Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

DEnisa iubireti-am vazut bebele! Mama mia acolo se vede chiar capul si corpul bebeului? Auzi acolo in coltul din dreapta al fotografiei ce se vede( tot asa cu negru-e vezica cumva?)???
La noi la eco cand am facut(la 6 saptamani si 4 zile) nu s-a vazut mare lucru: ceva alburiu dar nu se distingea nimic !
Ioana ma bucur pentru tine ca in sfarsit te-ai linistit!!!!!!!!!
Fetele mie nu-mi merge lista "Smile list"(nu mi se incarca)!
9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu toate cele 3 eco de pana acum.
intrati in http....
in albumul JUNIOR.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bun venit la fetele noi si sarcina usoara fara greturi va doresc. Eu inca nu am greturi propriu-zise dar am o stare mai ciudat adimineatza si nu mai beau cafea si abai astept sa ma cheme medicu la analize si sa ma sune sa mai imi zica nouttai dupa prima ecografie de ieri. Sunt curioasa dc ma cheama la 9 sapt din nou.
Ioana tin pumnii sa fie bine si calmeaza-te!

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ioana ma bucur ca te-ai calmat sie totul bine, fii optimista si nu iimai face rau lui bebe cu ganduri si alte chestii stresante. Un copil e un DAR de la Dumnezeu asa ca bucura-te!

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova si Denisa am vazut pozele...frumosi voinicii vostri...ce bine! Sa fim noi sanatoase si bebeii sa fie si ei la fel...dragii de ei!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ce poze faine aveti fetelor! Le-am vazut si pe ale tale Giova!
Eu din pacate numai pe 28 iunie merg la nenea doctoru asa ca ma uit la ai vostri bebelasi si mi-l inchipui si eu pe buburuza al meu un picut mai mare!
Va pupacesc!
9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa, Giova sant super pozele cu bebeii. Vorba Catalinei, sa fim sanatoase sa fie si puiutii sanatosi sa creasca mari Eu m-am uitat si la cateva albume ale voastre, sant frumoase pozeleGiova la o poza scrie ca nu e bebe e sunculita: pai asa sant si eu Denisa mi-ai facut pofta de VACANTA!!!Catalina ce faci in Franta? O sa mai intri pe net cat o sa fii acolo?
Eu am mancat o portie mare de spaghette bologneze si acum ma simt ca un balon Am baut pana acum 2 pahare mari de apa cu cate o lamaie fiecare.Ieri de la ora 19.00 am stat in pat pana dimineata ( doar ce m-am dus de vreo 3 ori la toaleta )Daca apuc sa ma pun in pat de la 18.00, nu mai sant buna de nimic si ma trage la somn ...
Ioana ma bucur ca a inceput sa se dezvolte instinctul matern O sa vezi ca totul vine de la sine si o sa fie bine Ai un barbat de nota 10 !!!
pup toate fetele

7+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Fetele, multumim de aprecieri si voua numai bien si sa fim sanatoase si noi si bebicii sa ajungem cu bine pina la capat!

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

multumim, multumim fetelor.

MARAKI, la cei 30 ani ai tai si dupa 2 nasteri, putina grasime nu strica. Dar la cei 25 ani ai mei si nici o nastere.....rau.
cum voi arata cand voi avea varsta ta si 2 copii?
Oricum tu esti o mamica tanara cu copii mari. cred ca sunt tare mandrii cu o asa mama.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

maraki mai usor mama cu munca si mergi si tu in vacanta anul asta, ca la anul cu bebeii nu se stie, programul si totul va fi in fctie de ei, nu?
Iube stai linistita ca o sa vezi si tu pe bebe, nu a vrut sa iti faca mai devreme programare la eco?
aveti grija de voi

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput