Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_trend spune:
Previziuni pt luna februarie... in dragoste...
Toate bune si frumoase in plan sentimental, iubiti si sunteti iubit asa cum va doriti, rasfatat in gesturi de tandrete. Celalalt stie sa va ofere ceea ce asteptati de la el, ca atare puteti trai unele din cele mai romantice si mai sensibile perioade. Declaratiile de dragoste nu vor lipsi iar de ziua indragostitilor ati putea avea emotii cu totul speciale generate de prezenta celui drag. Este momentul sa va indragostiti din nou – poate de cineva nascut in zodie de apa - sau sa va imbunatatiti relatia cu partenerul, fiind mai calm, mai bland, mai sensibil, mai deschis fata de dorintele celuilalt.
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Uite si ceva naspa....
Financiar, insa, lucrurile stau cam prost, puteti resimti unele crize, pericole, riscuri, pierderi, deci – cel putin in jurul datei de 15 – va puteti astepta la un „cutremur” ce poate avea la origine o nedreptate, un furt, o faradelege, interventia negativa a unei persoane dubioase. Incercati sa faceti totul cat se poate de legal si nu cumparati chilipiruri de la coltul strazii, va fi sigur un esec.
Nunta noastra
Poze
asi spune:
Andreea mersic de informatii!
Eu urmaresc acea emisiune pentru ca desi spune de rau uneori pentru mine s-a potrivit 90% de fiecare data.O urmaresc de multa vreme.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by asi
Andreea mersic de informatii!
Eu urmaresc acea emisiune pentru ca desi spune de rau uneori pentru mine s-a potrivit 90% de fiecare data.O urmaresc de multa vreme.
Familia mea
Razvan
Cu placere...
Aaaa... deci asa ai ... tot ce ti-a zis s-a indeplinit... acum nici ca ma mai uit...
Nunta noastra
Poze
asi spune:
Se pare ca nu e nimeni pe aici....
Familia mea
Razvan
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by asi
Se pare ca nu e nimeni pe aici....
Familia mea
Razvan
Da vad...
Pe unde umblati...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Eu propun urmatorul lucrul... promit ca in fiecare saptamana vin cu cateva caracterizari despre zodia noastra... si le comentam impreuna... ce ziceti... poate asa mai treceti si voi pe aici:
Motto-ul zodiei Gemeni:
Comunic cu o mare deschidere de spirit si ascult parerea altuia. Îmi exprim din plin ideile si dezvolt spiritul de discernamânt.
Cuvinte cheie ale zodiei Gemeni:
comunicare, gând, mobilitate, superficialitate, adaptabilitate, studiu, curiozitate, intelectualitate, împrastiere, inconstanta, convingere, ingeniozitate, informatie
Caracteristici generale:
Zodia Gemeni este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea,
dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre înselatorie.
Asta cu inselatorie... nu nu ... nu prea sunt de acord....
Nunta noastra
Poze
mihaela amalia spune:
Andreea....numai ca in seara asta nu prea mai am timp....tre' sa imi apara sotul din moment in moment...o lasam pe maine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia