Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Florinini spune:
Fetelor,
Ma bucur sa va avd ca sunteti bine si ca sunteti tare bataioase si nu va lasati la greturi.
Eu sunt destul de bine, nu am nici un fel de stare de rau, astazi nu am avut nici greturi chiar deloc, nici ieri nu am avut. Chiar ieri am simtit ceva foame si am mancat 2 hot dogs cu mustar si ketchup si parca nu m-am saturat si am poftit la brnza cu rosii. Am fost OK si nu am avut grata deloc. Sper ca bebele meu e OK chiar daca nu-si face simtita prezenta.
Ieri am fost un pic racita si cand faceam pp ma durea. Si am facut un pic de abureala cu ceai de coada soricelului, dar am stat cred ca mai putin de 5 minute ca mi-a fost frica. Acum deja ma simt mai bine, dar starea aia de a merge la baie si a avea durere cand faci pp a fost groaznica si parca imi venea sa imping, sa ma screm...Acum beau sucuri cu multa vitamina C si merg la baie fara durere.
Joi o sa merg si eu la eco sa-l vad pe bebeica, sper sa fie bine si sa se dezvolte normal, ca eu parca nici nu-l simt acolo ma tot intreb poate l-oi fi aburit prea tare aseara...si ori doarme si sta cuminte ori ceva i-am facut. Voi ce credeti oare aburii aiia sa-i fi facut rau? Am stat putin oricum deasupra ligheanului...
.
Cata bafta maine la medic si sa fie bebele jucaus.
Giova te rog cand poti sa-mi schimbi si mie DPN, care este 13Jan2006.
Cat despre dormit as dormi mereu, in schimb seara ma duc la culcare pe la 12 noaptea. Inainte de a ramane gravi, dormeam numai pe burta, foarte rar pe parti pe spate deloc. Acum nu mai pot pe burta deloc dar nu din cauza bebicului ci cred ca mai repede din cauza fibromului care s-a umflat si imi da stare de discomfort. Asa ca dorm fie pe dreapta sau stanga si am vazut ca uneori si pe spate..... Si mie asa de dor sa dorm pe burta....il invidiez pe sot cand il vad ca doarme pe burta.
Va pupic si numai bine la burticile voastre.
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Denisam spune:
Fetele sunt`tare Fericita
, l-am vazut pe samburica, e bine are 0.76cm si ii bate inimioara cu 130/min. si am o pozaaa..maine o scanez la servici si o pun in album. Nu ma asteptam sa imi dea poza, ca era o tehniciana, nu dr, dar a fost dragutza, i-am spus ca sunt ingrijorata si de la eco abdominala mi-a aratat p ebebe si sacul, si mi-a zis ca ii bate inimioara, nici nu era nevoie de co vaginala, asa mi-a spus, si mi-a aratat ca ii apae pe eaprat ca sarcina are 7 sapt si DPN 24 ianuarie, sa vedem acuma,cum vrea bebelica..Mi-am sunat sotul care era si el vesel si a zis ca data viitoare mege cu mine.
Doamne Ajuta sa fim toate bine si samburei sanatosi sa creasca acolo bine.Cata bafta maine!
Va pupic
Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Fetele, am uitat sa spun ca eu nu am gust metalic dar azi am avut gaze toata ziua si vad a cedeaza doar dc maninc ceva dar nu pt mult timp.Asta e, mai vedem noi si importnat e sa fim sanatosi.
Va pupicesc
si merg si eu sa fac o plimbare..
Denisa
6+
BEBIK
irinadum spune:
11+Maraki nu am ajuns inca acasa ci vinerea viitoare plecam si de abia astept.
Apropo de gustul metalic si eu il am aproape toata ziua si nu e deloc placut.
Denisa ma bucur pentru tine ca ti-ai vazut bebelul si ca totul e bine.
Irina 
Denisam spune:
Irina multumesc si tie numai bine si drum bun dc mergi in Romania, eu abia la anul pot.
Acuma ma tot uit la poza aia si vad cat de mic este si ma minunez cum poate sa ii bata asa inimioara
Ne vedem maine cand voi o sa scrieti 5 pagini si eu abia apuc sa ma dezmeticesc![]()
Cata maine sa vii cu vesti bune
Denisa
6+
BEBIK
teolinda spune:
Felicitari pentru bebic Denisa. Se pare ca si al tau are tot cat avea i al Catalinei la 6 saptamani.Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
.
Nu-i asa ca a fost inaltzator momentul in care ai vazut cum ii batea inimioara?
Trebuie sa-i luam si pe soti data viitoare...sa se emotioneze si ei si sa aiba cu ce sa se laude
.... ca tare le mai place.
Va doresc o zi buna tuturor, fara greturi si gusturi amare/metalice etc...
toate fetele!
10+
Ana_m spune:
Buna burtici !!
Aveti un ritm la scris , de te sperii !!!!

Ma bucur pt tine Denisam ca l-ai vazut pe samburica.
Eu sunt aproape perfect. Manac relativ bine, dorm ok de 2 zile, dar daca ceva ma omoara e
.Si maninc fucte si fac tot felul de combinatii. Cu serviciul si eu m-am gandit ca pana in August. Om mai vedea ce o fii. ma gandesc cu groaza ca va veni vremea sa stau toata ziua in casa, ceea ce nu suport .
Va pup
teolinda spune:
Uite ca m-am entuziasmat ca l-a vazut si Denisa pe bebicul ei si am uitat sa va spun ce ma doare si pe mine.
Ei bine...ma doare spateleeeeee
si trebuie sa iau No-spa pe care il urasc. Simt ca imi ramane pe gat..cu gustul lui amar cu tot.
Cred ca iar se produc schimbari majore pe-acolo..bebenacu' cred ca isi extinde spatiul in care s-a instalat
.
Eh...lasa o sa treaca.
Ana si eu ma gandesc cum sa nu mai vin la scarbiciu. Sa stai 9 ore in fund pe scaun nu e prea confortabil pentru spate..burta etc...Si cum firma are de gand sa se mute intr-o noua locatie si mai departe decat este in acest moment.... cred ca o sa renunt.
Acasa nu cred ca ma voi plictisi pentru ca deja m-am gandit cam ce preocupari sa am asa ca abia astept sa ma concentrez doar pe bebic si sa-l fac mare acolo in burtic ![]()
Pe curand...
10+
tanti spune:
Buna fetelor
Sper sa ma primiti si pe mine aici , tocmai am aflat de 2 zile ca sunt insarcinata , as vrea sa imi spuneti daca ati avut si voi dureri ca la menstra si de burtica aceste dureri au inceput din ziua in care trebuia sa imi vina menstra, aceste dureri mi se acutizeaza mai mult dupa amiaza , am fost si la medic si mi-a dat vitamine si No Spa pt dureri , nu am sangerari nici macar pete maronii, saptaman viitoare (miercuri)o sa merg la ecografie si sunt putin speriata de aceste dureri
Va pup si sper sa aveti toate o sarcina cat mai usoara
utocatalina spune:
Fetelor ce de a-ti mai scris...mama...eu am treaba multa azi...asa ca o sa scriu cind pot...am fost la eco...bebe este super...are la 7 sapt. si 4 zile...1,51 cm...este tare bebelul...mi-a aratat doctorul caputul lui si inimioara...cica caputul este exact linga vezica urinara(cerculetul din poza)...am incarcat poza...estela cafeluta la albumul cu ecografii
..mi-a facut si filmulet...dar nu am avut stik la mine asa ca o sa-l iau data viitoare, adica peste 2 sapt...de fericita ce m fost am uitat sa-l intreb daca ramin pe aceiasi medicatie..diseara il sun sa-l intreb...am uitat sa-l intreb tot ce imi trecuse prin cap..recuperez diseara..va pupic pe toate...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica