Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)
Raspunsuri - Pagina 12
blackgirl0 spune:
Pai mai depinde si de noi faza asta cu fericirea, doar n-a sa astept sa vina 2006 cu fericirea in buzunare... Glumeam!!!
Hai ca aburez numai prostii! Poate plictisul de sambata dimineata?
andreea_trend spune:
Sunt si eu o fericita geamana de 15 iunie 1984... si imi pare bine ca gasesc si aici multa lune gemeni...
Ca doar eu provin dintr-o familie de gemeni.... bunicii amandoi gemeni... mama... verisorul... si acum ... si viitorul sot...
Nunta noastra
Poze
mihaela amalia spune:
Se pare ca cine e geaman intra semneaza condica si nu mai revine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Nu pot sa cred... dar de ce...
Hei... gemeni de pe ... reveniti...
Nunta noastra
Poze
asi spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare fetelor.
Imi pare rau ca nu am trecut de mult pe aici si promit ca o voi face mai des.
Treceti-mi si mie sotul pe lista voastra.E nascut pe 30 mai 1975.Multam
O zi buna tuturor.
Olim eu si sotul tau suntem chiar gemeni.Si eu sunt nascuta la 30 mai 1975.Eu am ascendentul in sagetator.
Daca se poate vreau si eu pe lista!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
mihaela amalia spune:
M-am uitat la lista de la inceput si sunt destui gemeni ...heiiiiiiiiii unde suntetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
blackgirl0 spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by mihaela amalia
Pai si asta este una din caracteristicile zodiei: neseriozitatea sau poate lipsa de timp liber. Ca a ne ocupa de 1000 si 1 de lucruri in acelasi timp ne este la fel de caracteristic, plus lauda de sine, plus gura mare. Va regasiti? ca eu cu parere de rau trebuie sa recunosc ca da...
Roxane spune:
pai...eu poate nu-s geamana de-adevaratelea? ca nu ma prea laud dar am alte alea (defecte adica) si aici am tot dat cu geana si daca-am vazut ca nu-i nimeni m-am gandit ca ce ocupati "e" gemeneii
Mai fetelor, mai dragelor spuneti voi ce ma fac cu felul asta al meu de a-mi schimba starea asa de repede, de la bine dispusa la acra si culmea e ca asa ma tine dupa aia toata ziua . Uff, si-mi dau seama ca nu-i bine pentru nimeni dar nu reusesc sa ma schimb..de exemplu daca am o zi de-asta cand ajung dupa job acasa sunt asa de acra de nu-mi intra nimeni in voie si nici cu clestele nu reusesc ai mei sa scoata de la mine vreo vorba. Saraca fi-mea cand ma vede asa zice ca-s suparata pe ea...uf, uf. Dragutelor, aveti vreo idee salvatoare?
pupici
Roxane
mihaela amalia spune:
Eheheeeeee, Roxane parca ai vb de mine, daca prind o stare de asta de acreala nu ma poate scoate nimeni din ea si mai apoi spune lumea ca am ceva cu ea ...si eu as vrea sa stiu un remediu...
Site Amalia