Elvetia online - partea a VII - a -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

LA MULTI ANI JULIA!sa cresti mare si cuminte!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

LA MULTZI ANI, JULI, SA FII SANATOASA SHI S-O FACI FERICITA PE MAMI!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Draga Anita am primit banii pentru silviu. D-zeu sa iti rasplateasca inima mare.

Fetelor va multumesc pentru urari.

Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!

Mergi la inceput

Fetele, s-a facut caaalldd, nu venitzi in Züri sa mergem la strand?
Io voiam sa merg saptamina asta, da am descoperit ca nu am costum bun de baie, asha ca merg la shoppingit joi, iar saptamina viitoare o s-o lalaiesc pe strand, poate se prinde shi de mine ceva bronz, ca-s mai alba decit telemeaua, shi vreau sa port scurt
Hai, care se inscrie??

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iren, draga si eu vreau sa merg la strand dar pana la Zürich, ma voi duce si eu poate maine, daca apuc. Duminica avem botezul Dariei, si familionul lui barbatu-miu e invitat la z`vieri. Trebe iara sa robotesc, si sa fac placinte Nu stiu cum ma voi descurca cu amandoi ca al meu e tare neastamparat si-i place apa...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Breee, eram deja pe pagina 4, iar ne ducem la fund
Io-s singurica acu, sotzu a plecat de dimineatza in tzara, vine miercuri. Is obosita frinta, ca m-am culcat pe la 3 juma as'noapte, l-am ajutat la facut bagaje, ca a trebuit sa-mi mai duca shi mie in tzara cite ceva, sa nu ma car io in doo saptamini cu ele, ca n-o sa am loc, normal, io doo valize, una tzoale, una päpuci shi gentzi, iar kupiii fiecare cite-o geanta!
Alaltaieri mi-am facut de cap prin magazine, cu tot cu kupii dupa mine, da n-am probleme, am keltuit toooot cadou de la sotz, is numa actioane la magazine, sa tot cumperi, ai naibii cu ispitele lor!
Gata, va las, ca-mi pica okii pe taste, da nu poci merge la somn, ca acu se scoala zbintzuita care, apropos,afara ieri atita s-a kinuit sa apuce roata de la carutz, incit a ieshit din centura shi-a picat in cap pe asfalt, acum avem nasu roshu shi julit, sub nas e belita shi cu ditai buba, la frunte iar are semn, zici ca are ardei iute uneva, n-are stare delok! Si-aci nici Bogdanelu nu vrea sa doarma, kit ca-i e somn, da poate are mai putzina energie la prostii, ca toata ziua numa de dracii se tzine, acu i s-a pus pata pe apa, cum imi prinde sticla cu apa (d-aia de vitel, cu tzutzuroi :D) o shi goleshte pe jos, prin paturi, etc...De-abia ashtept sa-l dau macar 4 ore pe saptamina la spielgruppe, ca m-a capiat shi-n curind tare mi-e c-o sa-mi iau o luuunga vacantza pe la vreo casa de recreatzie, ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor si in primul rind va multzumesc din suflet pentru gindurile voastre frumoase.
De scris nu am avut nici timp si cu caldurile astea nu prea iesim din casa si calculatorul e la taticutzul Isabellei la serviciu.
Noi sintem bine, Isabella maninca tot lapticul, am inceput deja sa-i fac program ca vad ca suge tot si dupa aia o doare burtica. Fetitza este o minune, nu ca-i a mea, dar asha este. Tata nu-si mai incape in haine de mindru ce este. Isabella este un copil foarte cuminte, in afara faptului ca plinge cind are colici, dar acum cred ca i-am gasit leacul, ii dau citeva linguritze cu ceai de romanitza care e special pentru copii si vad ca e mai linistita.
Cam atit pentru astazi ca Isabella vad ca incepe sa scinceasca ca-i este foame.
Va pupicim dulce iar povestea nasterii o scriem alta data cind avem mai mult timp.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

Buna, fetelor!

N-am urmarit topicul, dar v-as ruga sa ma ajutati cu o informatie.
Trebuie sa vin in Vevey pentru doua saptamani, in luna septembrie.
Am cautat ceva hoteluri pe net, dar mi se par foarte scumpe. Pentru doua saptamani, cel mai ieftin era peste 1000 franci si era in afara orasului. Eu o sa am treaba prin centrul vechi, intre gara si Place du Marche.

Stiti cumva vreun loc mai ieftin de innoptat? Sau vreo familie care ar avea chef sa stea doua saptamani gratis la Viena si sa ma primeasca pe mine gratis in Vevey? (eu o sa fiu singura)

Multumesc,

Adriana

Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Adriana, habar n-am de Vevey, adeka de cineva de pe-acolo, daca era vorba de Zürich, il convingeam pe sotz sa avem un musafir timp de doo saptamini...

Dane, felicitari, ma bucur ca sintetzi bine, tzi-am mai zis, daca ai nevoie de ceva, sfaturi, orice, da-mi un pm sa-tzi trimit nr de telefon

Mergi la inceput

Dragele mele, am pus pozulici, le gasitzi la semnatura.
In alta ordine de idei, noi ne pregatim de plecare, joi seara ducem bagajele la chekin, iar vineri dimineatza plecam, shi ne intoarcem pe 25 iulie. Stam putzin, nici trei saptamini, da asta e...
Pup shi-o zi calda sa avetzi

pozne

Mergi la inceput