La ce varsta te-ai maritat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Eu 32 de ani ,el 25 de ani!Dupa exact noua luni s-a nascut si Anna,care anul asta implineste 3 anisori!
Ne-am casatorit dupa 6 luni de prietenie!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eu 28 si sotul 32, in august 2003 (dupa 2 luni de cind ne-am intilnit). Acum sintem super-fericiti impreuna si asteptam o in iulie.
Nu conteaza virsta si nici cit de mult esti impreuna inainte de casatorie. Conteaza respectul reciproc si dragostea adevarata.

Oana C si Eva Christina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu ma marit anu asta in septembrie pe 24si acum in iunie pe 11 fac 26 de anishorisi sotiorul meu are 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Eu la 24 iar el 32,dupa 9 luni de cand ne-am cunoscut.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

eu-23 ani,sotiorul-28 ani.
Akum avem un baietzel de 2 ani jumate.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Amandoi 36 de ani. Si avem un baietel de 9 zile

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Eu m-am maritat la 30 ani, iar el avea 29. M-a cerut de nevasta dupa 1 luna si ne-am casatorit dupa 7 luni....Azi puiul nostru implineste 1 AN.
Cred ca nu exista reguli. Noi cand ne-am intalnit am stiut ca ne asteptam de-o viata si n-am mai stat pe ganduri......

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Noi aveam : eu 24,5 - el 29 si eram prieteni de 6 ani dar de vreo doi ani stabilisem ca ne vom casatori cand termina el Facultatea...Ai nostri au aflat cu 3 luni inainte de eveniment si tata a facut o criza dar acum e ok,in iulie avem cea de-a 5-a aniversare...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Eu 21, el 24 si in 25 septembrie se fac 12 ani de cand suntem impreuna! Nu pot spune ca nu mi-am dorit foarte tare lucrul acesta atunci, insa acum cred ca daca as avea de ales nu as mai face pasul atat de devreme.

LORI & ALEX

POZE

"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Varsta optima e cea la care te simti pregatit!
Lasand axiomele la o parte, eu as spune ca EA ar fi bine sa aiba in jur de 25 de ani, iar EL spre 30, deoarece, in mod ideal, casnicia dureaza cateva zeci de ani si ar fi bine ca (,) cei doi sa intre in ea cu mintea cat mai coapta, cu sentimentul ca si-au trait tineretea “in libertate” si pregatiti sa infrunte grijile care apar in mod inerent.

p.s.-sustin teoria de mai sus pt . ca am si experimentat-o.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput