Mamici de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, tot gandindu-ma mi-a venit o idee. Daca tot vreti sa dati o caruta de bani pe un Tefal, eu in locul vostru as lua cantar normal de baie electronic ca arata si sutele de grame si m-as cantari cu bebe in brate, iar dupa ce creste imi ramane si mie un super cantar, sa ma traga de ureki ca arat asa

Mai eu nu stiu daca avem sau nu colici. Filip rar are cate o repriza de plans. el plange doar daca ii este foame si daca il dezbrac de tot. In rest la vreo jumatate de ora dupa alaptat daca nu a adormit inca incepe si se screme saracu de ramane fara suflare. Daca il doare tare scanceste asa ca si cand ar vrea sa inceapa sa planga dar nu incepe. Atunci eu ii dau Sab si daca tot nu reuseste sa traga nici un partz sa se linisteasca si face la fel in continuare ii bag si niste Debridat. De eructat nu eructeaza mereu iar eu nu il kinui nici pe el si nici pe mine mai mult de 1 minut, mai ales ca cum il pun pe umar ii cade caputzul pe umarul meu si adoarme instantaneu asa ca mi-e mila de el sa-l bat pe spate, el doarme eu il bat si i se misca manutzele si capsorul din cauza batailor mele de mi se face mila. Asa ca nefacand circ de la colici nu insist. Io stiu acum ce ne-o astepta si pe noi ca abia facem 4 saptamani vineri acum...

Luluku, Adina are dreptate. Pompa e bine s-o ai. Si eu tot duminica am iesit din spital si daca nu venea patroana unui magazin on line tocmai din otopeni sa se intalneasca cu sotul meu ca sa-i dea o pompa nu stiu ce m-as fi facut. Adica de fapt stiu: as fi cumparat de la farmacie una de un milion. Bani care in momentele alea incep sa se simta si nu mai esti chiar asa dispus sa-i dai, adik ii dai ca altfel mori dar iti dai cu pumnii in cap ca nu ti-ai luat pompa din timp.

Felicitari noilor mamicutze: TORA, IULIANA si AURASA Sa va traiasca bebelacii si sa fiti sanatoase!

Dandana, multumsc iubita Si tie sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti mai mult!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Pentru mamici - voua va ragaie bebeii in timpul suptului? ca Alex a mea, in timp ce sta la san, scoate aerul pe nas...se aude cum urca golul de aer din stomacel si ii iese pe nasuc, ptr ca ea nu lasa tzitzi din gura si pace! Dupa supt, normal ca nu mai vrea sa scoata nimic, oricat as chinui-o.
Androix, noi folosim metoda cantaritului de care aminteai. Avem cantar electronic, ne cantarim noi si dp aia o luam pe Alex(dezbracata) in brate. Facem diferenta si-i aflam greutatea. Noi spunem ca a luat bine - acum doua saptamani avea 3.300, aseara avea 3.750. Suntem fetita bine crescuta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mi-ati purtat noroc,pana la urma am avut noroc sa-l am pe Cristian.Pe 31 mai am nascut un baietel de 3525g si 51 cm, e un dulce si un mancacios.Am probleme cu sfarcurile,m-a muscat de ele si nu stiu cu ce sa dau.Ce se recomanda in Romania pentru rani la sani?

FIVULETZ DE 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Denisa! Felicitari pentru baietelul tau Cristian!
Sa traiasca, sa se faca mare si frumos si sa aiba noroc in viata!

Pentru sani, in Romania se recomanda Garmastan, care este produs in Germania.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Va anunt cu un pic de intarziere ca s a nascut si bebita noastra Bianca vineri in data de 03.06.2005 ora 15, 3.600 kg si 54 cm.
Am nascut normal prin ruperea membranelor si scoaterea apei si dozarea de calciu intravenos in aprox 2 ore
Detalii putin mai incolo ca nu pot sta deloc pe scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, ce mai creste lista de mamici!

Bravo Mercedes! Bun venit pe lume Biancai!

Sint sigura ca e tot asa frumusica la fel ca si fratiorul ei. Sa ne povestesti, cind o sa poti, cum a reactionat baietelul.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume micutilor Cristian si Bianca!
Alexandra mea a fost atat de cuminte azi...sa nu o deochi! Toata ziua a mancat si a dormit. Nu a plans deloc si nici nu am putut sa o tin treaza, decat la supt. Sper ca la noapte sa faca la fel...

Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Multumesc pt urari, felicitari proaspetelor mamici.

Am reusit si eu sa-mi desfund canalele si ma mulg in continuare si-i dau la biberon. ma mulg cam 60ml de la fiecare san ca sa nu se infunde canalele si lui ii dau cam 60-70 dupa ce il pun la un san 15 min , dar ma chinui ca adoarme si le mananca intr-o ora. Dupa care o jum de ora ma chinui sa-l fac sa ragaie apoi ilsupraveghez cam un sfert de ora si dupa incep sa ma mulg pentru urmatoarea masa. Asa ca sunt foate ocupata.

Am incercat sa-i dau doar san vreo doua zile dar am vazut ca era treaz tot timpul, scaunele erau putine si mi-e frica ca nu ia in greutate asa ca am ramas tot la 15 min un san molfait si 60 ml biberon.

In rest cred ca am trecut cu bine peste depresie(adica cu tipete pe saracu tatic si mama ca la soacra nu imi permit)si rusesc sa dorm 4-6 ore pe noapte.
Am vazut ca nu mai il doare burtica daca ii dau chiar inainte de masa 10 pic de sab.Inainte ii dadeam 15 pic de 3 ori si la mesele la care nu-i dadeam adica noaptea era teroare.

In schimb nu stiu cum fac altii adica taticu' si bunica dar la mine nu ragaie deloc si m-am cam speriat ca l-am gasit vomitat mult de vreo 2 ori. VOi reusiti mereu sa-l faceti sa ragaie?

EU am un cantar obisnuit si pun o cutie si un placaj dupa care il pun pe bebic. Nu mai cumpar cantar ca deja am dublat cheltuielile la care ma asteptam.Sotul face zilnic cumparaturi de la farmacie ba medicamente, ba vitamine, calciu, burtiera.

Eu am pompa tip seringa chico dar nu a mers decat cand am desfundat eu manual canalele si nici acum nu prea merge bine tot mai re[ede ma mulg eu.Nu o folosesc ca nu stau din 2 ore in 2 ore sa o sterilizez si nici nu se usuca pana la urmatoarea masa.

Inca ceva de cate ori vine pediatra acasa? Ca la mine a venit de 2 ori si am intrat in a tria saptaman si a zis ca de acum sa merg la ea la cabinet dar mi-e cam frica ca inca nu l-am scos afara ca ziua sunt singura si mi-e frica ca e incepe sa planga. de maine o sa incep sa-l scot pe balcon cate 15 min e bine sau e mult dun prima data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Fetelor, dragelor, lamuriti-ma si pe mine cum este cu lasatul burtii inainte de nastere. Eu sunt in saptamana a 39 - a, bebe este cu capul in jos de la 7 luni si doctorul mi-a zis ca, capul este asa de coborat ca nici nu l-a mai prins bine la ecograf si ca saptamana asta nasc. Iar babele care ma vad pe strada mea si prietenele mele care au nascut spun ca nu nasc curand pentru ca nu mi-a coborat burta, este umftala chiar de sub sani. Ca doar nu oi sta pana la 42 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alina, scoate copilul ca nu plange. Ma rog acum e vremea naspa. Deci pe vant, ploaie sau ceata nu se scoate copilul mic. Dar cand e soare nu plange mama draga, da-i sa manance, imbraca-l putin mai grosutz decat in casa (ma refer la zilele alea calduroase) si mergeti la plimbare ca o sa-i placa si o sa doarma dus. E bine 15 min pe balcon dar ai grija sa nu fie curent. Noi avem balcon inauntru (logie sau nu stiu cum ii zice) si nu era curent. Oricum asteapta o zi in care sa nu ploua. La noi a fost soare in prima zi si am stat 30 de minute, apoi am mai stat inca o zi 30 de min si pe urma am iesit direct la cumparaturi.
Laura, nu stiu sa te lamuresc decat povestind cum a fost la mine. Eu mi-am simtit burta mai jos cu vreo saptamana inainte de a naste. Nu cred sau cel putin iti doresc sa nu stai pana la 42 de saptamani. Da si tu cu aspiratorul saptamana asta pana la loc comanda. La mine a mers si am facut si casa luna...ceea ce nu este decat o amintire acum

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput