Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Monica 70
Si prietena mea a avut dezlipire de placenta, la ambele sarcini, se pare ca daca ai la prima ai la toate. A stat in pat 2 sapt. si pe urma s-a rezolvat de la sine, nu a mai trebuit sa stea in pat si si-a reluat activitatea, asa ca nu fi stresata! Acum ea are doua fetite frumoase si sanatoase.
Ai grija de puiul tau pentru ca el e cel mai important acum! Iti tin pumnii sa fie bine!
Anda si matzul subacvatic 8+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna, fetele! Eu v-am mai scris doar o data si iata ca vin cu informatii complete: UM 5 aprilie, DPN 12 ianuarie. Bebe era bine la eco. Eu il am ca dr. pe dl Lemnete de la Polizu care e de nota 10. Urmeaza sa-mi fac analizele dar cind intru in concediu ca la mine timpul e zero cu munca si cu fetita mea de 1 an si 3 luni. In ceea ce priveste greturi si stari de rau la mine nu sunt deloc- nu dati cu rosii va rog- dar asa am avut prima sarcina super ok. Si apropo Critina am facut fetita chiar si fara greturi...chiar daca toate calculele sau babismele aratau un baiat!!! Eu nu am pretentii ca cel de-al doilea sa fie baiat sau fata, va fi bine oricum.. la cum sunt fetele de dulci si scumpe, poate chiar as vrea sa fie tot fata ca poate ar fi mai bine si pentru Diana sa aibe surioara. Dar cel mai important e sa fie bebe sanatos. Va pup pe toate si multa sanatate!

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...azi a fost si este o zi superba..am facut 7 sapt. si ne-am plimbat in Herastrau, am papat papa bun, mi-e bine...in afara unor usoare greturi dimineata, in rest nimic...am burtica umflatica bine, dar avind in vedere ca am papat pizza, spaghete, mazare noua, inghetata, etc.de ce ma mir...Va pupic pe toate si va doresc o seara faina!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Multumesc ca m-ati incurajat, n-am apucat sa va scriu ca am respectat "ordinele", am stat mai mult in pat.
Sper sa se rezolve intr-o saptamana si sa ma intorc la lucru ca deja ma dispera cu telefoanele. Desi doctorul mi-a zis (e recunoscut de "super-nebun" in Arad - adica foartebun dar cam nebun...)ca la tara , cand closca sta pe oua oricat ar tipa cocosii dupa ea nu se misca de pe cuibar!!! Adica sa stau in pat si are pretentia sa stau 8 luni acasa, sa nu mai merg la lucru!!! Oricum m-am hotarat sa ma programez la Munteanu la Timisoara sa vad ce parere are el. Doar ca e super ocupat...
In rest, ca sa schimb subiectul, mie mi-a iesit ca e fetita dupa calendarul ala chinezesc.Am mai calculat la cateva prietene si la mami si s-a potrivit. Eu mai stiam o chestie cu bioritmul in momentul conceptiei: daca il ai emotional-pozitiv si fizic-negativ e baiat. Eu l-am avut invers si deci ar iesi fetita.As vrea eu! Nu ma supar insa orice ar fi!
Cu greata nu stiu, de doua saptamani ma apuca incepand de la ora 16 pana seara: salivez groaznic si daca nu mananc tot timpul mi-e greata.De vomitat n-am vomitat deloc. Acum, dupa doua zile de odihna fortata am chef de lucru si n-am voie!!! Chiulesc din pat doar la baie, la masa ( cand nu mi se aduce in pat - mami s-a facut stapana pe bucatarie si vine zilnic sa gateasca - iar sotul ne-a ruinat cumparand toate bunatatile, plus maldare de ziare si reviste sa am ocupatie)si la ....computer sa va mai citesc. Desi vad ca e cam pustiu in weekend!
Ce voiam sa va mai intreb? Ce stiti e voie la mare, la soare , la bazin cu apa termala (nu fierbinte ci calduta)? Daca m-ar auzi medicul la ce visez?!? Dar la 30 de grade sa stau in pat...n-am cuvinte!
PA!

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici!!
Nu am mai intrat de 2 zile si ati scris..... Azi dimineata cand incercam sa intru mi-a dat numai erori. In fine ....
Deci in sfarsit am fost la eco azi !!! Mi-a aratat cum ii bate inimioara ! Are 16,4 mm la 8 sapt . E bine , nu ? Am iesit de acolo asa parca plutind .....
Monica draga imi pare rau pt tine. Incearca totusi sa te odihnesti, sa stai in pat cat mai mult. cat despre apa , soare, am intrebat si eu personal medical si mi-a zis ca se poate dar sa nu stau mai mult de o ora fara sa intru in apa. Adica stai umpic la soare, apoi te duci si te balacesti bine in apa, iar soare , iar apa...
Mirela imi pare rau ca te simti rau. Si eu ieri toata dar toata ziua mi-a fost rau, azi in schimb sunt super. Ieri nu am mancat mai nimic, azi putin la pranz dar am venit seara bucuroasa de la eco si am bagat ca nesimtita sa recuperez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

buna burticilor
ce mai faceti ?dumnezeule era sa nu va mai gasesc cat ati scrisnu-mi venea sa cred ,toate cu vesti bune si foarte bune ceea ce ma bucura foarte mult,tatiana felicitari pt gemeni ce sa zic eu imi doream gemeni dar nu a fost sa fie,fain de tine dragoste la puterea a doua,fetelor vad ca voi va simtiti bine,comparativ cu mine,eu nu am mai scris de mult dar sa stiti ca v-am citi aproape in fiecare zi ,dar bebelusul meu se pare ca imi face problemenu stiu ce se intampla cu mine,fetelor din saptamana a 5 pana acum(sapt a 9) am slabit 7 kilogrametot ce bag in gura nu ajunge pana in stomac ca dejaorice ce mananc sau ce beau este groaznic imi este frica pt bebelul meu,am fost si mi-am facut analizele toata acum o saptamana ,sapt asta trebuie sa merg sa iau rezultatele sa vad daca totul este ok,ma rog la dumnezeu in fiecare seara sa fie tot bine cu bebelul meu ,acum 2 saptamani am avut o sangerare puternica ,l-am sunat pe doctor cand icepuse sa curga putin si mi-a zis ca daca continua sa il sun ,a continuat la 2 noaptea a curs mult adica.cam ca in a treia zi de menstruatie,am incremenit de frica ,,in fine dupa aceea a fost ok,am programare acum pe 19 iunie,sper sa fie totul ok,dar tot asa am niste scurgeri maronii,imi etse si frica acum sunt asa de slabanoagasi burtica se vede un pic foarte putin,dar oricum eu stiu ca bebele mai este acoolo ,pt ca non stop,de ieri am inceput sa sange nu stiu de ce,fetelor imi este asa de frica,nu stiu ce sa zic,vitaminele le iau dar seara inainte sa dorm ,ca sa nu le,in rest nu am ameteli ,greturi,dureri de burta nimik,doar ca foarte mult,si dormmmmmm mult mult mult de tot,cu saracu sot nu am mai prestat de mult de vreo 3 sapt,gata cred ca v-am inebunit cu problemele mele dar imi este asa de greu,si voi stiti ca eu va iubesc si voi sunteti cele carora le pot spune tot fara ,apropo eu simt ca o sa am fetita ,acum sa vedem,
Giova te rog din sulet eu am DNP pe 5 ian,ca Tatiana si ma cheama LUIZA
fetelor pe burtici
si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Buna burtici,
Luiza draga imi pare rau pt tine ca nu poti sa maninci nimic. Incearca fucte doar , banane, ceva sa nu fie gretos. Cu lamai ai incercat ? Si daca ai avut o sangerare asa puternica de ce nu te-ai dus la urgente imediat ? Eu sper sa fie totul bine pt tine si bebele tau.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

pupici la burticutze!eu va scriu pe graba ca tre sa plec la munca....bietul sot de 2 zile e bucatar,si in rest nu prea fac mare lucru.e destul ca ma duc la munca.de vreo 2 zile sunt un pic mai bine,slava Domnului.acum daca sunt un pic mai bine,ma tem sa nu am sarcina oprita din evolutie,l-am inebunit pe bietul sot.nu e bine nici asa nici asa...
ANAM MA BUCUR MULT CA TI-AI VAZUT BEBICUL.A fost eco normal,la stat?
LUIZZA linisteste-te scumpa si roaga-te la Dumnezeu si totul va fi bine.o verisoara de amea a avut sangerari puternice primele 2 luni de credea ca nu mai tine sarcina.si acum are un copil super.
va pup ca tre sa plec
mirelutza7+

Mergi la inceput

Pupici la toate,
Da Mirela am fost la eco la stat. De fapt medicul era de garda la spital sambata si mi-a zis sa intru pe la urgente si sa spun ca el m-a chemat sa imi faca ecografie. El voia de fapt sa vada cum stau si chisturile acelea ( care sunt acolo, bine mersi , parazitele !!!).
Incearca draga Mirela si tu sa mananci fructe, aici la noi avem norocul ca au aparul pepenii si lubenitele, si poate astea nu iti fac scarba. La mine imi merg astea de minune, unde mai pui ca sunt si fructele mele preferate. Si nu te mai gandi la prostii, cu sarcina oprit adn evolutie. Daca vei gandi negativ , si asta afecteaza.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna Fetelor...tocmai m-am intors din parc unde m-am plimbat cu hidrobicicleta...a fost super fain...am reusit perfomanta sa ma ingras cu peste 1 kg cam...1 kg jumate si numai in weekendul asta!Daca m-ati vedea ce burta am a-ti zice ca sunt cel putin in luna 4...asta este...nu stiu daca maninc foarte mult, dar cred ca retin foarte multa apa si chiar daca ma plimb pe jos, totusi nu mai fac de peste 1 luna aerobicul meu si se cunoaste...om vedea mai incolo...greturi am doar dimineata si numai de la bila...cum maninc imi trece...in rest nimic...bebe cred si sper ca-i bine..dureri de burtica nu am...sunt ca un balon...pofte am insa cit cuperinde....miercuri ma duc la a3-a eco si abia astept..Monica si eu daca nu maninc ceva cam la 2 sau 3 ore ma apuca raul...la mine bila incepe sa faca probleme...de mare inca nu stiu decit ca in primele 3 luni nu-i buna plaja ioc...o sa-l intreb si eu pe doctor, dar voi fi in trim. II, sper, cind voi ajunge la mare, asa ca mai am...sanatate multa...Ana ai o poza cu bebe ca vreau sa-l vad si eu! Luizza mama cit ai slabit!Sper sa fi bine sa nu mai vomiti si singerarea sa nu mai apara..si eu am avut cum o sapt. pete roz intr-o zi si m-am speriat foarte tare! Sa auzim numai de bine si pe maine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput