Mamici din Japonia (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

,,Eli"salut iubita mia,faza este-n felul urmtor chiar aseara am stat de vorba cu el dupa ce am terminat munca,nu ma mai dus la net,si am venit direct acasa,cind am venit lam gasit biat,ca tot timpul cind vine acasa ici la mine bia,lm intrebat de ce bia tot timpul cind vine casa?si mia zis ca bia pentru-ca ii dor de mine,infine nu inteleg in ce sens ii dor de mine?!-dupa care iam zis k de marti pin vinerea sa stia acasa dupa aia daca pliaca pe undeva de vineri pina sinbata nu ma intereseaza unde se duce si ce face,si sincer eu am vorbit eu am auzit,el vrea si lupul satul si oaia intreaga,c mia zis ca el niciodata nu re bani,si eu ii zic cum domnule nu ai bani pa i nu muncesti?si mia zis ca da dar fiul lui totusi este caoaiso,si ca el nu poate sa stea fara fisu,si ca el vrea sal intretin pe el nu vrea sa-mi dia divortul,ca ce mam maritat uso?c mam maritat din dragoste nui asa?si c vrea cind vine acasa sa si ne futem deci asa mia zis imi pare rau ca am scris cuvintul cesta urit,si etc,deci sincer mam sturat,am albit intrun an am albit mi mult de cit erm alba pee vremuri,pe vremuri aveam citeva fire-n cap albe acum am jamate de cap alb,nici sa ma fac blonda nu mai trebue,sincer atit mm saturat,de viata asta ca nu mai pot,probleme peste tot,acasa la mami,casa la mine,la munca cu handicpatul meu,,,sincer imi vine sa ma duc unde ma duce okii ca tare mam saturat,ca sa ma duc casa imi trebue bani,ca sa-mi platesc biletul bani unde te intorci numai bani si bani,simt ca o iau razna,mi frica sa dau in altele adica sa nu ma apuc de prostii,,,sper sa nu ajung la asa ceva,okay mai vorbarisim

Mergi la inceput

fetelor,sa stiti ca nu pria pot sa intru,ori se deschide calculatorul,si nu-mi merge netu,ori mi se blochiaza tastatura sau calculatorul ,nustiu ce sa mai fac ,,,,cind e dragul meu sotior acasa totul merge ca la carte cind nu este,e dizastru

Mergi la inceput

dua cum sa inteleg toata lumia-i suparata pe mine din cite opserv numai eu postez,,,daca sunteti suprate vas ruga sa-mi scrieti motivul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

HOSEN ..pe privat o sa-ti scriu nr meu de telefon si daca o sa vrei sa stam de vorba ,cu cea mai mare placere astept telefonul tau!
Ella

Mergi la inceput

okay te sun miine saru mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare fetelor!!!

Sunt in tara de 2 sapt. si ma simt are bine. \Nici nu ma gandeam ca-mi va fi asa usor si cu Luka si cu reacomodarea de dupa 2 ani. Luka e baiat cumintel, cam bate pe verisorul lui, dar e baietel bun, destul de ascultator.
Am fost in Iasi sa facem unele investigatii, analize si trebuie sa-l operez de polipi. Chiar duminica seara mergem din nou si luni dimineata il operam. Nu cred ca e mare lucru operatia asta, dar
parca am ceva emotii. Sunt sigura ca-i va fi mai bine operat de aceea tre sa fiu barbata!!
In rest... totul e bine, fac scoala de soferi... maine am o testare la chestionare si n-am citit nici o data macar pt asta. La condus e binsor, cred...

Multa bafta fetelor!!
Bine-ai venit Stefanel printre noi!! Multa sanatate si mamicii tale mult laptic in sanisori!!
Ella, multa sanatate! Si tie si lui Rony! Merci mult de telefon.
Hosen, mult curaj deciziile care le iei! Ai grija de tine!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

salut Adina,mersi ca nai uitat de noi si niai scris,bafta la invtat si succes cuLuca la operatie,sincer e bine sa-i faci acuma,dar sa stii ca pe viitor se va inbolnavi repete,ca sa stii,in rest nu ai treaba,ceau

Mergi la inceput

scuze,dar nu mai avem mamici in japonia?-toate au plecat acasa?

Mergi la inceput

deci sa inteleg,ca nu va place saa discutati cu mine,va par plictisitoare?ok,mada ghaman dekiru,,,,jyane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

YASHY..ma bucur ca te simti bine acasa ,in fond unde e mai bine decat acasa!?As fi vrut atat de mult sa ajung si eu vara asta dar anumite circumstante imi stau in cale anul acesta.Luka e bine ,sanatos?Noua ne-a trecut raceala sa stii ,azi l-am dus la gradinita pe Rony dar n-a mancat mai nimic asa ca maine o sa-l tin acasa ,probabil ca a fost si din cauza caldurii .
In rest ,fetelor ,voi ce mai faceti?ELI..cum o mai duci?

Mergi la inceput