La ce varsta te-ai maritat?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
lau10 spune:
Eu la 22 si el 27, eu zic ca nu varsta conteaza ci cat de bine te stii cu el. Desi sunt cazuri in care stai cu el de 7 ani, te casatoresti si iti dai seama ca de fapt nu il cunosti, ca ci multe se schimba odata cu casatoria.
Eu regret ca m-am maritat asa de tanara, insa circumstantele asa au fost.
Va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by lau10
Desi sunt cazuri in care stai cu el de 7 ani, te casatoresti si iti dai seama ca de fapt nu il cunosti, ca ci multe se schimba odata cu casatoria.
ca bine zici. si chiar si 10 ani sa stai cu el, tot mai e riscul ca omul se poate schimba in rau.
![](bang.gif)
![](help.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Aiko-mar spune:
Eu aveam 19 ani, el 28. In vara implinim 18 ani de casnicie, cu bune si cu rele, dar puse in balanta, mai mult bune.
ILUCAE spune:
EU 23- EL 26. NE-AM CUNOSCUT CU UN AN INAINTE SA NE CASATORIM,
NE INTELEGEAM BINE, SI ASA NE INTELEGEM SI ACUM , DOAR CA AU APARUT LIPSIRULIE FINANCIARE , NEAJUNSURILE ,DAR NE INTELEGEM FOARTE BINE . VARSTA IDEALA PENTRU CASATORIE NU EXISTA . DACA AR FII SA INTORC TIMPUL TOT PE EL L-AS ALEGE.
NE IUBIM
SI ACUM CU ACEEIASI INTENSITATE CHIAR DACA AU TRECUT 5 ANI DE CAND NE CUNOASTEM.
buterfly spune:
Eu 22 el 23,eram impreuna de 6 ani,a fost primul si singurul meu prieten.Suntem casatoriti de 6 ani,avem 2 copii minunati si ne intelegem foarte bine.
andicu spune:
Ne-am casatorit anul trecut in vara, suntem impreuna de 6 ani si eu aveam 28, el 23.Deci, nu toti barbatii sub 25 se tem de responsabilitate! depinde cand simte el sau si el si ea ca sunt pregatiti pentru acest pas; sau cand gandesti ca mai bine de atat impreuna nu se poate, deci casatoria si un copil sau mai multi pare urmarea fireasca in relatia celor 2.
Pot spune ca visam pe la 18 ani cum o sa fiu maritata si cu un copil pe la 25, ca asa consideram eu ca e ideal, dar n-a fost sa fie, vorba aceea :toate la timpul lor !
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
light spune:
La 24, eu, 26 el, dupa 3 ani de cand ne cunosteam si acum avem 10 de cand ne stim.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi - iunie
anamariasorina spune:
mda.... eu aveam 19 si el 29 si sincer nu imi pare rau si avem o papusa de fetitza de 4 luni jumate
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
bravo fetelor, vad ca majoritatea dintre voi s-au maritat destul de tinerele. sper ca va merge bine si ca nu regretati nimic.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)