Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 5
linusa spune:
Merci mult fetelor pentru info. La varianta cu mersul pana la Gara de Nord nu m-am gandit (nici nu cunosc orasul prea bine). Auzisem ca biletul Buc-Piatra s-a facut 250.000 si inca mi se pare ieftin
mira_m spune:
Am vazut ca sunt mai multe fete din Piatra Neamt.
Ce-ar fi sa incercam sa ne cunoastem mai bine. Ma gandesc ca poate ne intalnim prin oras si nici macar nu ne recunoastem.
SCUZE pentru devierea subiectului!
Mira si fetita dulcika
Otilia spune:
Fetelor, scuze ca ma bag si eu, dar a auzit vreuna dintre voi de firma Eco Log Home, situata la Piatra Neamt? Cunoaste cineva mai multe amanunte, daca e firma serioasa, daca lucreaza bine etc...? Ca e cineva aici care vrea sa-si construiasca o casa si mi-a cerut sa ma interesez de cit de serioasa si de calitate e aceasta firma. Stie cineva???...
Multumesc!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Otilia spune:
Nici un raspuns... Chiar nu stie nimeni daca firma asta e serioasa sau nu? Merci!
Site-ul lor www.ecolog.ro/rom/home.html" target="_blank">aici
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
herra spune:
quote:
Originally posted by ionella3003
herra, initial am zis ca-s pet-uri de la plasele pescrilor, ca s-a dat liber la pescuit; insa am vazut ca nu-i asa... e cumplit! de unde-or fi atatea???? v-ati plimbat si cu vaporasul???
a crescut apa foarte mult si le-a "cules" de pe maluri; sunt "amintiri" de la turisti...cica au mai strans o data, cam acum un an - ne-a informat un ospatar cam iritat ca am comentat atata...
probabil asteapta sa le stranga curentii apei spre baraj; pana atunci...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
diaan spune:
Otilia eu una nu stiu nimic de firma aia .
Cat despre Lacul de la Bicaz sa fim seriosi si lumea e nesimtita rau.
Mai strang ei din cand in cand dar...
Apar peste noapte
iully spune:
Buna.Ce mai faceti?
Noi suntem bine.Cristian a implinit astazi 11 luni.Inca nu merge dar face o multime de nazbatii.E un scumpel.
Mira,si eu vreau sa ne intalnim.Vb si ci celelalte fete ca sa fim toate in Piatra.
Pupici
Iuliana si Cristian
http://community.webshots.com/user/cliully
vali02 spune:
Fetelor, m-am intors de la mare. Acu' sunt in perioada de recuperare...sunt cam obosita fizic (s-au tinut fetele scai de mine, m-au utilizat la maxim) dar foarte bine dispusa. Mititelele au fost fericite la mare, au tinut-o numai intr-o joaca, ras, cantat (cred ca ne-am exasperat vecinii de camera). Am pus pozici la
http://client.webshots.com/album/371639545moYjqQ
Am vazut lume noua pe aici, dar n-am apucat sa citesc tot, le urez bun venit.
Daca faceti o intalnire in Piatra, eu sunt pentru!
Otilia, eu nu stiam de acea firma, l-am intrebat pe sot si el auzise de ea, adica stia care-i patronul si cu ce se ocupa, dar nu a auzit despre ce fac ei nici de bine, nici de rau. Daca aflu ceva iti spun.
fetele mele
carmens spune:
Vali, da stiu ca ai avut curaj s mergi cu fetele la mare ! Sunt atat de scumpe ! Dupa cum am vazut in fotografii a fost vreme buna si v-ati distrat de minune.
Noi am vrea sa mergem pe la sfarsitul lui iulie si deja am emotii dar o sa ne descurcam noi.
Otilia, eu nu am auzit de firma asta, dar nici nu am avut tangente cu constructia unei case. Dar nu am auzit pe nimeni sa pronunte numele asta iar la cei 100 de chiriasi cati sunt in magazinul unde lucrez si la cati isi fac casa ma gandesc ca ar fi trebuit sa aud. Incerc sa ma informez si daca aflu ceva iti dau un PM.
Bun venit tuturor fetelor noi!
carmen
Otilia
dora78 spune:
Referitor la societatea aceea, n-am auzit nimic, insa te pot pune in legaura cu o firma f.f.f. serioasa de arhitectura, daca asta cauti. In ceea ce priveste problema peturilor de pe luciul de apa, povestea e lunga si trista: locuitorii de pe valea muntelui refuza ca gunoiul - de orice fel - sa le fie ridicat, periodic, de o firma de salubrizare, caci le este mult mai comod sa arunce pe malul apei. Nu neaparat al Bistritei, ci pe orice izvoras care curge prin muntii nostri. Iar aceste paraiase cara toate aceste gunoaie la vale... direct in lac. Mai puneti la socoteala ca problema nu se refera doar la judetul Neamt, unde Apele Romane si Protectia Mediului duc o lupta chioara de ani de zile pentru constientizarea populatiei, ci si la judetul Suceava, care colecteaza deseuri in amonte. Si tot jegul adunat de la izvoarele Bistritei se aduna in lacul de la Bicaz. Daca va vine vreo idee, cum am putea sa sensibilizam populatia... nu ezitati sa o postati pe site sau in PM. Iar daca e sa ne inalnim... sigur, de ce nu?
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!