Mamici de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
ChrisDun spune:
lucas, mie pediatra mi-a zis sa nu ii dau absolut nimic in afara de lapte (nici macar ceai !) vreo sase luni de-acum incolo... sau macar patru luni. Ca vechea conceptie cu diversificarea alimentatiei nu mai e valabila - pe vremuri era o necesitate pentru ca tanara mama se intorcea dupa patru luni in campul muncii... Fiecare medic cu ideile lui...
crissu, eu am nascut o fetita, la 5 zile dupa DPN. Dar cu vreo doua saptamani inainte simteam - mai ales noaptea, cand ma suceam de pe o parte pe alta - o tensiune intre picioare: eu ma gandeam ca incep sa mi se departeze oasele si sa se pregateasca pentru bb. Toaleta mi-a facut-o sotul acasa, dupa ce au inceput contractiile. La spital mi-au facut doar clisma...
Multa sanatate la bebei si mamici, nasteri usoare burticoaselor ramase!
sperantza nu moare spune:
buna tuturor
crissu intr-adevar grea e asteptarea, dar parca pe mine ma apuca si emotiile cand ma gandesc ce putin a mai ramas. eu am fost joi la control, m-a chemat din nou pe 14 - mi-a zis ca am col moale si scurtat si ca e posibil sa nasc mai devreme, ca atare sunt rastignita in pat cu picioarele in sus (ca mi se umfla rau) - dar ce credeti ca pot rabda?!
gabitzam, am si eu rugamintea sa-mi spui in 2-3 vorbe cum a fost la cantacuzino - sau daca ai mai scris pe undeva spune-mi unde sa caut - ma refer la asistente si la neonato, si pana la urma cat ai dat
in rest nimic deosebit in ceea ce ma priveste
.
numai bine tuturor
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
andreea.a spune:
Buna ziua, mamici si burtici!
Vad ca s-a schimbat proportia - avem mai multe mamici decat burtici acum! Goody! Inseamna ca vine si randul nostru!!! 
Crissu, si eu m-am interesat de dl dr. Radoi si am aflat ca vine la orice ora, in weekend, nu conteaza. Deci nu-ti mai face griji in privinta asta. O sa fie ok, zic eu.
Culmea - nici eu nu mai am rabdare, si abia ma apropii de saptamana 37, va dati seama! "Noroc" ca acum sunt in sesiune si trece timpul un pic mai repede. Sa vedeti ce fete fac colegii de la facultate! Luluku cred ca stie cum e. E amuzant!
Va pup pe toate si pe toti bebeii! Sa aveti un weekend frumos!!! 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Mickyyy spune:
crissu, eu am nascut-o pe Malina la o saptamana dupa termen, asa ca's obisnuita cu asteptarea. Desi azi am avut o zi plina de contractii, la un momentdat mi s-au parut a fi regulate, dar au luat-o razna dupa prima ora...am avut si la 5 minute si la juma de ora!
Legat de toaleta, eu mi-am facut-o de acasa, si asa intentionez si acum. Ceara sau epilatorul nu-l mai suport, insa macar folosesc crema in loc de lama, tot e o ameliorare. Nu cred sa-mi ia mai mult de 20 de minute inainte de plecare, asa ca o las pe ultima suta de metrii.
Ce mi-e mie teama acum....ca va fi super aglomerat Municipalul, Eliasul fiind in renovare. Si tare groaza mi-e de buluceala care o s-o gasesc acolo, ca daca medicii vor veni sa-si asiste pacientele la nastere, restul personalului va fi cel de la municipal, adica acelasi nr. de moase si asistente la un numar de 2 ori mai mare de paciente. Ca sa nu mai zic de saloane si sali de nastere, anul trecut am boierit-o, am stat singura in sala de nasteri vreo 5 ore, la monitorizare, acum probabil voi fi fericita daca o sa gasesc una libera atunci cand va fi momentul sa nasc. Iar in salon eram doar 3 tipe in loc de 6....acum cred ca o sa mai aduca paturi!
Da' noi sa fim sanatoase, cu tot cu bebici, ca le-om depasi cumva!
Mickyyy
(39 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Crissu, eu am nascut cu 2 saptamani inainte de DPN, dar a fost cezariana. Oricum n-ar mai fi tinut mult, colul era sters, in nici un caz pina la DPN.
Toaleta am facut-o de acasa (peste tot
), la spital mi-au facut doar clisma.
Speranta, am scris cite ceva despre nastere si despre spital la capitolul precedent, pagina 8. O sa-ti scriu pe PM cit am dat pe acolo. Daca vrei amanunte mai concrete, in plus fata de ce am scris pe acolo, poti sa ma intrebi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
iren spune:
Isabella, fetita Danielutzei s-a nascut asta-noapte, 05.06.05 la ora 01.40 si are 2,680 gr si 48 cm. Si mama si puiul sunt ok. Sa traiesti micutza printesa si bine-ai venit pe pamant. Sa ai o viata frumoasa si sa fii norocoasa si sanatate. Danielutza, felicitari pentru puiutz, refacere ushoara si multa fericire!
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gabitzam spune:
Bravo, Danielutza! FELICITARI!! 

