La ce varsta te-ai maritat?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Ne-am cunoscut cand eu aveam 22si jumatate el 38. Avem o fetita de 9 luni si ne vom casatori legal anul viitor.
Pt mine e varsta pefecta si pt copil si pt maritis.

PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Eu aveam aproape 24 iar sotul meu cu o zi inainte de 25 de ani, suntem aproape 7 ani casatoriti si fericiti, avem o fetita de 11 luni si jumatate (Julia)

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

:)18 amandoi. Chiar daca e asa "mic" nu fuge de responsabilitati. Avem o minune de fetitza de 8 luni, sa nu fie de deochi... si suntem tare fericiti. Important e sa existe dragoste si intelegere si restul vin de la sine. Sanatate multa!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Eu aveam 23 de ani jumate iar sotul 37copt bine nu?imi zicea ca nu si-a gasit jumatatea pina acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu aveam 28, iar el - 26; anul asta pe 13 iulie implinim 3 ani si avem un baietel de 8 luni; ne cunosteam de 6 ani si eram impreuna de 3...dupa cum s-a vazut si din celelalte raspunsuri, nu exista reguli!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primavera spune:

Eu m-am casatorit anul trecut, dupa ce am iesit impreuna 2 luni. Tare curajoasa,nu? ;)
eu aveam 21 ,el 22 .
Si ne intelegem mult mai bine acum ca la inceput.
Casnicie fericita tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

eu 24 el,47

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu 22, el 23. eram deja impreuna de 5 ani. si au mai trecut 8 ani jumate...si daca ar fi s-o iau de la capat, tot pe el l-as alege, dar poate n-as mai face nunta asa tinerica...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Eu 31 el 28; se pare ca sunt printre cele mai batrane mirese de aici; si am nascut la 33.

Varsta potrivita este cea la care simti tu ca esti gata si mai ales, simti ca cel cu care vrei sa faci acest pas este cel potrivit.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Eu 29 el 32. Varsta potrivita o stabileste fiecare dupa cum simte.

Daniela & Sophia

Mergi la inceput