Mamici de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by NewMami

Anky, imi pare rau ca Bianca e racita si v-a contaminat si pe voi, sper sa fie ceva usor si sa treaca repede ca e asa de greu pe perioada verii sa fi racit, eu cred ca trece mult mai greu decat iarna. Altfel cum te descurci cu Cristi? Doarme, cum stai cu alaptatul? Mai ai probleme?

La mine maine este due date-ul si sper din tot sufletul sa se intample ceva daca nu maine cel putin pana la sfarsitul saptamanii. Daca mai ajung joi la doctor sper sa se hotarasca sa ma induca ca nu mai pot. Am contractii si pe cand apuc sa le cronometrez intensitatea si cat de regulate sunt, al naibi ca trec. Mi-e teama de nastere si de ceea ce o sa fie dupa mai ales cand citesc ca majoritatea dintre voi ati avut probleme, dar vreau sa-mi tin si eu bebelusul meu in brate, sa-l vad, sa-l mangai si sa-l iubesc la nesfarsit.

Lulu75, multumesc mult de complimente. Nici tu nu mai ai mult de asteptata pana sa-ti ti bebelusul in brate si iti doresc si eu atat tie cat si micutului multa sanatate, o nastere usoara si numai bine.

Felicitari, Tora97, sa-ti traiasca printesa, multa sanatate si refacere rapida.

Iuliana, dupa cate imi aduc aminte parca azi e ziua cea mare,programarea ptr. cezariana. Sper ca totul a decurs bine si la ora aceasta iti ti deja printesa in brate. Multa sanatate si anunta-ne si pe noi cand ajungi acasa.

Mai suntem asa de putine pe lista pe gravidute si mi se pare ca nu mai eu nu mai nasc. Vad ca mi-au luat-o inainte si fetele care sunt cu due date dupa mine. Oare cat va mai trebui sa astept, ca pe zi ce trece sunt tot mai deprimata.

Va pup.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami,Cristi doarme,maninca foarte bine,am lapte,eu nu am avut probleme cu alaptatul,am avut doar rana la un sin dar a trecut si acum alaptez fara probleme.E important sa folosesti pompa, sa scoti laptele ramas si sa folosesti tampoane de sini atit ziua cit si noaptea,astfel nu vei ajunge sa faci mastita.E important ca sinii sa fie uscati.
In ceea ce priveste nasterea nu e usor dar vei uita de toate cind iti vei tine printisorul in brate.Se pare ca si printisorul tau intirzie citeva zile dar nu iti fa probleme,e mai bine ca totul sa decurga natural,eu zic sa nu grabesti lucrurile caci inducerea nu e deloc placuta.

Keep up!

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Luluku, eu cantar am primit de la socrela, o vekitura pe care l-a cantarit si pe barbatu meu. Dar e bun. De la o prietena am, primit plasa aceea caci nu avea asa ca acum suntem dotati stas. Dar oricum nu-l folosesc ca nu vreau sa dau in benga Il cantareste doctorita cand vine la noi si ii este ei mai comod ca nu mai trebe sa care cantarul ei de la dispensar.
Termometru am luat numai de camera, nici nu stiu cum e ala de baie apa o incerc cu cotul. Tre sa fie o idee mai calda decat cotul meu.
Pompa am luat de pe net, manuala Angel se cheama si m-a costat 200.000 Eu zic ca e la fel de buna ca si una de un milion.
Sterilizator nu am cumparat, m-am chinuit si mi-am fiert silicoanele dar aceasta situatie se va trmina mainne cand imi voi cumpara solutie sterilizatoare de la chico. E o sticloantza mare alba care costa in jur de 200.000 in carrefour.
Stai linistita ca oricum sotul tau va merge la cumparaturi si de 3 x pe zi in prima saptamana. Al meu se imprietenise cu toate farmacistele din cartier si si-a facut fro 4 carduri pe la toate farmaciile

