Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Iully vin in tara pe 22,dar stau cateva zile in Buc;trimete-mi un PM cu nr tau de tel,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

No bine fetelor. Eu ma retrag si va las sa povestiti de-ale voastre. Merci mult de info si va doresc o vara placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by linusa

Noi suntem in Piatra intre 13-27 August. Saptamana 22-27 August cred ca va fi mai lejera si as putea pune de o intalnire Ma gandesc cu graza la Bucuresti si bucuresteni, mai ales la partea cu bagaje si taxi de la aeroport pana in Ritmului 35, de unde luam microbusul de Piatra. Daca as putea, as evita Bucurestiul, dar nu vad cum Cand mai stateau ai mei in Ardeal, mergeam la Budapesta si microbusul ma lua din aeroport si ma lasa in fata usi. Boierie!

nu-ti mai face probleme in legatura cu taxiurile de la aeroport. Serviciul de taxi a fost castigat prin licitatie de Fly Taxi, o companie serioasa, asa ca nu cred ca mai e cazul sa-ti faci griji ca te vor jecmani. Noi nu prea avem de-a face cu aeroportul, insa si in oras numai de la firma asta chemam masini. Sunt ok.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

bine v-am regasit, dragelor si salutare celor cu care n-am vorbit inca!!!
noi dam mai rarut pe aici, pt. ca sunt in sesiune. Mai am 2 examene si... vin acasa, pt. o luna, doua! Poate ne intalnim, ce ziceti?
Alex e bine, creste, e vesel nevoie mare, avea 8,2 kg si 75 cm la 8 luni si o sapt. Am terminat si cu boala, acum au mai ramas mici semne care speram sa treaca cu timpul.
Mi-a fost tare dor de voi; ma bucur sa vad ca sunteti bine, ca bebeii sunt fericiti si ca va pregatiti de vacante, evenimente...
Suntem alaturi de proaspetele mamici si ne rugam pt. cele care vor deveni mamici in viitorul apropiat.
Deocamdata atat, sa stiti ca nu v-am uitat, chiar daca scriu mai rar!!!
O vara plina de soare!!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Iully am primit PM,multumesc.

Ionella succes la examene,abia astept sa te cunosc;pe ce perioada vi in Piatra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by naomi_ioana
Heraa,dar cum mai arata parcu zoo?Abia astept si eu sa ajung,greu mai trece timpu.

era cam plin de praf, cu animale cam stresate (de muncitori, galagie...);

dar ce m-a intristat cel mai tare a fost lacul de acumulare de la Bicaz - PLIN DE PET-URI!!!
am pus cateva poze, la "poze noi cu ... noi", in albumul "luna a IX-a"...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze noi cu ... NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Ionella, anul trecut firma asta foarte oficiala mi-a cerut 400.000 pana in Ritmului. Soc total! Cu jumatate de an inainte, cand erau "neoficialii" un drum era 150.000 (negociatul incepuse de la 200.000). Fara cuvinte! Sa nu uitam ca microbusul Buc-Piatra era 220.000. Cand am sunat sa comand un taxi, mi s-a spus ca ei trimit o masina, dar eu trebuie sa platesc si drumul spre aeroport, ceea ce in total facea tot cam 400.000. Asta la mai multe firme de taxi.

Tot cautand variante, se apropie de noi un "neoficial" care dupa cateva negocieri ne-a dus in Ritmului pentru 300.000. Cum a iesit din aeroport, hop politia care vroia sa vada comanda noastra.. Tiganie totala. Trecem de politisti si incepe taximetristul sa-i injure si sa se planga: ca firma care a "castigat" licitatia e firma nevestei lui Nastase, ca in Buc trebuie sa gastigi cel putin 500 Euro pe luna ca sa intreti o familie... tot felul de minuni.

Ma rog, poate ca nu-s obisnuita eu cu chestiile astea si iau lucrurile prea in tragic. La urma urmei as putea sa iau autobusul si sa-mi car bagajele pana in Ritmului... Asa ca va las cu bine si ma apuc de culturism ca sa fac muschi pana in August

Mergi la inceput

Heraa multumesc,am vazut,mare pacat,cum e posibil asa ceva?De unde au aterizat petu-rile alea?Ai un baietel scump foc,sa iti traiasca
Linusa eu trebuie sa ma simt o norocosa ca am frate in Buc care ma duce si ma aduce tot timpu la aeroport.Mai bine platesti benzina la cineva cu masina si iesi mai avantajos zic eu:nu oboseala,nervi,ajungi acasa mai repede si cu putin confort,plus bagajele de cre nu le mai grija...parerea mea insa pana una alta spor la facut muschi

Mergi la inceput

linusa, imi pare rau sa aud ce-ati patit! sper ca anul asta sa fie mai bine!

herra, initial am zis ca-s pet-uri de la plasele pescrilor, ca s-a dat liber la pescuit; insa am vazut ca nu-i asa... e cumplit! de unde-or fi atatea???? v-ati plimbat si cu vaporasul???

naomi_ioana, cred ca ajung pe la sfarsitul lunii iulie; mi-ar place tare mult sa ne vedem!!!!!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Linusa,eu am vb acum 2 sapt cu cineva care a dat 80000 de la Otopeni pana la Gara de Nord.Pana la Ritmului inca pe atata,eu merg cu microbuzul in fiecare sapt.Biletul e 250000 lei.Sper sa-ti foloseasca. Stiu ca a fost o discutie la tv la un moment dat legat de tarifele taxiurilor de la Otopeni in Bucuresti si i-au obligat pe taximetristi sa puna aparatul.
Ionela,au vazut poze,e un scump Alex.Sa fie sanatos si sa creasca frumos.
Anca,Ionela de abia astept sa ne intalnim.
Va sarut pe toate.
Pupici

Iuliana si Cristian (inca 0 zi si avem 11 luni)
http://community.webshots.com/user/cliully

Mergi la inceput