Mamici de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
ChrisDun spune:
quote:
Originally posted by laura radulescu
Felicitari tuturor pentru bebelusi!
A nascut cineva normal cu epidurala? cat costa pana la urma epidurala : 1.500.000. lei trusa si anestezicul si 1.000.000. lei anestezistul sau cat?
Multumesc.
Depinde de medic. Al meu mi-a zis ca are el tot ce trebuie in caz ca vreau epidurala, sa nu cumpar nimic. De anestezist nu stiu.
gabitzam spune:
Am citit pe alt topic ca s-a nascut Ana Ileana, bebelusa lui Tora97 si a lui Rufus.
FELICITARI!! 

Sa va traiasca micuta domnisoara, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
lulu75 spune:
newmami felicitari pentru cetatenie! Ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba si ca Patrik a stat cumintel? Acum iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe mancacios si cuminte.
Foarte frumoase pozele! Si mamica!
Luminita
30+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
Mickyyy spune:
sperantza, legat de anestezic, tie ti-a zis doctorul sa il cumperi?!
Ca mie mi-a precizat expres si data trecuta si acum sa nu il cumpar, pentru ca se da gratis de la spital (eu o sa nasc la Municipal). Plus ca nu se stie de cate doze de anestezic vei avea nevoie (eu am avut nevoie de 2 la prima nastere) si chiar si tipul de anestezic (concentratia) difera de la caz la caz, asa ca din experienta mea daca vrei sa cumperi neaparat anestezicul trebuie sa vorbesti inainte cu medicul sa-ti faca un fel de "reteta".
Felicitari Tora
si refacere cat mai usoara!
Mie mi se pare ca a trecut prea repede timpul...maine-poimaine nasc (daca nu cumva chiar la noapte
) si parca n-am apucat sa savurez suficient sarcina asta... Si nu e exclus sa fie ultima, desi in principiu ne mai dorim un bebe!
Hai ca ma fugit....am predat listutza lu' gabitzam asa ca o sa o sterg pe cea de la inceputul mesajului! Pupici si-o zi buna tuturor!
Mickyyy
(39 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
beatriced spune:
Adina, ce-ai mai facut cu mastita? Eu mai am in seara asta o pastiluta si gata am terminat!
Bebe e tare cuminte, ii place la baita, ii place cand il schimb si ii place cand doarme sa auda muzica de la radio. In rest mananca bine si se mai scoala dimineata la 3. Ii dau sa pape si se mai trezeste la 6 si cateodata pe la 7 dimineata ceea ce este bine ca ne lasa sa dormim.
A-ti inceput sa-i dati vit. D?
Mai, spuneti-mi si mie cine a nascut cu dr. Hamid?
Mami de
Alex
beatrice
laura radulescu spune:
Gabizam, cezariana stiu ca se considera urgenta si nu se iau bani pe anestezic.
V-am intrebat pentru ca prietenelor mele care au nascut la Giulesti li s-a cerut 2.500.000. lei pe trusa si anestezic si au dat 1.000.000. lei la anestezist si mi se pare foarte mult. Este posibil sa fi inteles ele gresit si sa fi fost 2.500.000. lei inclusiv cu anestezistul si doar nu era sa primeasca banii inapoi!
La Filantropia a nascut cineva? Stiu ca Simonaeus, dar nu prea are timp sa mai intre acum pe forum. Numai bine.
Margott spune:
Azi am fost la dr si David a luat 370 gr intr-o saptamana.
Referitor la musetel, dr nu il recomanda, ca, zice ea, musetelul absoarbe radiatiile din atmosfera!?
Pentru conjunctivita i-a dat Tobrex, picaturi, a luat cineva?
Debridatul este mai bun decat sab-ul?
Voi dati calciu la bebei?
Si David este agitat cand ne intoarcem de afara, dar dupa ce reusim sa-l adormim, mai mult mama, doarme cate 3 ore.De obicei doarme doar 2 ore.
Felicitari noilor mamici! Eu nu prea am timp de altceva, dar cand ne vom linisti, poate intru mai des.
Si pe mine m-a lovit depresia, dar noroc de sot si de mama care imi sunt alaturi.
pe curand,
Margott
Margott spune:
Azi am fost la dr si David a luat 370 gr intr-o saptamana.
Referitor la musetel, dr nu il recomanda, ca, zice ea, musetelul absoarbe radiatiile din atmosfera!?
Pentru conjunctivita i-a dat Tobrex, picaturi, a luat cineva?
Debridatul este mai bun decat sab-ul?
Voi dati calciu la bebei?
Si David este agitat cand ne intoarcem de afara, dar dupa ce reusim sa-l adormim, mai mult mama, doarme cate 3 ore.De obicei doarme doar 2 ore.
Felicitari noilor mamici! Eu nu prea am timp de altceva, dar cand ne vom linisti, poate intru mai des.
Si pe mine m-a lovit depresia, dar noroc de sot si de mama care imi sunt alaturi.
pe curand,
Margott
andutzy spune:
Numele meu este Dragos Alexandru si impreuna cu mamica mea Andutzy (si nasa) vrem sa va spunem citeva cuvinte.
Sunt baietel destul de marisor , avem 1 saptamina de la nastere, ne-a cazut si buricul daca vreti sa stiti,ne imbracam in costumase si mincam cam la 2-3 ore .
Astazi ne face baita, a venit si pedriatul acasasi vine multa lume sa ma vada ca sunt un baietel foarte frumos(asta zice toata lumea nu ma laud eu).VA pup si va mai scriu eu cind mai am timp, da?
Andutzy- UM 18.08.2004
elly_b spune:
se pare ca sunt din ce in ce mai putine burtici prin zona. 

noilor mamici si refacere cat mai rapida.
mickyy, crisuu si eu tot la municipal nasc si maine ma duc la un control si o s-o intreb pe doctora cum e cu aglomeratia, ca sincera sa fiu, pe mine ma cam sperie. si desi eu am dpn-ul pe 20, toate pronosticurile sunt pentru weekendul asta, cel tarziu luni, 13, cand este si ziua mea
credeti ca incapem 3 intr-un pat? 
mamicile care au nascut natural cu epidurala, care sunt sansele sa se foloseasca forcepsul sau vacuumul? eu am inteles ca nu simti contractiile si ca sunt mari sanse ca bb sa ramana blocat.
desi pana acum am fost super relaxata in privinta nasterii, acum au inceput sa ma apuce fricile. dar nu pentru mine. ma gandesc sa nu i se intample ceva bebelinei. nu vreau sa reeditam subiectul nastere naurala vs cezariana dar ma gandesc ca pentru ea ar fi mai sigura cezariana. 

dar pana maine sunt sanse sa ma razgandesc mai ales daca reusesc sa mai si dorm in noaptea asta, desi in ultimul timp cred ca organismul ma pregateste pentru noptile albe "de dupa".![]()
elly
si "no name" bb + 38