Sa traiasca micutza Isabella, sa se faca mare si frumoasa si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii!
Mai, dar baieteii sint in minoritate rau! ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Margott spune:
Va multumesc pentru sfaturi.
Cu constipatia, zic eu, am rezolvat, ramane ochisorul, dar pe care marti sper sa-l rezolvam. Cu ser l-am dat, dar nici un efect, la fel cu lapte matern.
Margott
alina_a spune:
Am nascut si eu de 2 saptami dar nu am avut deloc timp sa sciu Bebicu a fost 2.650, 47cm, scor 7 si a avut mici probleme ca nu sugea. Povestea e foarte lunga o sa o scriu cand am timp. Dr meu nu era in tara nu mi-a raspuns la tel decat la 5-6ore dupa ce mi s-a rupt apa, m-am dus la spitalul cfr2 unde fusesem inscrisa inainte de a veni la dr. Fosta mea doctora nu a putut veni si mi-a recomandat-o pe dr. Marinca care a fost cum nu se poate mai execrabila s-a rastit la mine ca ea nu se baga ca nu sunt supravegheata bine si ca sunt un caz mai dificil, nu m-au primit si m-a trimis cu apa rupta de 7 ore stiind ca nu sunt cu masina si am venit cu taxiul si am ajuns sa nasc la mumicipal cu medicul de garda Campean pentru care am toate cuvinetele de lauda si am nascut lejer, cu tipete ca nu am mai apoucat epidurala dar fara cezariana de urgenta cum zicea Marinca care nu se poate numi doctora dar totul e bine cand sa termina cu bine. Acum sunt foarte stresata cu ca bebe nu suge si ma mulg sii dau la biberon si am canalele infundate, am stat si o ora ca sa strang 60 ml lapte pentru o masa. Sunt in prima zi cand nu i-am mai dat biberon si plange rau de tot nu am timp nici sa mor, am depresie, a avut colici in concluzie am de toate.
Sunt foarte stresata cu ca refuza sanul care intravdevar curge greu si s-a invatat la biberon.
Va rog spuneti-mi si mie ce sa fac sa-l dezvat de biberon si cat ar trebui sa manance la o masa la 2 saptami?
NewMami spune:

danelutza, felicitari sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cuminte, mancacioasa iar tie refacere rapida si sa ai parte de cat mai putine probleme.

Alina_a, felicitari si tie, sa-ti traiasca bebicul, sa fiti sanatosi si va doresc numai bine. Imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta nedorita la nastere si sunt bucuroasa ca pana la urma totul s-a terminat cu bine. Sper ca bebe sa se dezobisnuiasca de biberon si sa revina la suptul de la san, dar daca asta nu se intampla, nu fa un capat de lume, sunt atatia care cresc numai cu biberonul. Multa bafta.
Eu m-am simtit rau de tot vineri si sambata, o gramada de contractii dar neregulate, in schimb nu s-au oprit o zi si o noapte iar bebe f.f.f. agitat. Am fost mai mult ca sigura ca o sa ajung la spital, dar uite ca azi s-au potolit si contractiile si micutul si ma simt mai bine. Adevarul ca am stat mai mult numai in pat. L-am rugat frumos sa mai stea in burtica pana luni seara, dar sa vedem cat de ascultator este. Acum ne pregatim sa plecam la Windsor, la prietenii nostri de acolo ca sa participam maine la ceremonia de cetatenie. Sper ca totul sa decurga in regula, si sa ajung sa va scriu maine de acasa. Daca nu dau nici un semn inseamna ca am ramas acolo sa nasc.
Va doresc numai bine si va pup.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick Ryan