Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Teolinda suna foarte bine ce zici tu...chiar o sa ma uit de hainute, daca sunt asa convenabile...si eu am cautat acum o sapt. niste pantaloni de in care sa se poata regla in talie dar, din pacate, nu am gasit...sper sa am mai mult noroc la Paris
...si eu am simtit ieri intepaturi pe jos, dar vad ca azi nu...cred ca sunt normale si nu-mi fac probleme...abi astept sa jungem si noi la 10 sapt
...pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Simburica
teolinda spune:
Mirela imi pare rau sa aud ca vei ramane fara serviciu tocmai acum.
Tocmai am citit astazi despre concediul de maternitate si am aflat ca daca nasti in interval de 9 luni de la data la care ai intrerupt cotizatia la asigurarile sociale de sanatate, primesti indemnizatia de crestere a copilului. Asta in Romania, dar vad ca tu esti in Spania si cred ca tu stii cel mai bine care este legislatia acolo. Intereseaza-te poate gasesti o portita in lege. Sau poate gasesti o cunostinta sa te angajeze fictiv..sa platesti tu impozitele si sa poti beneficia si tu de drepturi dupa nastere.
Oricum..succes si sunt sigura ca vei gasi tu o cale de rezolvare!
10 sapt
maraki spune:
Mirela eu dorm mai mult pe spate si pe partea dreapta, observ ca nu suport pe partea stanga ca am greturi
Catalina nu merge tickerul, nu se deschide pagina deloc.
Teolinda ieri mi-a spus moasa ca o sa simt din cand in cand dureri jos la burtik pt ca se mareste uterul,nu este nici o problema, este normal sa ai dureri 
Cata am uitat sa iti spun: nu iti face probleme ca nu te simti rau toata ziua
eu cu baiatul
doar dimineata cand ma trezeam...in rest eram bine toata ziua.
7+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Le-am cam zapacit de tot!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
coralia76 spune:
Cata zi-mi si mie pls um ti-ai facut tickerul si l-ai adaugat?Am incercat de vreo 2 ori...dar daca am vazut ca nu merge m-am lasat pagubasa.
teolinda spune:
Multumesc pt raspuns Maraki
...Am mai avut intepaturi pe stanga...dar acum vad ca s-au mutat pe dreapta si cum de 3 sapt. nu ma mai intepase nimic ma apucase ingrijorarea. Deh..ma dezobisnuisem
.
Stiti ...de cand l-am vazut pe brotacel cum ii batea lui inimioara (pupa mama pe el
) acum abia astept sa vina ziua de 23 iunie sa-l vad iarasi.Si parca as vrea sa-l vad saptamanal sa stiu eu ca este in regula.
Dar cand vad ca una cate una veniti cu vesti despre sambureii vostri, parca timpul trece mai repede...
Dar ce-o mai face Ioana? De la vremea asta...saracuta cred ca o seaca depresia si mai tare
.
10 sapt
Denisam spune:
Buna fetele,
Vad ca majoritatea veti greturi, va doresc s ava treaca si sa fie bine repede, as vrea si eu un semn ca sa stiu ca samburica e bine, vom veadea azi insa la eco, sper sa scot ceva informatii de la tehniciana aceea ca cu doctoru abia maine vorbesc, fiind asa mica sarcina, 6 sapt si 5 zile merg in spital si apoi de acolo i se trimite ecografia. Dupa 9 sapt se vor face toate eco la el in cabinet si va fi diferit.
MA bucur ca ne inmultim si sa speram ca mai apar fete noi aici in grupul nostru.
VAd ca e insa liniste pe aici, va 
Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Fetele, am uitatsa zic de dormit.
Eu stiu ca pe parti si pe spate e cel mai bine, dar pina cand mai puteti
nu e bai dc dormitzi pe burta, apoi cand va creste veti dormi clar pe o parte, ca nu se mai poate
=burtica.
Eu dorm de pe la 11 pin ape la 6-6.30dimineatza, si depinde cata apa beau seara, uneori m atrezesc odata pt pp, alteroi doar dimineatza pe la 5-6, nu stiu dc e bine, dar nu am ce face deocamdata..
Va pupicesc
Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
fetelor, eu dorm numai pe partea dreapta.
La fel ca si MARAKi, daca dorm pe stanga imi vine sa vars.
am incercat si putin pe burta, dar nu am putut.
MIRELA imi pare rau ca ramai fara serviciu. Poate gasesti ceva la negru, ca un job cu acte in regula e dificil, fiind insarcinata.
Lasa ca va fi ok, si va va ajuta Dumnezeu.
eu lucrez la negru si uite sunt insarcinata si nu voi beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. Asta e. ne vom descurca noi. Noroc ca are sotul un salariu bun.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006
lacramioara t spune:
Salutare la toate mamicile si bine ati venit cele pe care eu nu le stiam(acum o sapt.cand am scris ultima data).Imi era asa un DOR de voi ca nu mai stiam nimic.
M-am intors din calatorie,teribila pt bb si pt.mine, nu ca alta data si ma bucur ca nu voi mai zbura cu avionul pana dupa ce nasc.
Vad ca s-a scris nu gluma si de azi de dimineata am citit si partea a 4-a si ce s-a scris la nr.5.
Sunteti niste dulci toate,mai ales cand vad cat entuziasm exista si cum pluteste fericirea pa la noi, iar acum nici nu stiu ce pot sa scriu.Dar sa va zic ceva fetelor,sa nu radeti de mine,dar de aseara si pana acum am simtit niste baldabacuri in burtic de nu va zic,parca misca bb.Si acum cand va scriu sunt super relaxata si la fel simt in partea dr.mai sus.Este posibil sau m-am imbatat cu limonada
,
?
Greturi am si eu la greu si in fiecare seara vars de nu mai pot.
Fetelor cum ati aflat daca este fata sau baiat ca m-am uitat la subiectele anterioare si nimic(cred ca nu am vazut).Eu vreau baiat(neaparat)ca am deja o fetita,dar acum indiferent,sanatos sa fie.
Va rog mult sa-mi spuneti si mie.
Acum trebuie sa va las ca a venit sefu si-l vad putin disperat.
Intru mai tarziu.
Pupici pe burtici de la Lacra.
9 sapt.