Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
iube2001 spune:
hello fetele cucuietele!Tocmai am venit de la analize si dupa ce am stat la o coada cat toate zilele sunt cam ametita!
Bancris eu la 9 saptamani si ceva ma simt ca o gravida veritabila: greturi si varsaturile de rigoare matinale mai ales dar nu musai, sensibilitate la mirosuri(cam exagerata)cam nasol pt.ca trebe sa am contact cu oamenii, pofte si ...cam atata parca. La doctor merg la Molnar!
Fruntea sus IoanaT vine soarele si pe strada ta!
Va pup!
9+
diana
diana
maraki spune:
Buna fetelor,
Eu sant ametita rau de tot, stari de
, stau in pat toata ziua.Dimineata am
, noaptea ma trezesc de doua ori ca sa fac pp,stau si ma gandesc cat o sa ma tina starea asta de rau?
Fetelor am observat o chestie
Daca ma uit atenta la burtik vad cum se misca asa ca o palpaire constanta...oare o fi de la inimioara lui bb si asa se vede?![]()
Nu stiu ce sa mai mananc, nu ma mai atrage nimic decat... apropos
Catalina ai scris ca e vreme de cacao in Buc. si acum vreau cacao cu lapte

Nu iti face probleme cu avionul pt ca la mamici de nov-dec parca este o stewardeza
Iti dai seama ca ele lucreaza oricum in primul trimestru de sarcina, totul este sa te simti bine sa nu ti se faca rau.Catalina ai grija ce branzeturi mananci in Franta ca nu sant indicate cele cu mucegai
Denisa multumesc pt urare
sper sa nu ma tina prea mult starea asta, macar daca m-as simti rau doar cand ma scol dimineata si in rest sa fiu bine ![]()
Ieri am aflat o veste trista despre o prietena gravi in 6 luni
A ridicat o galeata cu apa si i s-au rupt membranele si a pierdut toata apa
Din pacate nu s-a putut face nimic pt bb
Fetelor trebuie sa avem mare grija pe timpul sarcinii!!!
Bun venit noilor gravidutze
Irina scuze ca nu am mai intrat insa ma simt foarte rau si stau numai in pat aproape
Intru sa va scriu mai tarziu, aseara nu am reusit sa ma conectez pe net![]()

fetelor si simptome usoare![]()
7+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
buna fetelor!!!! Ce faceti? nu a mers deloc azi forumul asta!!!
eu am avut putine greturi dimineata, dar acum ma simt mai bine.
Draga de tine MARAKI, lasa ca trece totul in scurt timp. asta-mi tot repet si eu cand am zile din alea proaste.
Sunt cam agitata cu licenta, mi-e groaza, frica de prof. Acum i-am scris un mail, sa-l intreb cu cat mi-a notat lucrarea. Dar nu cred ca-mi raspunde si trebuie sa-l sun. si nu mai prea am curaj.
M-am mai linistit cu greutatea lui bebe. Multe au patit ca era sub masuratoarea care trebuia si cu mai mult de 5 zile, si pt. aia s-a nascut sanatos si frumos.Al meu creste mai incet, asta e.
In sapt. a 8-a trebuie sa aiba embrionul intre 10-14 mm.
Sapt. a 9-a 17-22 mm.
ei al meu la 8 sapt. si 4 zile avea 14,8 mm. E putin sub limita, dar sper sa recupereze pe parcurs.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006
teolinda spune:
Buna burtici!
Merge forumul...in sfarsit! Am mai scris un mesaj dimineata degeaba
.
Imi pare rau de starile proaste pe care le aveti. Iar vremea asta de cacao.... aduce cu ea apatie si somnic.
Mie imi este bine chiar nu ma pot plange. Culmea eu care as fi dormit oricand, oriunde acum adorm seara f. tarziu. Sotul meu e fericit ca mai apuca si el sa vorbeasca cu mine seara la culcare pentru ca de regula pana se spala el pe dinti eu eram deja in lumea viselor
.
Cred ca bebe seamana cu el... ma tine treaza pana pe la 1-2 noaptea.
Evident ca peste noapte m-am trezit si eu pt pp ( am baut lichide multe aseara) iar dimineata la 7 si jumatate cand a sunat ceasul daca nu era vezica plina sa ma dea jos din pat..cred ca dormeam pana la pranz
.
Succes la doctor Catalina...te asteptam cu vesti noi despre Samburica. Cat despre bagajul pentru Franta...nu-ti lua multe cu tine..dar adu-ti multe de-acolo. Eu mi-am luat de Paste diverse hainute de gravidutza... au f. multe si frumoase ... ca sa nu mai vorbesc despre cele de bebelusi.
Maraki imi pare rau pt tine ca te rapune
, si iti doresc sa scapi de aceste stari cat mai repede. Imi pare rau si de prietena ta care a pierdut bebelul... si m-am cam ingrijorat ca si eu mai ridic diverse...si chiar galeti cu apa cand ma duc la curte
.
Promit sa fiu cuminte!
Cam atat despre mine.... si va pupic pe toate 
10 sapt
teolinda spune:
Giova...cred ca am scris in acelasi timp!
Ma bucur ca te-ai linistit! Hai ca nu e chiar atat de rau...lasa ca o sa vezi tu ce bebenaci mari o sa facem noi 
o zi buna si tie...si fara greturi!
10 sapt
utocatalina spune:
Hop si eu sa nu ramin la urma...fetelor eu as veni cu bagajul plin de la Paris, dar bag seama ca la ce scumpeturi sunt pe acolo nu stiu daca imi ajung banii macar de un chilot de gravida
...oi vedea...Maraki imi pare rau ca nu te simti bine, pe mine ma ingrjoreaza putin faptul ca nu am stari de rau...dar maine cind oi vedea ca bebe este bine ma voi linisti..saraca prietena ta..este infiorator...este deja a 2-a stire pe ziua de azi pe care o aud cu o graviduta in 6 luni care il pierde pe bebe...sunt trista si sufar pentru ea...sper sa treaca peste hopul asta si sa o ia de la capat..Teolinda eu dorm bine noaptea dar tot hopa sus la pp in fiecare seara...iar peste zi cel mai somn imi este dimineata cind ma trezesc odihnita!Maine sper sa mai am o poza cu bebik cel poznas si cu noile lui dimenisuni! Giova ai sa vezi ca bebeii or sa creasca dupa cheful lor...cind mai repede, cind mai incet, pentru ca au personalitate!Iube vad ca si tu tot greturi si voma...eu in afara de usoare greturi dimineata in rest nimic...cred ca de aia am pus deja 1,5 kg pe mine!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica
mirela10 spune:
,va pupic pe toate!!fetelor eu sunt cam pe invers:dimineata cand ma scol nu pre am greturi ,dar incepand cu 10-11dim ma incearca o stare de greata continua pana cand ma culc seara.nu am pofta de nimic si mananc mai mult in sila,iar atunci cand mananc putintel mai mult,dau la boboci.as sta tot timpul in pat,daca n-ar trebui sa mai fac si treaba
.azi am fost libera si am vrut sa-mi iau vreo doua tricouri.am umblat ore in sir si pana la urma tot nu mi-am luat nimic pt ca erau asa de strimte ca de abea imi intrau sanii si burta
.vroiam sa va intreb daca voi dormiti pe burta,pt ca eu numai asa dorm pt ca-mi trece starea de greata.nu cred ca afecteaza cu ceva bb.
ma ingrozesc si eu cate vesti aud despre gravidute care pierd sarcina,si-mi dau seama ca am devenit f fragile si sensibile.inainte era altfel...si ma mai gandesc ca si eu cam fac efort si sper sa ma cumintesc.sapt viitoare termin cu serviciul care il am pt ca mi-am depus demisia inainte sa stiu de bebe.asa ca nu stiu daca o sa-mi gasesc altceva ca sa pot beneficia de ajutorul pt bb.dar are Dumnezeu grija si de noi!
sa fiti cuminti si sa nu faceti prostioare

mirelutza
7+
utocatalina spune:
Fetelor am pus un nou ticher...sper sa mearga!![]()
Cafeluta
7 +
www.tickercentral.com]www.tickercentral.com/view/3ew4/3.png" border="0">[/url]" target="_blank">Simburica
utocatalina spune:
Mirela eu nu pot sa dorm pe burta, niciodata nu am putut, dar nu cred ca dauneaza lui bebe...undeva am citi totusi ca cel mai bine este sa dormi pe spate sau pe stinga...nu stiu daca este adevarat!Succes cu jobul!
Cafeluta
7 +
www.tickercentral.com/view/3ew4/3.png[/img][/url]" target="_blank">Simburica
teolinda spune:
Catalina stai linistita ca nu sunt mari scumpetzuri la Paris. Eu mi-am luat niste pantaloni de in, de gravida care au o centura speciala dintr-un material moale textil...ce se va adapta dimensiunilor burticii f. bine...(si va imbraca bine burtica). Sunt chiar eleganti si aici chiar nu gasesti asa ceva. Eu mi i-am luat de la C&A si vreau sa zic ca la 20 de euro nu costa deloc mult. Eu am vrut sa-mi iau de-aici unii 3/4 de la Loris Baby (sau cum se scrie) si costau 900.000 lei...si crede-ma ca nu se compara. De asemenea mi-am mai luat o bluzita si o camasuta tot de gravidutza pe care am dat aprox. 15 Eur/buc.
Sigur iti gasesti hainutze frumoase si rezonabile ca pret.
Ma tot inteapa de astazi de dimineata in partea dreapta ( cam pe la ovar)... o fi de la vreme sau se mai produc si alte fenomene in interior acolo... bebelica s-o juca
.
Defapt am citit ca aceasta saptamana ( a 10 a , in care am intrat azi) marcheaza sfarsitul perioadei embrionare si din acest moment copilul se va numi fat.
Poate de-asta micutzul a devenit nabadaios!
Va pupic si numai bine!
10sapt