Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Neatza fetelor,
AM ajuns si eu la munca, dupa un weeeknd petrecut pe lac si la cabana, undea fost frumos si am avut vreme buna si s-a prins totusi ceva peste, care este f,. gustos. Chair si of etita de 5 ani a a prins 3 pestisori.
EU sunt bine, mai putin ca de dimineatza nu am putut bea cafea si dorm pe mine si am o stare cam ciudata, dar nu imi vine sa vars.
Aici este f. cald, vor fi 30-35C cu humiditate.
Abia astept si eu maine sa il vad pe simburica la eco, ma bucur pt cele care i-ati vazut si sa fie santosi si voi pe linga ei.
Va pupicesc
Astery bun venit
Denisa
6+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Cata multumesc frumos de ajutor
si sa ai pofte in continuare
Denisa
6+
BEBIK
bancris spune:
Giova,
chiar nu are rost sa te consumi, pt ca probabil ovulatie ta nu a avut loc la 14 zile, drept urmare copolul este mai mic.
Asa am patit si eu, avand un ciclu neregulat, UM a fost in 24.03.05, iar in 07.05.05 trebuia sa fiu in saptamana a 5-a.Asa mi-a spus si medicul. In 13.05.05 in urma unui examen eco cu sonda intravaginala mi-a confirmat ca abia atunci eram in saptamana a 5-a, adica ovulatia la mine a fost in 24.04.05, exact dupa o luna de la ultimul ciclu.
In 27.05.05 mi-a spus ca are 7 mm la 6 saptamani si 3 zile, dar nu e problema ca recupereaza. Si mai merg la control abia peste o luna (29.06.05).
Iti dai seama ce stresata am fost timp de 2 saptamani in care sarcina nu evolua si arata tot de saptamana a 5-a. M-am consumat si...uite ca totul e bine acum.
Fii tare!!
utocatalina spune:
Teolinda si Giova eu am o carte si din ea am citit dimensiunile...dar va dati seama ca nu toti bebeii cresc in acelasi ritm, ca la carte...eu oricum sunt sigura ca sunteti bine
Maraki scumpa, cerculetul sigur nu este bebe, numai bucatica de linga!
Pe mine cind ma arde pieptul, stomacul, gastrita, bag imediat papa ca numai asa trece. Denisa ma bucur ca esti o pescarita adevarata si alta data cu placere..Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica
Denisam spune:
Giova stai linistita dc doctoru a spus ca eok si nu mai fa atatea calcule, dc bebe e bien asta conteaza.
Maraki iti doresc sa treaca greturile si sa ai parte de zile frumoase si sa fii sanataosa!
Bun venit si la celelalte fete
Denisa
6+
BEBIK
Denisam spune:
Fetele ce liniste pe aici, va odihniti, as si trebuie..
Va pupic si o saptamina usoara!
Denisa
6+
BEBIK
Giova spune:
fetelor va pupic pe toate.
promit ca nu ma mai stresez.
sa ne auzim maine cu bine si fara greturi, daca se poate.
mergem si noi acasa. gata cu munca.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006
Denisam spune:
Giova sa ai o seara buna si odihna placuta. Eu sunt abia la jumatatea zilei la job, dar vine si aici acuma ora 4.30![]()
Va pupicesc
Denisa
6+
BEBIK
bancris spune:
Salut Iube 2001!!!
Ma bucur ca mai e cineva din MS pe site...cum te simti la 9+? Noi suntem cu o saptamana buna mai micuti. Felicitari pt o reusita fara prea multe greutati, la noi a durat ceva, vreo 7 luni...
Eu merg la Dr.Capilna, tu?
utocatalina spune:
In fine merge forumul
...Ura! Maine merg la
T si sper sa am norocul sa mai primesc o poza cu bebe
, daca nu iau aparatul foto cu mine
...eu sunt bine...dimineata am greata, dupa care imi trece...ma simt bine
...pap...mai am nitel si plec in Franta si trebe sa ma concetrez pe bagaje...cit mai putine si mai ales sa gasesc pe cineva care sa ma ajute cu bagajul
, ca desi este pe rotile, cineva trebe sa ma ajute la ridicatul lui...ca nu vreau sa se streseze bebe mic deloc..vremea este de cacao
...ma trage la somn
..ieri m-am culcat la 21:00...am dormit super bine ca am o perna speciala pentru coloana si se doarme cu adevarat super
...sigur ca m-am trezit peste nopate si am fost la baie pentru pp...ma bucur ca azi am iesit afara ca ieri nu am reusit
..Cam atit despre mine...Voi ce faceti?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica