Mamici din Japonia (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna tuturor!
Anca, felicitari pt realizarile lui Naomi. Stef inc anus tie sa arate cand il intreb unde e un anume obiect.
Stefania, am vazut pozicile, e un scump David, il prindea foarte bine imbracamintea de la botez. Iar tu arati foarte bine, felicitari!

Avem si noi ceva noutati: Stefan s-a dezvatat singurel de suzeta, imi faceam griji ca nu o sa mai pot scapa, dar uite ca baiatul mamei refuza suzeta, nici la nani nu o mai vrea. Vine la mine cand il chem, prinde viteza la mersul de-a busilea, rade si vine acolo unde sunt. Daca sunt pe pat, se catara si pana ce ajunge la mine mai face 1-2 opriri, se pune cu capul pe patura, perna si se alinta putintel. Fug ca s-a trezit si plange. Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut fetelor ce mai faceti?eu ma simt naspa rau de tot,nustiu daca vam povestit dar de 2luni in coace nu ma mai inpac cu hadicapatul meu de sot zici cai batut in cap,mura-n gura-i dau incerc sa nu ma cert cu el si tot e rau,acum un an in urma ce facut a facut o prostie mare rau de tot de vroiam sa divortez,mi sa parut ca sa calmat,si acuma lam lasat singur in casa,pentru 6 ore,ca am plecat la munca si uite doamne din nou mia facut ce mia facut,asta credca-i place ciarta sau nu vrea sa-mi prelunjiasca actele,si mai zice ca tot ce face face doar ca sa nu ma piarda sa nu divortez de el cind ma supar dar sincer nu recunoaste pe moment,ca a facut,nu mai stiu sunt cu nervii la pamint iam zis cai mai dau o sansa inca un an daca nusi revine la normal,renunt la tot astai veata chiar daca ma doare,scuze saru mina mai vorbim

Mergi la inceput

Adina mama ce mai faci?cum o mai duchi?ai plecat acasa?ca am vazut ca nu ai raspuns saru mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata...astazi fiind duminica e ziua lu'tati de plimbare cu asa ca eu imi pierd timpu pe ,.

Stefania bine ai revenit,imi pare rau pt surioara ta,dar bine ca ei sunt ok,pt ca asa cum ai spus si tu,fiarele se fac,dar omul...Am vazut ,ai unbaietel scump foc,,iar tu esti o mamica sexi.Imi pare rau ca ai avut pr in avion cu David,si noi plecam pe 22 si am inima cat un purice,nu stiu cum se va comporta Naomi,avand in vedere ca zburam ziua si ea nu prea se omoara dupa ziua.

Eli felicitari pt dezvazul de suzeta,esti norocoasa,multi copii sunt dependeti de suzeta pana in jur de doi ani...noi am folosit-o o singura data,cand eram in spital.

Anca si Adina,cum e acasa?Cum s-au comportat printisori pe avion?

Avem noi,

o duminica placuta va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Stefania ,David e un scump....as vrea ca si Ben al meu sa fie la fel de frumusel!
Cumatra draga poate totusi mai treci si pe la mine inainte de a pleca in tara chiar daca nu nasc pana atunci

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

Buna ,fetelor !N-am mai s cris de mult ,ma tot invart pe DC dar nu-mi vina sa scriu nimic ,efectiv sunt out of inspiration!
HOSEN citeam ce ai s cris si lasa-ma sa-ti spun ca si al meu e tare batut in cap dar n-am ce-i face ,efectiv am ajuns la ideea ca mai bine il las in pepenii lui ca o i-au razna !Eu fiind de zodie varsatoare ,el balanta nu ajungem niciodata la un pact ,el nu lasa,eu nici atat dar cu timpul am invatat amandoi sa ne acceptam si partile slabe .
In fond casnicia e o afacere ,mergi inainte sau dai faliment atat timp cand nu progresezi in nici un fel si atat timp cat nu ai profituri.
''Nu e important de cate ori cazi ci de cate ori te ridici!''
Uitasem sa va mai s criu despre Rony!Sunt tare ingrijorata ca sambata si duminica i-a tot curs sange din nas .Azi l-am dus la gradinita dar i-am spus educatoarei daca ii mai curge sa ma sune imediat ca vin sa-l iau.Acum un an cand am fost in Romania i-am facut niste analize si mi-au spus ca are epistaxis boala frecvent intalnita la copiii ,mai exact timpul de coagulare al sangelui este mai incet ,asta mi-au spus ei dar aici in japonia culmea culmilor ,mi-au spus ca analizele au fost apreciate ca a unui adult.Ei ,cum naiba sa fi facut asta?Chiar am fost la un doctor foarte bun din Iasi...hmmm,cu doctorii astia!Azi dimineata era ok ramane sa vad cum se mai simte azi ca la cauterizare nu vreau sa mai ajung in veci!

Mergi la inceput

,,Stefan si Davit"-este intradevar o scunpetie de copil,si am vazut pozele sunt superbe,la-ti botezat in japonia?

Mergi la inceput

,,Pantera28JP"mersi mult pentru sfat dar faza e ca si noi nu ne inpacam ca el este taur eu leu,deci ma intelegi nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

HOSEN..cu placere ,numai ca mare lucru n-am facut sa stii!
Bafta multa si rabdare!
Pupici si pe curand!Ella

Mergi la inceput

mersi mult fetelor pentru sustinere sa stiit ca astazi mam simtit in forma putin am domit doar 4 ore si mam trezit si mam apucat de una alta am fost okupata pina seara,si atrecut si tipul repede,dar mam simtit pur si simplu ca acasa am facut si mincare este pentru prima data cind am facut mincare pentru o persoana,dia cum in colo nustiu eu incerc sa rezist dar nu promit pina acuma nu putiam sai zic mamei problema mia si de ce nu pot so aduc pe fimia in momentul de fata aici,dar acum doua zile iam spus pin ce trec recunosc ca a durut-o,mai ales ca sunt departe de lume fara nici un sprijin in momentul de fata,faza,e ca ce mia raspuns mami mia zis dca tu nu rezolvi acolo nimenia nu poate so faca-n locul tau si astaio adevarul dar vad pina cind mai rezist ceau,va pupic va pun la curent daca intervine ceva nou saru mina

Mergi la inceput