Elvetia online - partea a VII - a -
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
pistachio spune:
buna, fetelor! nu mai ziceti nimic?
ce vreme"super" pt iulie,nu? si eu care vroiam sa ma fac neagra vara asta...
poate la anu'...
iren, drum bun si distractie placuta acasa!
si eu ma gandeam sa ma duc iar acasa pt 2-3 saptamani..sa vedem..
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
Iren multzumesc ca esti asha dragutza, deocamdata ne descurcam eu si bunicutza, cind o sa plece in tzara fii sigura ca daca am probleme in cresterea gindacelului, te sun si te intreg.
Acum sa va spun de Isabella, ieri a facut o luna si am sarbatorit cu tort si sampanie, tort cumparat de taticul ca a vrut mama sa construiasca unul dar a prapadit prin casa caietul cu retzete si nu-l mai gaseste, speram sa il gasim pina facem doua luni. Bebelusha are deja 3,500 grame si a crescut cu aproape 5 cm, cind am timp mai mult am sa pun si niste pozulici cu ea.
Noutatitzi nu avem prea multe, decit ca fetitza e cuminte si plinge doar cind are durerile alea urite de burtica.
Va pupicim dulce atit pe mamici cit si pe piticii mici si mari.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
iren spune:
Dane, 5 cm?? E bine rau! Se face fotomodel
Sa shtii ca ashtept sa-mi zici cin ai nevoie de ceva ajutor, dupa ce pleaca bunica.
Io va pup, zbor catre zari mai calde, daca n-o ploua shi-n Bucureshti Poate mai reushesc miine sa intru, da nu prea cred, ca tre sa fac bagajele, o grama de munca...Avetzi grija de voi shi scrietzi mai mult, sa am shi io ce citi cin vin napoi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
buna seara
cam slaba miscare, azi plecat in concediu fetelor??
Si noi am vrut dar la last minute nu am mai gasit mare lucru asa ca marea am amanat-o pe septembrie.David si asa nu vrea,"mare apa ci mica apa," Acum vom merge poate cateva zile in Tessin.
Al meu sot e in concediu dar e o vreme mizerabila, asa ca ne ciocnim aici in casa unii de altii si nu mai stim ce sa facem
Danelutza sa-ti traiaca fetita, ce bine e cand e cuminte, am simtit-o si eu la a mea. Baiatul a fost un dracusor de cum s-a nascut. Poate iti facem o vizita saptamana viitoare daca ajungem prin Melide. Ina nu stim unde mergem. Bineteles daca nu e prea mare deranjul!!
Va pup, noapte buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
Io-s ca de obicei cu vestile! cu vestile bune! pe 15.07. a venit pe lume micutza Nura-Stefanie, fetitza mult asteptata a Laurei (lauraomar). Mamica e in al 9-lea cer ca in sfarsit dupa 3 nazdravani apare si micutza printesa atat de mult asteptata. Bine-ai venit fetita dulce si sa fii sanatoasa si norocoasa. Laura, sa va traiasca minunea si sa va fericeasca.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Danelutza spune:
Miraklucker imi pare rau dar abia azi am vazut mesajul tau, nu am reusit sa ies din casa cu caldurile astea. Mi-ar place mult sa ne cunoastem daca vii in zona asta a Elvetziei.
Cit priveste gindacelul meu, a inceput sa fie smechera si sa priceapa ca e mai bine in bratze decit in patutz. Am avut o perioada, prima jumatate a saptaminii trecute cind nu a dormit noaptea, apoi a inceput sa oracaiasca puternic ziua. Am vazut ca durerile de burtica i-au mai trecut si ca de fapt e alintata, am schimbat foaia si am mai lasat-o sa plinga ca altfel innebuneam cu ea, asha ca incet incet incepe sa se obisnuiasca si cu suzeta, pe care o scuipa cu greatza si nu vrea decit tzitzuca.
Cam atit pentru azi, o sa incerc cind pot sa mentzin Elvetzia pe prima pagina, asta pina se intoarce Iren din vacantza, ca altfel ne cearta ca am ajuns iar la coada.
Danelutza spune:
Tot eu sint, dupa cum am promis mentzin paginutza noastra, atunci cind am timp, pe prima pagina. Iacata ce fraza am scris, romaneasca sau nu ?!
Pupici la toate si mai ales un pupic dulce de la principesa mea pentru micutza Nura-Stefanie.
pistachio spune:
danelutza, e necesar s-o mai lasi si sa planga altfel...nu mai scapi asa usor!
suzete ai incercat mai multe forme? alex nu a acceptat decat pe cele rotunde si nici un alt fel!poate e asta, nu vrea suzeta pt ca nu-i place forma..
noi incercam sa iesim in fiecare zi chiar daca vremea e asa nasoala...
noutatea este ca alex devine un "cassanova"
de cate ori vede fete incepe sa danseze si sa faca toate tricurile care le stie!
e incredibil, face asta numai pt fete nu si pt baieti!
astea sunt noutatile pt acum...va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
Danelutza spune:
Pistachio e cam devreme pentru Alex sa fie o Casanova, dar sa stii ca daca se intilneste cu principesa mea, s-ar putea sa iasa ceva, ca dupa cum vad Isabella are mult lipici si in plus e un pic bronzata natural.
Acum doar zimbetul Isabellei ma face sa zimbesc si eu, caci fericirea cea mare pe care ne-a dat-o Dumnezeu e umbrita de sanatatea sotzului. Dimineatza s-a internat in spital, doctorul de familie i-a spus ca are insuficientza renala si inca ceva ca o pata la plamini, i-au recomandat internarea pentru a-i face toate analizele. Astazi i-au pus un tub pentru spalarea rinichilor. Sint innebunita, i-au dimineatza copilul cu caruciorul si vin la serviciu in locul lui, o mai iau si pe mama daca e racoare sa plimbe fata. Ma aflu intr-o situatzie din care ma poate scoate numai Dumnezeu si o veste ca nu e nimic grav. Ma rog sa fie bine si ma rog sa am putere si sa nu transmit agitatzia mea copilului.
lorelei_19 spune:
Danielutza, am sa ma rog la bunul Dumnezeu pentru sotziorul tau, sa se faca bine si sa se intoarca sanatos si repede la familia lui Tie iti doresc multa putere, ca sa treci repede si ushor peste toate problemele astea si mlta gandire pozitiva. Biata de tine, imi dau seama cam ce-i in sufletul tau. Stiu cand a fost sotziorul meu in spital, plangeam singura pe strazi. Daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne. Multzi pupici si tie si micutzei principese (ce frumos ii spuneti
)
Anita, asha-i cu puitzul, hai? sa stii ca m-am gandit io c-o sa fie un gagicar fara pereche. Si mai ales la okii lui mari si frumosi, o sa bage in boale toate fetele de prin cartier. Asha ca, fitzi cu okii de pe-acum pe el Si tie un pupic dulce din partea mea.
Fug la munca. Va pup, dragelor
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi