Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Eu ma inscriu foarte bine la stari de spirit schimbatore.Laudarosa nu sunt de felul meu dar am ajuns sa ma cunosc destul de bine.
"Acreala" odata instalata pleaca destul de repede dar si destul de repede revine.Cred ca tine si de cat de obosita sunt sau in ce faza a lunii ma prinde.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by asi
Eu ma inscriu foarte bine la stari de spirit schimbatore.
"Acreala" odata instalata pleaca destul de repede dar si destul de repede revine........
... acelasi lucru mi se intampla si mie....
Nunta noastra
Poze
mihaela amalia spune:
Heiii nu mai zice nimeni nimic????Ar trebui sa vorbim cat pentru doi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Roxane spune:
hai mai Mihaela, adeca vrei sa spui ca noi gemanutele suntem vorbarete? noooo...adeca sa dam apa la moara unora? Noi de fapt vorbim numai cand si cat trebuie, asa-i?
pupici la tacutele gemene
Roxane
asi spune:
Buna ziua gemeni si gemene!
Vreau sa va intreb urmareste cineve emisiunea cu Urania de pe B1?As vrea sa stiu ce a prezis gemenilor pentru 2006.
Familia mea
Razvan
mihaela amalia spune:
Asi din pacate nu urmaresc emisiunea aia, deci nu pot sa iti dau un raspuns, poate alt/alta geaman(a)...
SunSmile bine ai venit in clubul nostru, numai ca Liliac nu a mai dat nici un semn de viata de mult pe aici ca sa fii trecuta si tu pe listuta gemenilor...poate va reveni intr-o zi, cu soare
Roxane aici cam ai dreptate
la gemanute...si mai dati cate un semn de viata din cand in cand
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata
Ma primiti si pe mine? Ca-s "geamana sadea"!
Multumesc!
Asa deci... tot geamana... acum inteleg de ce semanam la unele chestii...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by asi
Vreau sa va intreb urmareste cineve emisiunea cu Urania de pe B1?As vrea sa stiu ce a prezis gemenilor pentru 2006.
Familia mea
Razvan
Eu urmaresc... de fapt urmaream... ca de la un timp spune numai de rau la gemeni... si am zis sa mai iau o pauza...
Nunta noastra
Poze
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trendquote:
Originally posted by asi
Familia mea
Razvan
Eu urmaresc... de fapt urmaream... ca de la un timp spune numai de rau la gemeni... si am zis sa mai iau o pauza...
Nunta noastra
Poze
Si eu am urmarit vre-o 2 emisiuni...acu vre-un an...pana a inceput sa spuna de rau...dupa care gata nu am mai urmarit emisiunea
Site Amalia