Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bine ai venit TANTI!!!!!
da-mi datele tale si te trec pe listuta.

DENISA ma bucur ca e bine si ai vazut cum ii bate inimioara.
si pt. noi a fost foarte emotionant moemntul ala. acum la 8 sapt. se vedea si capul si mai bine cum batea inimioara. Dupa licenta merg din nou. Voi fi apropape de 12 sapt. atunci. abia asteptam. sotul vine cu mine la toate eco, nu rateaza nici unul. Dupa capul lui, m-ar duce saptamanal sa-l vada pe bebe.

FLORININI am modificat lista. Uita-te pe prima pagina.

De dim. am colindat tot orasul, sa vad unde se fac analize gratuite pt. gravide. Mi-era foame, era tarziu si trebuia sa vin la munca, asa ca m-am dus la un super laborator- Bioclinica, unde am dat 1.550.000 lei, pt. primele analize (era inclusa si toxoplasmoza). Maine dim. merg dupa rezultate.

Fetelor azi m-am simtit mai bine, greata putina de tot, cand ma spalam pe dinti.
Eu nu simt nici un gut metalic in gura.
Si mie cred ca mi-a crescut burtica, putin, ca mai mult e grasime, dar a crescut.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Denisa ma bucur mult pentru simburica...sa-l pui imediat ce poti ca sa-l vad...are exact dimensiunile pe care l-a avut si bebica al meu la 6 sapt. jumate...cred ca esti foarte fericita...asa sunt si eu acum..Doamne ajuta sa fie bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Giova ultima menstruatie am avut-o pe 4 mai, daca m-ai trebuie si altceva sa imi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

Giovate rog sa ma treci si pe mine in listuta, UM nu are relevanta la mine, DPN 20.01.05.
Mersi.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Vai... tocmai am pentru prima data.
Groaznic... nici acum nu mi-e prea bine. Mai nasol este ca fiind la birou.... si apucandu-ma brusc nu am ajuns la baie si am fost nevoita sa trag cosul de gunoi si sa prestez in el. Noroc ca era punga in el...

Acum imi este frica sa mai mananc sau sa mai beau ceva. Voi care ati mai trecut prin asa ceva ce imi recomandati sa fac?

vad ca ieri nu s-a intamplat nimic..si nici azi... Nu stiu ce m-a apucat asa de-odata si si .

Ufffffffff!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teolinda si eu am auzit ca cele mai mari greturi si vomitaturile aferente sunt pe la sapt. 10+...sfatul meu:cind ti-e greata baga apa cu lamaie

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am citit ca in sapt. 9 hormonul HCG este ff evident si da stari de voma, somnolenta.
In sapt. a 10-a e mai rau, stari de lesin, si cica incep sa se atenueze starile de greata.
va dati seama ca eu in sapt. 10 am licenta. vai de capul meu. sa nu vars sau sa lesin in fata comisiei.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Nu vreau apa cu lamaie. Acum beau Tedi de banane cu lamaie. Cred ca plec mai devreme acasa. Ufff..si as mancaaaa ( am la mine pilafior cu inimioare de pui..preferatele mele)..da' mi-e frica sa nu .

Vreau acasa...vreau acasa...vreau acasa la mineeeee. Mi-e si frica sa plec...daca ma apuca pe drum..abandonez masina in mijlocul drumului si dau fuga sa pe marginea santzului?

Apropos..eu sunt supre vaicaricioasa pentru ca de fel nu sunt bolnavicioasa..da' cand ma atinge ceva Doamneeee..e jale cu mine.

Scuzati-ma ca sunt asa plangacioasaaa.

Cata..Giova..daca ati aflat ca dupa sapt 10 se intensifica greatza si starile de voma ..aveti idee cat dureaza?

Giova sper sa nu pe comisia de licenta si sa scapi cu bine.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna mamici,
Maraki,Teolinda multumesc mult pt.urari .Mai fetelor am scris si eu ieri pe la 4 si de atunci si pana acum ati scris inca vreo 3 pag.Asta da activitate nu gluma si de aceea imi place tare mult de voi.Dar sa povestesc in mare cum a fost.Am fost in Polonia de asta data si eu de obicei am ceva frica de avioane dar de asta data a fost si mai rau,mai ales ca la aterizare mi-a fost asa de rau ca am varsat dupa ce am coborat din avion de cateva ori.Acolo am avut ceva treaba si am constatat ca dupa cateva ore burtica mea se intarea asa de tare de parca aveam un pietroi,ma durea,greturi la greu si seara varsam de ma ustura si gatul.In rest Polonia frumusica si f curata.Nu mi-am luat nimic pt. ca erau destul descumpe si reduceri ioc deocamdata.La intoarecere au fost la aterizare niste turbulente de am plans de frica si bineinteles ca din cauza fricii mi s-a facut rau si dai panica printre colegele mele si sefu care se cam panicase. Iar de atunci am zis ca mai zbor doar dupa ce nasc si gata cu alte peripetii deocamdata.Acum sunt mai linistita.
Abia astept sa merg iarasi la control sa vad ca bb este bine si sa treaca cele 3-4 luni ca m-am saturat de greturi.Eu la prima sarcina nu am avut nimic,nimic ca tocmai de aceea am si luat vreo 25 kg.
Fetele din Bucuresti spuneti-mi si mie va rog unde gasesc hainute pt. noi mamicile cu burtica pt. ca eu in afara de Rococo nu stiu unde sa ma duc.Am un burtik de zici ca pocneste,nu ma mai incap pantalonii la burta .
In rest toate bune si frumoase.
Va pupic pe burtic si revin mai tarziu.
Lacra,a doua oara mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata
Denisa felicitari pt samburelsa ne anunti cand atasezi poza la album
CAtalina ce mare s-a facut bebeul sa iti traiasca sa il faci mare si frumos( urare valabila si pt Denisa si restul fetelor )
Fetelor m-ati bagat in cu greturile....sa inteleg ca o sa imi fie si mai rau prin sapt. 10 ???Eu credeam ca pana atunci se mai amelioreaza starea de rau[B)
Tanti bine ai venit, sarcina usoara cu bebe sanatosStai linistita ca sant normale durerile de burta ca la ciclu..le-am simtit si noi cam doua sapt.aproximativ( parca atat, nu fetelor? )
Cine se mai duce la eco curand? Eu sant programata pe 20 iunie,saptamana asta astept rezultatele la secretie si toxoplasmoza.
Stiti ce mi s-a intamplat astazi? Dimineata in timp ce a inceput sa imi curga sange din nas Nu a fost foarte mult dar ma intreb de la ce am patit asta? Eu de felul meu nu am probleme de genul asta...Aveti idee de ce s-a intamplat?
Ma duc sa imi fac o cacao cu lapte si o sa revin

7+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput