Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5)

Mamici de ianuarie-februarie 2006 (5) | Autor: Giova

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48563" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (1)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49186" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49823" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50161" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (4)

LISTA MAMICI IANUARIE_FEBRUARIE 2006

1). T IOANA[7b]
UM 19 martie........................ DPN 25 decembrie 2005

2). IRINADUM
UM 20 martie........................ DPN 25 decembrie 2005

3). BEE
UM 27 martie....................... DPN 30 dec/1 ian.

4). TEOLINDA
UM 29 martie........................ DPN 3 ianuarie

5). LUIZA
UM 31 martie........................ DPN 5 ianuarie

6). TATIANA G
UM 1 aprilie........................ DPN 5 ianuarie

7). PISOI3
UM 2 aprilie........................ DPN 7 ianuarie

8). PAULA2003

9). IUBE2001

10). MONICA70
UM 3 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

11). LACRAMIOARAT
UM 5 aprilie........................ DPN 11 ianuarie

12). LULU.TZA
UM 5 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

13). ANABORDEA
Um 5 aprilie....................... DPN 12 ianuarie

14). GIOVA
UM 7 aprilie........................ DPN 12 ianuarie

15). FLORININI
UM 8 aprilie........................ DPN 13 ianuarie

16). ANA_M
UM 9 aprilie........................ DPN 15 ianuarie

17). MARAKI
UM 15 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

18). MIRELA10
UM 15 aprilie..................... DPN

19). UTOCATALINA
UM 16 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

20). SIMONA
UM 18 aprilie........................ DPN 23 ianuarie

21). DeNISAM
UM 21 aprilie......................... DPN 26 ianuarie

22). CANDA H
UM 21 aprilie........................ DPN 26 ianuarie.

23). CRISTINA1
UM 27 aprilie........................ DPN 31 ian/1 febr.

24). [b]LUNANOUA

UM 30 aprilie....................... DPN 4 februarie

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

fetelor eu am trecut pe listuta ceea ce mi-ati zis voi. Daca e gresit trebuie sa ma anuntati sa rectific.

merg si eu acasa, nu mai am chef de munca. vreau sa dorm si asta am sa fac.

ROG MODERATOARELE, DACA CUMVA DESCHID UN NOU CAPITOL, INAINTE DE LUNI, CAND IL VOI DESCHIDE EU, SA PUNA SI LISTA CU MAMICILE, CARE ESTE LA PAG. 5 SI LINK-URILE VECHIILOR CAPITOLE.

va doresc un weekend excelent. sa aveti grija de voi si de samburei.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Lista cu toate datele complete e la pag 5. Tu acolo te-ai uitat ?
M-am chinuit si eu de vreo 2 ore sa fac baby-meterul dar nu pricep ce trebuie sa trec exact la semnatura. Am citit eu pe-acolo dar cum nu le am cu engleza...Ideea e ca tre sa-mi explice cineva ce tai si ce pun din alea 3 casete de date de pe lilypie ca pana acolo m-am descurcat singurica si l-am facut pe puiut.
Pupici !

Cristina 3+

Mergi la inceput

Burticilor , eu vreau o fetita ! Credeti ca daca nu ma simt rau si nu prea am greturi (decat asa cat sa stiu si eu ce sunt alea)o sa dac bebe-baietoi ?

Cristina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristina iesim noi luni la liman cumva! Nu stiu daca m-am uitat pe pagina 5....din pacate cred ca pe 1 sau 2...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Scumpi hai sa-ti spun ca la pag 5 tu nu esti trecuta iar la mine sunt trecute 2 DPN -uri dar valabila este ziua de 1 febr 2005.
Stai linistita ca o rez noi intr-un fel...

Cristina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Maraki, iti raspund cu intarziere, dar n-am avut timp sa mai si scriu dupa ce am citit tot ce-ati scris. La echo de 6 saptamani se vedea ca si la tine. Doctorita n-a insistat prea mult pentru ca am avut niste secretii maroni si o pata de sange pe uter si sa nu-mi fac iluzii degeaba. De aceea m-a chemat dupa doua saptamani. La 8 saptamani si 4 zile se vedeau clar doua camarute cu doi embrioni. Sunt gemeni "falsi" cum li se mai spune, adica formati din doua ovule si doi spermatozoizi, in compartimente diferite, cu placenta separata. Vor semana ca doi frati obisnuiti, doar ca(') cresc impreuna in burtica. Te inteleg cu starile tale de rau, asa sunt si eu, doar ca dupa masa. Dupa 3-4 sunt terminata, cu dat la rate o data sau de doua ori si greata la orice miros. Capul sus, trece si perioada asta. Pe mine ma supara faptul ca mi se irita caile digestive, chiar mi-e rosu si abia pot manca pentru ca ma ustura rau de tot.

Ioana, ti-ai gasit doctor in Cluj??? Despre spitalul militar, nu pot sa-ti zic nimic. Eu am nascut la Stanca, pot sa-ti dau amanunte. Din fericire, n-am avut treburi pe la spitale, nici nu stiu care pe unde e .

Si eu astept sa cresca burtica, acum sunt intr-o faza cand am burta, dar nu se stie de la ce. Cand ma gandesc ce mare va fi cu doi...

Eu mi-as dori ca macar unul sa fie baiat, sa nu ramana sotul in inferioritate absoluta. Ce va face cu patru fete??? Dar inainte de toate sa fie sanatosi!

Tatiana 8+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ha ,ha ,Denisamscumpa la mine crantanelele sarate efect nu au! Dimineata oricum cu ele sau fara ele tot dau la boobci!Apa cu lamaie nu am incercat ! Multam fain.
Pusi pe burticute!
Dupa calculul lui Cata am un golanas!!!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica 70 stai in pat si asculta doctoru ce spuen, eventual mai cere o a2-a parere, dar stiu ca ajuta sa stia in pat mai ales cand e legat de palcenta.
MAi vezi tu sapt viitoare cum stau lucrurile si apoi gasesti o solutie pt la servici.Trebuei sa inteleaga in final si eu zic ca bebe e cel mai important acuma.
bebeAi grija si tin pumnii sa fie bine

Denisa
6+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica scumpa ti-am raspuns la subiectul lansat de tine..ai grija si odihna cit mai multa, nu ma pricep asa ca sfaturi nu pot sa-ti dau...utrogestanul luat vaginal este ok ca se duce exact unde trebuie, cel oral se metabolizeaza in ficat...deci nu stiu ce sa zic despre spusele doctorului...cit timp nu ai singerari ia-l vaginal...Sanatate multa!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Iube2001,scuze dc la tine nu fctioneaza saratele, dar apa plata cu lamaie e buna sigur, baga si mai vezi apoi. Incearca si ceva murat, poate merge.
Daca iese golonas e ciudat ca ai simptoemele astea, dar cum nimic nu e 100% sigur , iti doresc sa scap de greturi repede.

Denisa
6+
BEBIK [url]

Mergi la inceput

Fetele, ce liniste pe aici, ati plecattoate la mare si la soare
O sterg si eu acasa sa pap si apoi sa o stergem l amunet cu barcutza si cu prietenii.,Vremea e buna, speram sa avem fun sisa prindem peste..
VA pupci, sa fiti cumintzele si sa aveti un weekend minunat!
Sanatate Monicai!

Denisa
6+
BEBIK [url]

Mergi la inceput