Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LAcra iti doresc sa fie bebe baiat si sa fie sanatos, cuma fost cu avionul?
Giova si Mirela, nu va stresati cu serviciul , acuma bebe e cel mai important, chiar dc lucrati la negru e ok, pina vine bebe si apoi va fi bine, ca veti avea bani deoparte si salariul de la husband, care el e capul familiei, nu
Asa ca fetele sa auzim numai de bine si stati linistite si sa ne bucuram de perioada asta

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cata sper sa iti placa in Franta iar daca intentionezi sa stai mai mult astepta reducerile care trebuie sa inceapa si atunci vei lua la preturi -50,-60 .Distractie placuta.
Maraki sper sa iti treaca raul si sa te simti bine.

Irina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Buna burticutze! O intrebare am : Avem voie sa mergem la mare daca o sa avem puiutzi? Voi cum suportati caldura? Eu una nu prea o suport ma simt foarte slabita si cam evit sa ies afara! Sper ca in trim doi sa fie mai bine ca asa vreau sa merg la mare!!!!!!!!!!! De mult nu am mai fost si mi-e doooooooooooor!
9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da bineinteles ca ai voie sa mergi la mare atata timp cat ai o lotiune de plaja buna cu un factor de protectie ridicat si cat timp nu stai 10 ore in soare ci respecti orele normale de plaja .Ba chiar sa faci baie e indicat da nu cand sunt valuri de 2 metri. Deci la mare cu voi eu va astept pe tooate acolo .
Irina11+

Mergi la inceput

Iube cu marea eu zic si stiu ca e ok in trimestru II dc totul e inr egula cu bebe. E biens averifici si cu medicul, si e bine sa stai mai mult sub umbrela, asa vreau si eu sa merg in luna 5 in spania la plaja si vizitat, cam 2 saptamini. A sa et dai cu mult sunscreen cu factro mai mare.Da si sa ai grija cu valurile,neaparat!
Petrecere frumoasa!

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi vroiam sa mergem in Grecia sau Spania.
dar e clar ca pica.
atunci, macar 10 zile la mare si Brasov sa mergem, dar nu stiu ce va zice dr.
am zis sa scap de licenta si pe urma la un nou consult il voi intreba.
noi in sept. ar trebui sa mergem la o nunta in franta (cu avionul) si ma gandeam sa profit din plin sa cumpar multe, multe lucruri frumoase pt. bebe. Dar daca nu pot sa merg cu avionul? cu masina e lung drumul si obositor.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Giova, nu te stresa inca, vorbeste cu doctoru' ca nu cred sa fie problema cu avionul pina in Franta 2-3 ore e putin. La Brasov iarasi vad ca e ok.Cjair si cu Greci ar fi ok vreo 10 zile, de c eo excluzi total?
Doamne Ajuta sa fim sanatoase si sa le facem pe toate asa cum ne dorim

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

Mirela 10 si eu ma simt exact ca si tine , greturile cele mai nasoale sunt seara, dimineata sunt cea mai fericita pt ca ma simt excelent. De dormit dorm tot pe burta pt ca asa am fost obisnuita si asa ma simt bine, dar reomandat este pe spate sau pe stanga. Trecem cumva si peste astea...

Iube 2001 ai voie sa mergi la mare, si eu l-am intrebat pe Capilna si a zis ca e ok in trim II, asa ca intentionez sa merg la sfarsitul lui august-inecputul lui septembrie.

Am 2 intrebari pt voi fetelor:
1. Ati pus ceva kg pe voi pana acum? Eu nu.
2. Burtica a crescut? Eu am impresia ca mi-a crescut...asa zice si sotul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

OOOO.... bine ai revenit Lacramioara..pai nu ne pove si noua cum a fost prin tari straine?

Irina esti o fericita...ca la voi sunt hainute multe si dragute iar la noi putine, urate si scumpe. Nu am incercat inca la Mothercare...ca parca inca nu e vremea dar am auzit ca e cam piperat.

Vroiam si eu in concediul la Viena...da' trebuie sa studiez oferta agentiilor de turism si sa schimb si pasapoartele.

In plus sa vedem ce mai face bebe daca putem zbura in luna august.

Iar in sept. voi fi nasa ( nasa gravidoasa)...va dati seama cum o sa fiu eu ca un butoi pe-acolo printre invitati.(nasa de nunta) Nici nu stiu ce garderoba sa-mi fac. Mai este si la un local destul de sofisticat.Eh..m-ai descurca eu la momentul respectiv. Daca aveti idei si propuneri ..unde pot sa "ma fac si eu o nasa eleganta" as fi foarte incantata.

10 sapt

Mergi la inceput

Fetele eu am pus cam 1-1.5kg pt ca nu am greturi si maninc bien ca sa fie samburica bine.
Sper totusi s anu iau mai mult de 15kg si cand o sa am voie sa merg la gym sa recuperez la capitolul miscare pt ca eu sunt o fire activa si acuma nu fac decat sa ma plimb 1h30-2h pe zi, dar nu e suficient.
Important e ca samburica sa fie bine, nu?
pupicei

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput