Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Giova

Nu stiu daca ti-am spus sau nu, te rog sa-mi schimbi DPN-ul ca nu e 15 jan este 13 jan. 2006. Ai avut dreptate sa te intrebi de ce tu esti cu DPN pe 12 jan(UM 7 aprilie), iar eu cu DPN pe 15 jan(si UM pe 8 aprilie). Eu sper ca bebeul meu sa vina ori mai repede ori sa treaca peste ziua de 13, poate e numai o superstitie in capul meu, oricum sa vina sanatos si NOROCOS si al meu si al tau si al tuturor fetelor gravidoase din lumea asta.
Pupicei
Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici,
Pe mine iar ma apuca insomniile E ora 6 dimineata, cand va scriu. Ieri am fost 2 ore la plaja, da m-a turtit rau de tot soarele asa ca la 10 jumate dormeam dar acum......Nu ma mai culc niciodata asa de devreme. Problema e ca dorm in picioare oriunde as fii.
Despre subiectul lansat de tine Monica . Pai pot sa ma consider norocoasa. Eu voi face 28 foarte curand. Sotul meu isi dorea de mult , dar cu schimbatul de tara si toate astea nu am simtit ca e momentul. Eu poate as mai fii asteptat, dar sotul are 35 si isi dorea. De incercat , o luna. Chestia e ca ne-am pus pe treaba cand mi-e mi-au descoperit 3 chisturi pe un ovar si mi s-a zis ca va fii greu. In momentul in care am ramas insarinata mi-au dat si diagnosticul de endometrioza. Deci pot sa zic ca am avut mare noroc sa raman rapid insarcinata. Sper sa am norocul asta si in continuare.
Catalina am pt cateva zile o poze cu bebelicu ( trebuie sa o dau moasei pe urma) , am sa incerc eu cumva sa o pun ( sa ma ajute si sotul ca singura never)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor.....o noua zi minunata...eu sunt ok...pap la greuiar plasele cu mincare pe care le car cu mine la serviciu au inceput sa atirne atir de greu...de dimineata mi-a fost greata bine, dar dupa ce am papat mi-a trecut...va asptept cu vesti bune...!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Cristina scumpa, ti-am introdus linkul...ia vezi daca este asa...ai grija ca la semnatura tu ai pus 3+, nu stiu daca calculezi de la virsta lui bebe sau de la ultimul cm...te pup!

Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Monica apropo de intrebare...eu am 28 de ani, am incercat de anul trecut din iulie sa facem bebe...timpul pina la rezultat= 10 luni...exact in luna in care am schimbat doctorul si am ajuns la Tutunaru, a fost de ajuns o luna de monitorizare ca la carte si o ovulatie buna ca am ajuns si eu aici!

Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Tatiana draga inca nu mi-am gasit medic. La sfarsitul saptamanii merg la control la Dr. Nanu la clinica privata (pentru ca oricum am platit si un ecchograf in plus nu strica)si oricum in week-end o sa stau la matusa mea si o sa vad daca a reusit sa-mi gaseasca un medic bun! La Stanca am inteles ca sunt medici exceptionali dar ca din nefericire conditiile si personalul mediu lasa mult de dorit! Tu la ce medic mergi la Stanca?
Fetelor voi nu aveti depresii, nu va ganditi cum se va schimba viata voastra dupa ce veti naste(ma refer la cele care sunteti la primul copil...)?
Eu am intrat intr-o pasa proasta, vad cum prietenii nostri incep sa ne cam evite, nu ne mai cheama ca inainte la iesirile saptamanale, ma tot gandesc ce schimbari tip Tzunami vor avea loc in viata noastra datorita acestui copil!
Va pupic si va rog sa nu ma judecati!
Ioana

Mergi la inceput

Ioana si eu am din cind in cind niste idei mai ciudate...si eu cred ca se vor schimba multe, dar stiu ca foarte multe dintre idei sunt date de hormoni, asa ca nu prea ma incred ca ceea ce gindesc este si ceea ce simt cu adevarat...te pupic si oricum daca ma gindesc la avantajul de a avea un bebe pe care mi-l doresc atit de mult dezavantajele marunte nici nu le mai vad...

Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetelor!!!
eu vineri seara am vomat non-stop. sambata putin ametita, duminica mai bine.Azi sunt iar asa si asa.
am un obicei prost: ma trezesc pe la 4 in fiecare noapte sa merg la wc si pe urma nu mai pot adormi.Cu chiu cu vai adorm.

Dar azi la 11.30 mergem la dr.la eco.Suntem tare nerabdatori.

Monica, eu am fost la dr. Munteanu, la un control, dar nu merg la el pt. urmarirea sarcinii. e fff bun, dar si fff.ocupat.
Pt. linistea ta, ai putea sa mergi.Vezi ca si dr. Cioata este super bun, si are eco in 3D.
m-am programat la el in 6 iulie, si asta e fff.ocupat si are multi pacienti.

ce sa va zic de varsta.Cred ca sunt cea mai tanara:25 ani.
La anul avem nunta si bebe a venit asa neplanificat.Ne-am hotarat ca, macar cununia civila s-o facem in vara asta si cea religioasa la anul, cand va fi bebe mai maricel.

am rectificat ceva pe lista, mai rectific si acum.

CRISTINA1, fara suparare, dar tu mi-ai dat 2 date de nastere. Nu stiai sigur care e, si eu le-am trecut pe amandoua.Acum am rectificat.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ANABORDEA uita-te pe lista de la prima pagina, si vezi, dar mi se pare gresita data nasterii 12 ianuarie. Fetele care au ramas odata cu tine, au 8 ianuarie.mai calculeaza odata.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

Buna tuturor viitoare mamaci!
Numele meu este Cristina, sunt din Tg.Mures si azi am intrat in a opta saptamana (DPN 20 ian 05).
Am si eu cam aceleasi simptome ca si o parte din voi, de 2 saptamani imi e permanent greata dupa orele 15-16 si orice am incercat sa mananc nu imi trece. Cel mai groaznic este seara si nu reusesc sa adorm, iar dimineata la 6-7 ma trezesc.
Ce spuneati de apa cu lamaie? Cum si cand?
Ati inceput sa luati vitamine? Mie mi-a prescris medicul de familie fier+acid folic intr-o singura tableta pe zi.

Sanatate pt toata lumea!
Cristina.

Mergi la inceput