Mamici de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Alina imi pare tare rau sa aud ca ai trecut prin momente grele intr-un caz cand trebuia sa fie ceva minunat.Trecand peste durerile nasterii trebuie sa uiti prin ce ai trecut ca sa poti merge inainte si sa faci fata la problemele care vor veni.
De biberon incearca sa-l dezveti punandu-l sa suga la san,eventual dupa ce plange putintel de foame...cantitatea de lapte difera de la copil la copil...Fata mea manca cate 60-80ml de lapte la o saptamana ca sa ajunga acum la 120-150 ml,chiar 180ml la 5 saptamani...

Capul sus...fii tare...sa nu transmiti si copilului starea ta...

Crissu si eu am nascut inainte de termen,ambele fete, cu o saptamana,insa am vorbit cu medicul pentru a-mi induce nasterea...

Felicitari noilor mamicute...Uite asa ne imputinam de la gravidute ...

Azi am fost la plimbare cu fetele prin Mamaia ( statiunea)...Am innebunit cate carucioare am vazut...parca mai multe ca niciodata...Sa fie indemnizatia cauza principala?!

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Danelutza si Alina_a felicitari! Sa va traiasca bb-ii si s ava aduca nu mai bucurii!

Alina_a, important e ca s-a terminat cu bine si bb e sanatos. O s ao scoateti cumva la capat si cu papatul.

NewMami, drum bun! Iti tinem pumnii s afie cuminte bb si s amai astepte un pic.

Loreen, da, bonisanul da pofta de mancare. Stiu de la Maria.

Mult curaj celor care urmeaza s anasca! V atin pumnii!

Va pup!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Danelutza felicitari!
Alina, ti-am trimis PM.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
noi inca mai suntem pe aici. Suntem ocupate cu papa. Este tare mancacioasa. Si de lacoma ce e dupa aia da pe afara, o apuca sughitul si nu mai vreasa doarma... si o luam de la capat. Ieri nu a vrut sa doarma toata ziua, iar azi noapte a dormit 8 ore continu. Acum 2 zile a dat afara primul jet de mancare.

Sper sa fie bine. In rest este f cuminte si creste mare.

Am uitat. am si euointrebare. cum se comporta mamele voastre cu voi si cu bb? ca a mea ne ignora en gros. vine in vizita 5 minute se uita rece la copil si pleaca. desi sta la 4 et mai jos de mine a trebuit sa vina soacra de la 300 de km sa ma ajute.
pupici
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Adina - medicamentul pentru mastita pe care eu il iau se numeste Dicillin. Poate ar trebui sa ti-l schimbe si tie... Iar bebe suge fara prea mari probleme chiar daca eu sunt pe tratament. Mananca si de la san si mai ii dau cu biberonul ce pompez. E un tare mancacios. Doarme bine si se dezvolta bine. Ca intr-o sapt a luat 250 g.
Margott - acceasi problema cu ochiul o am si eu cu bebe. Dar cica este o forma usoara de conjunctivita si cu asta cica s-a nascut. Si doctorul ne-a dat sa ii punem in ochi Fucithalmic 1% cate o picatura. Iar ce se mai strange pe la coltul ochiului sa il spalam cu ser fiziologic. Si vad ca nu mai are asa de mult!
Gabitzam eu am ajuns acasa cu 5 kg in plus. Acum le-am dat jos si mai am inca 5 si ajung la kg care le aveam inainte de sarcina adica, 55 kg...

Felicitari noilor mamici! Multa sanatate si bebei mancaciosi...

Mami de Alex mancacios

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari noilor mamici, Danelutza si alina [flo !

Noi suntem destul de bine, tocmai am venit de la control. Colul s-a scurtat, burta a coborat insa se pare ca nu voi naste totusi saptamana asta, dar nimic nu-i sigur.
Mi-era putin teama sa nu ma opreasca la spital, dupa ziua de ieri cand am tinut-o numai in contractii, dar se pare ca inca n-a venit momentul. Mai ales ca azi trebuie sa vina aia cu mobila, si as fi vrut sa fiu si eu acasa sa vad ce si cum!

nu prea am chef de scris, de fapt nu prea mai pot sta mult timp pe scaun in fata calculatorului, din cauza ca burta a coborat si ma preseaza ingrozitor. Abia astept sa fug sa ma-ntind in pat !

Mickyyy (39 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

NewMami,succes la ceremonie si nastere usoara.Astept un semn de la tine,eventual mai vorbim la telefon.

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai cine va spus ca nu se face copilului baita daca nu-i cade buricul? Este o mare prostie!
La 2 zile de la nastere, moasa i-a facut baie copilului si ne-a sugerat sa facem la fel cand suntem acasa, adica o data la doua zile. Si sa nu punem mana s-au alcool pe buric cum se mai practica in Ro. Sa il lasm asa ca se vindeca singur... Si intr-adevar buricul copilului meu a cazut dupa 7 zile. Si acum este foarte frumos vindecat. Iar noi continuam sa-i facem baie... Si ce-i mai place!

Mami si Alex

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Monu,mama a venit la noi din aprilie si mai sta pina in iulie.Ne ajuta foarte mult,nu stiu ce ne-am fi facut fara ea.Mama a venit de la 2000 de km.Imi pare rau pentru tine ca mama ta e mai distanta.Eu nu as suporta-o pe soacra-mea sa ne ajute,consider ca asa cum e cu mama nu e cu nimeni.
Danielutza,FELICITARI PENTRU FETITA

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

DANELUTZA felicitari tie si Bebelinei...multa sanatate...
Andreea_a- -Luluku stie cum e cu sesiunea...adica examene multe, chef de invatat ioc si nici macar nu mai incap pe rand...asa ca tre sa stau la margine....bleah......... asa ca sesinuea asta nu ma astept la cine stie ce performante.........
fetelor, voi de unde ati cumparat pompa de san electrica? ca eu nu gasesc...iar pe internet nu gasesc decat Farlin, in nici un caz Avent...?

De abia astept sa vina tata cu capsuni si cirese...nu mai am rabdare imi ploua in gura... ca daca tot am luat cam 20 de kg...de ce sa nu imi fac de cap....
Apropo, ca tot veni vorba de kg, voi cand v-ati decis la detaliile asupra botezului? inainte? dupa?

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput