Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Luizza sper sa fie totul ok, poate ca daca sant pete maro e doar sange vechi de acum 2 saptamani,asteptam vesti!
Cu greata nu stiu ce sa zic, spre deosebire de ultimele 2 saptamani cand ma apuca dupaamiaza pana seara, azi m-a tinut toata ziua. Asa ca trebuit sa mananc tot timpul ceva: nici nu mai stiu ce sa mananc, oricum doar la mancare ma gandesc...daca va puteti imagina!Cum mananc imi trece , dupa jumatate de ora - o ora iar ma apuca!!! Eu nici nu m-am ingrasat nici nu am slabit prea mult, poate 1 kg, dar asta de la stres.Si de mancat mananc bine si de toate...Acum daca mai si stau in pat ar fi cazul sa ma ingras, am de zece ani tot 52 kg la 1,67 (luna asta in 30 fac 35 de ani!!!)Cred ca sant cea mai "baba" din zona!!!
Apropo voi cati ani aveti si de cand incercati sa faceti un bebe? Ca sa mai avem subiecte!!!
Eu am inceput din 2001...Dupa un an fara nici un rezultat(doctorita de atunci a zis sa astepam un an jumatate) i-am facut spermograma sotului si dezastru 1,2 mil/ml(mobilitate buna). Abia in 2003 am ajuns la Timisoara la dr.Munteanu (in Arad a fost dezastru...dupa un asa zis tratament hormonal dat de un urolog a scazut si mobilitatea - noroc ca a revenit dupa intrereuperera "tratamentului"}.Mie nu mi-au facut absolut nimic aici zicand ca n-am nimic. La Timisoara am facut laparo si am f\dat si de endometrioza pe care am tratat-o trei luni, in paralel cu tratamentul naturist (tinctura de branca ursului,laptisor de matca si vitE forte) dat sotului.La el analiza a aratat dupa trei luni 56 mil/ml!!!Asta era in iulie anul trecut.Mie mi-a zis ca sant in regula.cu toate astea abia acum in aprilie s-a intamplat - cam tarziu dar sper ca va fi ok?
E randul vostru!!!
Sunt printre voi unele care au ramas cu greutate insarcinate?
Si care au o asa varsta???
molisa
Florinini spune:
Pupici la burtici,
Eu sunt destul de binisor, ieri nu m-am prea simtit bine, am avut o usoara si deranjanta durere de cap toata ziua, nu stiam ce-mi trebuie, nici nu stiam ce sa mananc ca la orice ma uitam imi facea parca greata. Pana la urma mi-am dat seama ca aveam starea asta ptr. ca nu mancasem mai nimic toata ziua. L-am trimis pe sot iarasi sa-mi ia cartofi parjiti de la McDonalds si cu aia mi-am revenit un pic.
Astazi ma simt foarte bine comparativ cu ieri, dar sa nu ma laud prea mult ca cine stie ce ma apuca.
Eu dupa calculul lui Cata as avea baiat, asa simt si eu, inca nu am vomat si nu pot sa spun ca am avut greturi groaznice, dupa simtome se pare ca ar fi baiat.
Mama mea a zis ca ea cand a fost gravi cu mine a vomat pana la 4 luni jumate, insa cu cei 2 frati ai mei zice ca nu s-a simtit asa rau...Cine stie, ce-o fi sa fie, dar sa fie sanatos.
Am incercat ieri sa-mi fac baby meter dar nu stiu daca am reusit, daca nu o sa va rog pe voi sa ma ajutati.
Va doresc numai bine si sanatate, sa nu aveti greturi si sa puteti manca ce va doriti sa hraniti bebeii cum trebuie.
Pupici
Florinini
Florinini spune:
Mai incerc o data sa vad daca am facut mare branza, daca nu ma las pagubasa.
Florinini
Florinini spune:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Na ca ceva am facut, dar nu-i cine stie ce, sorry ca v-am stresat hope you are not getting mad on me![]()
Florinini
Florinini spune:
Monica,
Sa sti ca nu esti singura care se plange de varsta si eu urmez dupa tine luna viitoare si si eu ma ingrozesc la gandul celor 35 de ani. Dar ce sa facem daca numai acum ne-a venit randul la bebei; eu sincera nu am incercat pana anul asta prin ianuarie ca sti si tu cum e cand te muti in alt loc si mai ales in alte tara, iti trebuie ceva timp sa te pui pe picioare. Cat despre greutatea de a ramane gravi nu pot sa zic nimic. M-am monitorizat la temp. o luna si poc s-a intamplat, am fost norocoasa si pot sa zic ca binecuvantata in privinta asta. Sper sa fie asa pana la capat ca la mine e mai complicat avand si fibromul pe capul meu care face ca burta mea sa creasca dublu in timpul sarcinii, dar asta e cumva le-om scoate la capat si noi astea mai ...babete. Hai ca am glumit, si sa ne bucuram de bebelinii nostri .
Pupici la burtici
Florinini
Florinini spune:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 20721 29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png br /
Florinini spune:
Fetelor sariti peste incercarile mele eu tot nu ma las inca, sa vad acum ce mamaliga am facut.
Florinini
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1
Florinini spune:
Fetili am reusit

Acum imi fac si galerie ca sunt mandra de mine....

.
Daca mai reusesc sa-mi pun si numele acolo atunci chiar imi fac bebele "injinier cu computerele" ca mama lui ii cam out, noroc ca bebelica ma ajuta

Florinini
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1
Florinini spune:
Na ca bleaga am fost am pus doar o scurtatura si nu mergea, acum am pus tot link-ul, dar tre sa scap de el. vedeti m-am bucurat prea devreme....si 

Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png