Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am slabit 2 kg.
nu mananc mai nimic. De vineri sunt cu ciresele si caisele.
maine dimineata merg la analize. sunt curioasa cum vor iesi.

va pupic.mergem acasik.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova trebuie sa ia grija sa maninci si dc nu ti-e foame pt ca bebe treb sa acreasca si asa aiba de unde sa ia ce ii trebuie. Nici mie nu mi-e foame, deocamdata nu am pofte , asa ca tot maninc ceva.
Bafta la doctor, sa imitine-ti pumnii fetelor ca merg la eco in 2 ore.Doamne Ajuta!

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

salutare fete harnice,
ma ce umpleti paginile! Eu am fost lenesa si nu am mai scris nimic, nu mai am greturi, in schimb mi-e somn in continuu, asa ca nu prea mai am chef de nimic. Azi se pare ca sunt mai vioaie si v-am citit.
Sambata am fost si noi la eco, l-am vazut pe bebe, are 17.3 mm si i-am auzit inimioara, va dati seama ce impresionati am fost amandoi... A fost prima eco, bebe are 8 sapt si 5 zile. Am fost la dr. Iosup, foarte dragut, ne-a zis ca bebe e ok si ca urmatoarea eco sa o facem peste vreo luna si jumatate.
Asa ca acum avem si pozele samburelului nostru, suntem foarte, foarte fericiti!
T Ioana, iti urez sa iti dea Dumnezeu intelepciunea si puterea sa treci peste gandurile negative si sa te gandesti ca bebe are nevoie de o mami iubitoare si pozitiva. Ai rabdare, totul se rezolva, chiar daca acum nu vezi nici o iesire, va aparea o solutie, ai sa vezi. In ceea ce priveste plecatul in strainatate cu bebe, nu cred ca e o problema, si noi vom pleca din tara cu bebe mic. Totul e sa ai incredere in tine, in sotul tau si in sansa voastra. Nu mai fi pesimista pentru ca toate gandurile astea se transmit sufletelului pe care il porti si il afecteaza. Roaga-te lui Dumnezeu sa iti dea putere si ai sa vezi ca te va ajuta. Nu iti incarca sufletul cu un pacat, acela de a renunta la copil, doar Dumnezeu are dreptul de a da si de a lua o viata! Parerea mea e ca in momentul in care il vei vedea la eco ai sa simti ceva ce nu ai mai simtit niciodata si ai sa iti dai seama ca nimic nu mai conteaza in afara de copilul tau!
Iti urez sa ai forta si intelepciune!
Anda si matzul subacvatic 8+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa bafta la ecoAbea astept sa iti vad samburelul

7+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

pisoi3 ma bucur ca ai vazut pe bebe la eco, abia stept sa plec sieu in 45 min la spital, am deja emotii.
Maraki multumesc mut de ganduri, am emotii sa stii, macar de mi-ar da si mie un cd sau o poza..Ati baut apa multa inainet de eco, cam cat?

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Anda sa va traiasca si sa se faca mare samburelul,sa iasa un bebeu sanatos si frumosPacat ca nu ai posibilitatea sa pui si poza de la eco.
Lacramioara bine ai revenit
Fetelor eu am burta,ma uit in oglinda si se vede dar la mine nu este doar jos, se vede de sus de la stomac pana josAm intrat la mamici de sept-oct si m-am uitat la pozele lor de la intalnire....sant unele mamici cu burtici micute,m-am mirat ca ele pot sa poarte inca pantaloni.Eu cred ca o sa arat cam asaVad ca daca mananc mai des parca nu mai simt atat de acut greturile...dar nu e bine nici asa nu?
Fetelor eu am doua locuri de munca, unul la negru( la un restaurant fac curatenie in fiecare dimineata,fara o zi libera) si inca unul unde sant cu acte in regula cate 2 ore pe zi( pt asta imi scot medical de cateva saptamani )Mai trag si eu cat pot dupa care o sa raman si eu fara salariu
Catalina bafta maine la eco si deja stii: astept poza neaparat
pt. toate burticile si va doresc o seara placuta fara greturi

7+

p.s. Irina esti in Ro???

Monica

Mergi la inceput

Denisa nu am baut mai mult decat altadata...nu cred ca are importanta ...daca ti-e sete bea un pahar...multa BAFTA sa iti vezi samburelul ca e bine

7+

Monica

Mergi la inceput

mersi maraki, asa fac, beau vreo 2 cani, plec in 10 min si o sa intru mai tarziu sa va zic ce am aflat.
o seara buna si numai bine
Doamne Ajuta!

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetelor ,am o burta ca de abea pot sa ma misc.si asta din cauza ca am mancat fructe:kiwi,cirese,caise.eu ma balonez f usor.am observat ca atunci cand imi este greata am si un gust amar in gura.voi va confruntati cu asa ceva?si sunt asa de lenesa azi ca de abea apas tastele,nu am chef de nimic.va pup ,ma duc in pat.
mirelutza7+

Mergi la inceput

Mirela de acum incolo o sa simtim un gust metalic in gura, din cauza asta simt si eu nevoia sa mananc ceva cat mai desDupa ce mananc cam la interval de o ora incep sa simt gustul metalic si nu imi place deloc Bine ca ai inceput sa pastrezi in stomac ce mananci

7+

Monica

Mergi la inceput