Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki nu te speria cu singele care ti-a curs din nas...se pare ca nasul o sa ne deam de furca la cele sensibile si este posibil sa mai apara singerari nazale..am citit pe siteul lui Tununaru...apropo si eu sunt non stop infundata in nas de cind am ramas...cit priveste starea de rau cred ca o sa inceteze pe la 12-14 sapt...pina atunci depinde de fiecareLacra hainute de gravida am auzi ca sunt in Cocor si Victoria...eu o sa ma duc sa-mi caut ceva dupa ce vin din Franta... Teolinda si eu am papat la greu, imi plac in special cartofii prajiti...dar eu nu dau afara...am o stare de rau, dar trece cind maninc...nu cred ca Tedi te ajuta prea mult...dar lamaia sigur da!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetelor!Am mai incercat sa postez si ieri un mesaj, dar dupa ce am scris o gramada, mi-a dat eroare ca nu mergea forumul!
Am citit ce am scris alaltaieri si mi-am dat seama ca poate ma considerati super nebuna si o viitoare mama denaturata....dar s-a mai schimbat situatia!
Am stat de vorba cu Cristi (sotul meu) si am descoperit ca mananci langa un om un sac de sare si nu ajungi sa il cunosti! A fost extrem de vehement si bataios dragul de el, el care de obicei accepta orice numai din dorinta de a nu supara pe nimeni si cu atat mai putin pe mine. A spus ca nu imi da voie sa ii fac absolut nimic copilului, si chiar daca acesta e mic si nu se poate apara el o sa aiba grija sa nu pateasca nimic! Mi-a spus ca in loc sa ma bucur ca mi-a dat si mie Dumnezeu ceva (copilul) eu vreau sa renunt. A mai zis ca va avea grija sa nu ne dea nimeni afara din casa chiar daca pentru asta va trebui sa calce pe cadavre, si ca nimeni nu se atinge de nevasta si copilul lui. A fost atat de dragut mai ales cand a spus ca si daca acum nu simt nimic pentru copil, el il iubeste din tot sufletul si dragostea lui compenseaza indiferenta mea. Oricum, la sfarsitul discutiei plangeam amandoi si mie imi era ata de mila de copil ca nici nu imi imaginam cum de mi-a trecut prin cap sa ii fac rau! Iar Cristi, sunt convinsa, va fi un tata extraordinar, care de pe acum sta in fiecare seara cu "fetita" lui (noi asta ne dorim....) si o pupa si o mangaie prin burtica(cu toate ca bebe are doar 9 saptamani si un pic).
Atitudinea lui m-a ajutat extrem de mult si vreau sa va zic ca starea mea sufleteasca s-a schimbat 180 de grade. Ieri chiar am facut ordine, si mancare, si am cautat variante de nume pentru bebica.
Cred ca sunt binecuvantata cu un asemenea sot, iar voi dragele mele ati fost ata de scumpe si atente, si m-ati ascultat, si m-ati incurajat si v-ati interesat de soarta mea..... pentru asta va multumesc!
Va pup dulce si va multumesc inca o data ca existati!
Ioana si Samburel 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Bun venit Tanti!Bebic mare si voinic!
Eu una abia am venit acum de la lucru su sunt lesinta de foame si de oboseala ! De la ora 8 am stat in picioare si am lucrat fara pauza de masa!!!Imediat trebe sa -mi hranesc bebeul si totul o sa fie ok!!!Am avut o bucurie de dimineata:nu am dat la boboci!
9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

T_Ioana, eu ti-am mai scris si la mamici de nov-dec ca situatia mea la primul bb a fost oarecum asemanatoare cu a ta (aveam 23 de ani), la fel si sotul meu a insistat mult pt bb si la un moment dat am avut si eu un click (la eco de la 11 saptamani) cand am inceput sa-l iubesc pe bb si sa-mi accept sarcina. Acum o iubesc infinit de mult, inclusiv aseara cand eram rupta de somn dar a trebuit sa-i spun povestea cu Alba ca zapada... dar ea era atat de dulce cum statea acoperita cu paturica pana sub barbie si asculta povestea si raspundea la intrebari (-Si ce a gasit Alba ca zapada in casuta? - Sapte palpulioale mici si sapte pulculite mici si sapte ligulite mici) ... nimic nu se compara cu fericirea de a fi mamica. O sa o simti si tu, incetul cu incetul. Si toate celelalte probleme materiale, familiale, or sa se rezolve intr-un fel sau altul... sau n-o sa le mai bagi tu in seama.

Nu esti deloc mama denaturata, esti o femeie cat se poate de normala.
Sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetelor eu nu mai pot.ma bucuram zilele trecute ca ma simt un pic mai bine,dar azi...am o stare continua de greata,nu pot manca nimic ,ca sigur vomit.si as dormi non-stop.pai daca e mai rau in sapt 9-10,eu mor.eu sunt tare vaicaricioasa si-l inebunesc pe bietul sot.acum ma gandesc cu groaza sa plec la munca.
TANTI bine ai venit,sa ai un bebe sanatos si cuminte.
TOELINDA eu te inteleg perfect cu starea care o ai,si nici eu nu prea pot bea apa cu lamaie ca imi face aciditate mare.sunt convinsa ca e buna impotriva gretii,dar la mine nu.
IOANA ma bucur din suflet ca Dumnezeu ti-a aratat ca ai de ce sa te consideri binecuvantata.te pupic si sa ai un bebic sanatos si frumos.
DENISA SI CATALINA felicitari pt bebei,va invidiez muuuult.
va pup pe toate!!!
mirelutza 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

IOANA, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris.
vezi ce om ai langa tine?
lasa ca D-zeu e bun si va ajuta sa scapati de probleme si vorba fetelor: celelalte probleme vor fi neimportante cand va aparea bebela.
Fii mai optimista si totul va fi bine.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ioana, ma bucur ca ai ajuns sa gandesti optimist. vor mai fi momente grele, si in timpul sarcinii si dupa ce se naste bb, dar cu un sot ca al tau veti trece peste toate greutatile. pentru tine si o pentru cristi.

restul mamicilor, ma bucur pentru sambureii vostri si sa stiti ca va citesc din umbra. daca nu va deranjeaza va mai scriu din cand in cand...
tuturor si sarcina usoara (ca a mea)!!!

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor dragelor, va multumesc pentru incurajari. Acum mi-e si rusine de mine si de ce voiam sa fac (am vorbit azi cu o prietena la Constanta si ea a zis ca pana la 5 luni a avut ganduri de astea....necurate...)! Oricum , de 2 zile ma simt matura, responsabila si mai nou chiar mandra de burtica mea care se pare ca incepe sa se vada pentru ca toti imi zambesc cu subinteles!
Andrea, pupici multi si voua si mai ales lui Tudor, baiat frumos!
Pupici la toata lumea
Ioana si Samburel 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buan fetele,
CE mai ziceti voi, bravo Cata ca bebe e bine, acuma am pus si eu poza, sa imi spune-ti dc se vede, trebuei sa clicati pe Denisa si apoi pe eco-June 7,2005.
VA pup si voi reveni, eu nu mai suport cafeaua

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragutzele, Am marit un pci poza, tot acolo in album la 7 weeks o puteti vedea, sa faceti clik de 2 ori.

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput