Mamici din Japonia (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Pantera28jp spune:
HOSEN..Mama ta are mare d reptate si sa stii ca ce iti spune o mama e sfant si e din adancul sufletului .Toate ne lovim de probleme totul e sa nu faci mare drama din asta .Si eu ii spun mamei chiar daca o doare dar stiu ca ma ajuta si ma linisteste,in fond pentru asta sunt mamicile ,nu? Sieu sunt mama si n-as suporta c a baiatul meu sa nu-mi vorbeasca despre problemele lui.
Nu stiu exact ce probleme ai dar daca ai nevoie de un sprijin sau o alinare sunt si eu aici pentru tine cu mare placere si sunt convinsa ca mai sunt si altele care te-ar sprijini la nevoie.Iesi afara ,plimba-te ,dute la prieteni,la cumparaturi ,asculta muzica ,keep yourself busy si totul va fi altfel ,poate ii dai prea multa atentie si o problema cat de mica devine un dezastru in cazul asta.
Pupici multi si sa fii iubita!
naomi_ioana spune:
Lume,lume,mai avem o mamica printre noi...astazi la 20.28min s-a nascut BEN STEFAN...
STEFANEL bina ai venit printre noi,sa cresti mare,voinic si sanatos,sa le aduci parintilor numai bucuri,multi de la noi,abia asteptam sa te cunoastem.
Pengunica refacere rapida si felicitari,te asteptam sa ne povestesi cum a fost,
naomi_ioana spune:
Hosen capul sus,oricat de multe probleme ai avea nu te da batuta,GANBATE,atunci cand nu mai poti ,vino aici si descarcate,noi suntem aici si te putem ajuta intr-un fel,
hosen spune:
mersi mult fetelor gamrimasho,nustiu pina cind,sa mai vad acest an cum o mai duc si daca nu merje,...astept viza de trei ani si divortez,astai viata,deci mam hotarit cit,am incercat sa fac bine pentru el,am facut si unele din mincaruri care mi liati scris si totusi nu ia convenit ca nustiu care romanca nu ia mars in caznicie si cind a primit viza de trei ani a divortat de fapt a fujit,mai bine zis,si dragul meu sot anul trecut cind miam facut eleencardul trebuia sa ne scinb eleencardul dupa adresa noua si seara io arat si diminiata imi dispare cu tot cu portofel el zice ca au intrat hotii@eu nu cred miam uitat portofelul intrun bar si lam gasit cu tot cu bani miam uitat keile si mi sau intors dar una caasta nu cred,recunosc miam facut un act nou,anul trecut el atunci venise cu fisu sa doarma,cind mia disparut tot timpul imi facea apropo atunci ca sunt multe fete care vreau sa se marite la misito,si carel platesc,eu iam zis ca eu nu am celtuit bani pentru asa ceva,acte etc ca mai nou cind astepti viza de casatorie in RO,trebue sa te inrejistrezi si dupa aia depui actele la ambasada,in rest nuti se da viza de la noi de la ambasada,IGP si etice,politia sunt totusi bani aruncati dupa care cind iam cerut ultima data divortul ca nul mai suportam mia zis ca,ma reclama la politie ca mam casatorit uso,si iam zis bai boule,daca ma maritam uso mai stateam cu tine?!a tacut si nu lam vazut cam trei luni si sa stiti ca am duso chiar foarte bine,acum pentru prelunjirea actelor,cind venise acasa sa-mi conplecteze niste acte,aveam certificatul de casatorie acuma dupa ce am semnat actele pentru prelunjire sa le depun la emigreisen mia disparut certificatul orijinal in limba japoneza,si cind iam zis a zis ca sunt nebuna ca au intrat hotii si eu iam raspuns cum naiba am dormit si cu usa descisa si nau intrat hoti si cum vii tu acasa vin si hotii?!deci sa inteleg am dreptate.....dinsul mnia zis ca nu vrea doar bani de la mine si totul ca daca nu era el eu nu mai veniam in japonia deci ce sa inteleg eu acuma?!sincer