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Saru-mana fetelor de ajutor...m-am mai linistit si eu..ca intrasem in panica
mai ales ca eu inca nu am facut bagajul...tare inconstienta sunt
tot aman momentul de parca daca as avea bagajul facut ar veni copilu mai repede...eu deja am momente in care nu vreau sa mai nasc chiar acum, poate peste 2 luni, ar fi altceva.
sunt nebuna

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna,
azi ma simt ceva mai bine. Bebelusa este ok pana acum. In prima noapte a dormit de la 12 la 3, i-am dat sa manance si apoi a dormit pana la 5.30. Apoi ieri, incepand cu ora 16 a cam plans din cauza burticii se pare. Azi-noapte a dormit de la 11.30 la 5.30 dimineata. Nu-mi venea sa cred !!! apoi i-am dat sa manance si a dormit pana la 9. Dar ziua mai plange si ea......si o vad ca o deranjeaza burtica. Altfel e o scumpa, daca e mancata si curata...este super OK.

Cand mai am timp, va mai scriu,

Pupici

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Aurasa si Tora! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

NewMamy, felicitari pt. cetatenie si nastere usoara (acum pot s aiti urez asta ).

Iuliana, iti tin pumnii! Asteptam sa ne povestesti cum e acasa cu fetitele!

Eu sunt f. f. obosita si am inceput sa ma enervez . Nu mi s-a intamplat niciodata asta cu Maria bb. Stefan mananca, plange, se chinuie sa scoata aer/laptic si intr-un final reuseste sa adoarme pe burta mea (asta dureaza 1 ora - 1 ora jumate). Nici nu adoarme bine si se trezeste plangand de durere de burtica. Plange, plange, se agita, mai scoate aer (iar dureaza 1 ora) si intr-un final adoarme. Doarme max. jumatate de ora si se trezeste ca ii e foame! Asa ca o luam de la capat! Nici afara nu am reusit sa iesim (e adevarat ca a fost cam urat zilele astea si a plouat). Pe Maria o trimit la mama cat mai mult timp, ca are tot felul de idei pt. a-l chinui pe bb si nu ma asculta absolut de loc.

Stefan nu mai are timp pentru nimic. Daca acum ceva timp, mai statea treaza linistit, zambea, se uita pe pereti, se uita la jucarii, acum nimic...plange si iar plange.

Am incercat si Bonisanul, tot fara mare succes. Cat o mai dura totul. Sper ca dupa doua luni sa ne linistim si noi...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Luluku, cred ca se gasesc in comert o gramada de lucruri inutile, care te fac sa scoti din buzunar o gramada de bani. Totusi, multe lucrusoare sunt de folos si iti usureaza situatia. Depinde de buget si nevoi, ce vei pune tu pe lista de cumparaturi. In cazul meu, eu am cumparat o parte din cele necesare pt ca nu mai erau bani, si in plus toti ma indemnau sa mai astept dupa nastere. Mi-a parut rau ca i-am ascultat pt ca imediat dupa ce am nascut am avut urgent nevoie de pompa, asa ca dadeam tel disperata la mama si ma Mihai sa caute una. Explica-le de care, de unde...etc. Am ajuns acasa si bebe nu sugea, asa ca am avut nevoie de biberon si sterilizator. Duminica Mihai alerga prin oras sa cumpere cele necesare. A gasit un sterilizator la cel mai mare pret posibil. Apoi cantarul..nu tineam sa am cantar, dar am avut probmele cu furia laptelui, apoi mastita, iar pediatra mi-a recomandat sa o cantaresc deoareceba sugea, ba ii dadeam Milumil, copilul se deshidratase. Si uite asa, Mihai in loc sa stea cu mine alerga de colo-colo dupa une -alta. In plus, astea nu sunt singurele care trebuie dupa nastere. Noi am primit o reteta de la spital, o alta reteta de la pediatra fam., se terminasera compresele sterile, se terminase serul, se terminasera tampoanele si Mihai dadea ture in oras in timp ce eu plangeam ca sunt singura. Daca tu ai ajutoare, daca mama sau soacra iti sunt alaturi poate ca e altfel, dar eu nu suport pe nimeni la noi in casa acum, asa ca suntem doar noi 2 cu Ema. Termometrele...eh mi-ar place si mie unul d-ala de fite, cu infrarosu. L-am vazut pe site cu o gramada de bani, dar deocamdata nu ne arde si nu e nevoie de el. Avem unul normal, mai vechi, unul suzeta pe care pediatra ne-a zis sa-l aruncam ca nu-i bun de nimic, si unul pt baita care pluteste in apa fara sens pt ca oricum eu incerc apa cu cotul, poate sa si tipe termomentrul ala. Cat despre cantar, eu l-am cumparat pe cel de la Tefal pt ca dupa ce bebe creste se scoate tavita si ramane cantar simplu pe care copilul se poate urca singur sa se cantareasca. Vezi si tu cum crezi ca e mai bine. La mine asa s-a intamplat vrand-nevrand.
Succes !

