Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova poimaine implinesc 36Am inceput sa depasesc 56 kg ( la 1.74 ) dupa 30 de ani.E normal ca se schimba metabolismul....Denisa din pacate nu pot sa plec nicaieri pt ca lucrez si la negru si nu are cine sa ma inlocuiasca...acolo sant singura....Intre timp am mai baut un pahar mare cu limonadaOare e buna atata lamaie ???

7+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Giova ce flori ti-ai ales pentru buchetul de mireasa?
Rochiile sunt superbe!
Pusi la toate burticile de pe forum!
9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki, pai si ce daca lucrezi lanegru, iti iei de la tine puetre o saptamina libera si mergi si te calmezi, eu as innebuni fara vacanta, serios acuma, trebuei sa te relaxezi
hai ca se poate , dc vrei, si eu vreau azi sau maine sa mergem la restaurant sa il serbam pe samburica
va pup

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata si fetele frumoase, am fost la medica mea si totul este OK, echo mi-a facut numai abdominala pentru ca, zice ea, nu este deloc indicat sa fac intravaginala cand eu am probleme cu implantarea!!!!Asta este in fapt problema mea la care inca nu am un raspuns.
Mi-a dat Duphaston 2/zi, Gravibinon o fiola la 5 zile si Vitamina e.
Plus NoSpa si Scobutil.
Deci pana la noi vesti raman si eu pe lista voastra de Gravidutze!

UM 05.05.2005

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moamaaaa iar ati umplut pagini cu nemiluita. De azi dimineata de cand ma vaicaream eu ca am si eu pt prima data...si pana acum vad ca ati avut activitate nu gluma.

Si cred ca stiu si care este cauza ..la mine in birou este aer inchis , geamurile sunt micutze (fiind la mansarda) si nu se aeriseste iar cu aerul conditionat este crunt. Bleah.... sper sa raman cat mai curand acasa si sa scap. Ma ucid mirosurile. Denisa eu nu mai beau cafea cam de o luna si jumatate..nici sa nu aud numele ei sa nu iti mai zic de miros .

Multumesc tuturor pentru intelegere si sustinere... eh..parca mi-a trecut. Acum savurez o inghetata. Nu ma inspira deloc apa cu lamaie (desi mie imi placea lamaia) dar voi incerca un ceai de lamaie cu miere, diseara cand ajung acasa.

Iube nu te impacienta..bebe al tau are putin peste 2 cm acum...atat avea al meu sapt. trecuta la 9 sapt si 2 zile.

Felicitari pt Echo fetelor...va astept si pe toate sa ne povestiti dupa ce va vedeti puiutii.

Ioana bine ai revenit... ai vazut ca Doamne Doamne le aseaza pe toate? Fii fericita ca ai un sot intelegator care este alaturi de tine si te sustine.

... la 6 si jumatate ma duc la coafor sa ma fac dragutza ca maine este ziua lu' taticu' lu' bebicu .

Maraki "La multi ani!" anticipat...pentru poimaine. Doamne ca multi gemeni de iunie mai sunteti pe lumea asta...Dar sunteti tari .

toate fetele...pe maine!

10+

Mergi la inceput

Laurici ma bcuur mult si ai grija de bebe sa stea acolo si vreau sa iti spun ca mie ieri l aeco abdominala s-a vazut simburica si inima si tot , deci d care un aparat bun nu ai nevoei d evaginala.
Doamne Ajuta sa fie bine! te pupic dulce

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Maraki am uitat s aiti spun LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita si un beeb sanatos, dar ce e cu buchetul de mireasa sau am intele sue gresit?

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Laurici iubita, ia ce ti-a dat dr ca o stii el ce stie, si noi luam progesteron si vitamine si uite ca e bine. Stai calma acuam si ai grija de tine si de simburica

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50695" target="_blank">6

Oana_B

Mergi la inceput