mam saturat mia zis prietenii lui de fapt un bun prieten dial lui ca dinsul sa in pacat cu fosta lui nevasta,si el imi zice ca nui adevarat simi cauta mie nod in papura,mai noi ma controliaza pe la coltul strazii,si cind il vad si ma apropii de el fuje cu masina cind il sun numi raspunde dar ma suna dupa trei sau4 ore simi zice da de ce mai sunat ce sa intimplat eu cind ii zic unde lam vazut imi zice ca sunt nebuna,,,,,adevarul ca de cind sunt aici am albit toata la cap nici sa ma decolorez nu-mi mai trebue,ca sunt deja pina acuma o ura pe fosta lui nevasta acuma e instare sa faca crima de om pentru ia,si etc pacat ca nul pot urmari,,,,si dupa care acte haine nu are acasa si etc,doar hirtii goale si 2 camesi rupte care tot eu liam cusut,si mai nou imi zice ca daca el nu sta cu fisu,fisu este caoaiso,atita si dacai zic sa vina acasa cu fisu,vrea sa se futa scuze de expresia catre fisu,a mai facut-o acum un an in urma dea aia niam tot certat,ca cind este fisu el imi zice gaman decinai daijyobu care wacaranai,si fisu are 11 ani.....de aia mam hotarit am rabdat un an daca ma ajuta doamne doamne mai rabd inca unu,si dupa aia sayonara....sincer nu vreau sa ajung la asta dar totusi imi pare rau,si la o adica simbata siara il vad intr-o masina,care ma pazia sa vada cind ajung acasa si cind il vad o ia la fuga bine ca nu era masina lui si nu se astepta sa-l recunosc,si ziua il vad cu fosta lui nevasta?!si cind il sun ma face nebuna....?!eu am inpresia ca fosta lui nevasta ia facut prostii ca sasi tina tatal acasa linga copii,eu cind lam cunoscut mia zis ca adivortat cind sa nascut fisu,acum nu mai stiu ce sa mai cred.....poatemi ziceti voi mie ca eu sincer mai am putin sio iau chir razna,atunci nu ma mai controlez,chiar daca vrea uso kekon iam zis bine ma citi bani vrei si el mia zis toti,adica ce sa inteleg?pina acuma mia zis ca nu munceste...ca sancei la spital am fost o data intradevar era la spital inafara orasului,si cind am fost a doua oara mam dus dar am uitat sal sun si nu era si cind lam sunat ma facut croaca de porci ca de ce nu lam sunat ca el nu asteut ca eu voi veni si ca acuma este-n vizita la fisu,si aia de la spital miau zis ca de o saptamina nu mai e...si cind iam zis mia zis cal confunda ca aia sunt nebuni ca si mine,iam zis ca vreau sa invat sa vorbesc mai bine si sa-mi aduca cartea care o ar3e sa pot studia si mia zis ca de ce trebue sa invat,cai bine la cit stiu,vrea sa-mi cunoasca prietenii dar eu pia luia nu am voe sa-i cunosc,vrea sa-mi aduc fata dar sa nu vina si maicamia sau fratii mei ca sunt bani cheltuiti,si etc,nu vine uniori acasa cu lunile,si cind vine nu ma suna,si daca vin tirziu acasa imi face scandal sii zic domnule netu mi sa stricat,am fost la internet cafe,a zis ca de ce sa stau acolo sa-mi cheltui banii,asta ori ii batut in cap ori ii dus cu capu,iam zis domnule plecam in tara in preuna nu plec singura si mia zis cai frica,si de ce sa plec acasa de aia mam maritat ca sa plec acasa,acuma mai nopu imi zice ca are asa zis firma dar nui pe numele lui deci repara calculatoare personal,dar bani nu ere si mai nou sa nu mai platim casa jumi juma si so platesc singura ca dinsul nu are bani ca daca nui da lu fisu este cawaiso,deci sa inteleg cam inebunit sau eu sunt pria buna...acum am zis la prietena mia,ca-mi iau viza cea mare sil reclam la politie daca nu se astimpara daca se astimpara voi incerca sa ma scinb cit de putin dupa stilul japonez dar atunci imi pare rau