Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu ma inscriu foarte bine la stari de spirit schimbatore.Laudarosa nu sunt de felul meu dar am ajuns sa ma cunosc destul de bine.
"Acreala" odata instalata pleaca destul de repede dar si destul de repede revine.Cred ca tine si de cat de obosita sunt sau in ce faza a lunii ma prinde.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by asi

Eu ma inscriu foarte bine la stari de spirit schimbatore.
"Acreala" odata instalata pleaca destul de repede dar si destul de repede revine........

... acelasi lucru mi se intampla si mie....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Heiii nu mai zice nimeni nimic????Ar trebui sa vorbim cat pentru doi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

hai mai Mihaela, adeca vrei sa spui ca noi gemanutele suntem vorbarete? noooo...adeca sa dam apa la moara unora? Noi de fapt vorbim numai cand si cat trebuie, asa-i?

pupici la tacutele gemene

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ma primiti si pe mine? Ca-s "geamana sadea"!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna ziua gemeni si gemene!

Vreau sa va intreb urmareste cineve emisiunea cu Urania de pe B1?As vrea sa stiu ce a prezis gemenilor pentru 2006.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi din pacate nu urmaresc emisiunea aia, deci nu pot sa iti dau un raspuns, poate alt/alta geaman(a)...
SunSmile bine ai venit in clubul nostru, numai ca Liliac nu a mai dat nici un semn de viata de mult pe aici ca sa fii trecuta si tu pe listuta gemenilor...poate va reveni intr-o zi, cu soare
Roxane aici cam ai dreptate
la gemanute...si mai dati cate un semn de viata din cand in cand

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
Ma primiti si pe mine? Ca-s "geamana sadea"!
Multumesc!

Asa deci... tot geamana... acum inteleg de ce semanam la unele chestii...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Vreau sa va intreb urmareste cineve emisiunea cu Urania de pe B1?As vrea sa stiu ce a prezis gemenilor pentru 2006.

Familia mea
Razvan

Eu urmaresc... de fapt urmaream... ca de la un timp spune numai de rau la gemeni... si am zis sa mai iau o pauza...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by asi

Familia mea
Razvan

Eu urmaresc... de fapt urmaream... ca de la un timp spune numai de rau la gemeni... si am zis sa mai iau o pauza...

Nunta noastra
Poze

Si eu am urmarit vre-o 2 emisiuni...acu vre-un an...pana a inceput sa spuna de rau...dupa care gata nu am mai urmarit emisiunea

Site Amalia

Mergi la inceput