CrisDUm, noi nu prea reusim sa o spalam in cadita asta. Cine ne invata?:)))
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tocmai am aflat la Evenimentele comunitatii ca "Astazi ora 14:22 (12:22 AM ora Romaniei) s-a nascut prin cezariana Diana Maria cu 3.64 kg si 49.5 cm. Mami Iuliana si Diana sunt amidoua bine si le asteptam acasa cit de repede". Felicitari Iuliana! Bine ai venit pe lume, Diana Maria!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Androix, si eu scriu acum cu Alexandra pe burtica mea. E pozitia ei preferata si doarme linistita asa.
Dupa ce ieri ne-am razboit cu colicii, am avut o noapte extraordinara. Alex a dormit de la 10.30 la 3 si de la 3.30 - 7! S-o pupe mama de fetita cuminte, ca ne-a lasat sa ne odihnim! Si azi a dormit aproape tot timpul. Papa si somn. Va aud pe voi ca vorbiti de folosirea pompei de sani. Eu am, dar nu o folosesc. Nu stiu cat de bine e, dar Alex suge bine de la ambii sani, dupa alaptat ii simt moi. Si nu ma mai mulg. daca nu suge 3 ore, se umfla si incep sa picure. daca ii mai mulg, nu se produce mai mult lapte? Oricum, ma ingrozeste ideea mulsului, ptr ca mie inca nu mi s-au vindecat complet sanii. Dar sunt multumita ca ma doare acum doar la conectare, nu ma mai doare si la supt. in continuare, stau la bustul gol prin casa.
Cadita cu suport incorporat ne-am luat si noi, dar la prima baita ne-am dat seama ca-i ptr bebei mai mari..asa ca am achizitionat inca una normala. Eu o tin pe Alex si tati o spala si o maseaza. e cam dificila miscarea cu cadita in dormitor, facem numai apa pe parchet. Asteptam caldura mai mare sa-i facem baita in baie, sa nu ne mai caram cu apa prin toata casa.
Ca vorbeati de kilograme, eu m-am internat cu 83, am iesit din spital cu 71 si azi, la 3 saptamani, am 68. As vrea sa ajung la 55, dar e cale atat de lunga...

Cornelia, imi pare rau ca Stefan e asa chinuit de colici. Eu ii dau alternativ, la fiecare masa, sab si Gripe. Am incercat si varianta cu prosopel cald pe burtica si a mers. Noi avem colici ptr ca Alex e mai puturoasa si nu vrea sa scoata aerul. Am observat ca atunci cand reusim, e mult mai linistita. Ptr colici am inteles ca e f eficient Debridat-ul, e mai puternic asa ca vorbeste si cu pediatra ta.

Va pupam,

Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

Androix, sa va traiasca si sa va bucurati de el!

am indraznit in sfarsit sa intru sa vad ce mai faci dar m-am gandit mereu la tine

felicitari si celorlalte mamicute

Mergi la inceput