pentru el,o alta prietena dea mia care sa maritat cu un om insurat,asta sotul ei ii aduce banul acsa si ia ii da doar 10.000eni pe luna de cheltuiala si sai dia lu fisu,si eu nui cer asta si tot sunt rea,si dupa care mai au si un copil inpre una care ia se duce la munca,seara cu copilu sta soacra ei,si dupa munca se duce la baute tipa,si sotul ei nu cirie nimica,sii bine,si eu care sunt curatan fata lui sunt rea si nebuna scuze fetelor dar sunt prea desperata pentru secolul asta,ii dau maran mura iam facut si mincare japoneza,si tot e rau cei dau sa manince nu maninca,si dacai prepar de fata cu el maninca doar carnia sin rest imi zice ca dinsul tine dieta,sincer nu mai stiu ce sa mai cred,,,,saru mina,astept parerile voastre,ah da ma intrebat eu cind ii fac copii si iam zis ca nu am bani destui ca sai fac un copil,
hosen spune:
stefanel,bine ai venit in lumia noua,felicitari si multa bafta saru mina,ah da am uitat sa va zic,ca prietena mia Lory_k a plecat acasa sotul meu ma tot intreba cind pliaca prietena mia cind am vazut ca insista cu intrebarile iam zis,ca inca nu a plecat,si ca va pleca mai tirziu,sincer mii frica sai zic ca a plecat miemii sa nu puna prostul ceva la cale ori cum eu nu semnez nici un act chiar dacai tradus poate sa fie tradus sin limba mia nu ma intereseaza,si la o adica,nu acum ma car sa-mi fac ce am nevoe,in rest nu ma intereseaza,si sincer daca ma voi duce acasa dusa am sa fiu m,a car sa termin ceam inceput,si am inpresia ca astami cauta nod in papura ca sa numi prelunjiasca viza si sa fie cu fosta lui nevasta la mine cind vine,vine inbracat....ca nici tiganii nostri de la tara nu se inbraca asa sin rest cu altele sau in noras cind il vad pe niprins de veste zice ca nu este el,in rest nu mai pot sa mai zic nimica saru mina
hiroral spune:
Felicitari Pengunica[flo] sa-ti traisca baietelul,sa creasca mare sanantos,voios si necolicios!!
Refacere usoara noii mamici, te asteptam pe forum cu vesti si pozici!!
eli spune:
Pengunica, felicitari! Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos. Tie refacere usoare si te asteptam cu impresii si pozici.
La multi ani si puiului meu (pt ieri) cu ocazia celor 10 lunicele.
Pt 2 lunicele, pana ce face Stef al meu un anisor, vom sarbatori 2 Stefanei pe 16.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
hosen spune:
salut ce saintimplat ce aveti vad ca vati perdut in retea,,,,ori din nou zappu nu prinde semnalul adevarul ca la noi in japan e mai greu pa pupici
eli spune:
Buna!
Hosen, eu cu samuraiul asta mic, nu prea mai am timp sa scriu pe Dc, asa ca mai rarut. Am citit ce ai povestit, nu stiu ce sfat sa iti dau, mult succes, daca voi va iubiti, sa va impacati, daca nu, sa te lase in pace sa fii si tu linistita, sa iti vezi de viata ta. Numai bine!
Naomi, la multi ani pt maine. Sanatate si mult noroc in viata. Drum bun si vacanta placuta alaturi de cei dragi in tara. Anca, ii faci petrecerea de 1 an in Romania sau cand va intoarceti in Japonia?
Restul fetelor, ce mai ziceti?
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
naomi_ioana spune:
Buna la toata lumea...si eu ca si Eli ,nu mai timp de nimic.Astazi am fost la controlu de 10 luni(Naomi maine face 11)si avem 72,9cm si 8850g.Tot astazi s-a ridicat in picioare singura,fara sa se/o ajute nimeni(de doua ori).
Noi joi plecam in Ro asa ca va salut pe toti si sa ne" auzim" cu bine.
Eli multumim de urari...in Ro vom face petrecerea cea mareca doar acolo implineste anisoru.