Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 3
naomi_ioana spune:
Multumesc de aprecieri,
Fetelor eu peste doua sap vin acasa pt o perioada de trei luni.Tare mi-ar place sa ne cunostem,ce ziceti?
linusa spune:
Noi suntem in Piatra intre 13-27 August. Saptamana 22-27 August cred ca va fi mai lejera si as putea pune de o intalnire Ma gandesc cu graza la Bucuresti si bucuresteni, mai ales la partea cu bagaje si taxi de la aeroport pana in Ritmului 35, de unde luam microbusul de Piatra. Daca as putea, as evita Bucurestiul, dar nu vad cum Cand mai stateau ai mei in Ardeal, mergeam la Budapesta si microbusul ma lua din aeroport si ma lasa in fata usi. Boierie!
iully spune:
Anca,m-am uitat si eu pe pozele tale.Ai o fetita suberba sa creasca sanatoasa ,fromoasa si desteapta.Am incercat si eu sa pun niste poze in album dar n-a mers...Trebuie sa am vrun nr de mesaje ca sa mearga?
Eu sunt in Piatra doar in weekenduri dar astept si eu cu nerabdare sa ne intalnim.
Va sarut pe toate.
Pupici
herra spune:
buna ziua!
sunt fericita ca am mai ajuns si eu prin Piatra, dupa aproape un an!
a fost ceva neprogramat si stau doar in week-end, dar...ce magazine noi imi recomandati?
am facut deja o plimbare cu Vlad pana la Colibe; ce mai construiesc in biata gradina zoologica???
sper sa fie si maine frumos, macar cum a fost azi-dimineata, sa mergem pana la lac, la Bicaz...
si mai sper sa revin in Piatra, macar in week-end.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Annabella spune:
Buna fetelor!!!
Am revenit si eu!
Vreau sa va spun ca am nascut un nazdravan de de 4,400 kg care se numeste David. Sunt o fericita . Acum are 2 luni si nici nu stiu cand a trecut timpul.Despre noi pot sa va spun ca inca ne luptam cu colicii,care ne dispera pe amandoi!! Sper sa treaca cat mai repede. In rest totul este minunat, deja comunicam prin binecunoscutele "g-uri". Am incercat sa pun niste poze dar nu am reusit. Am sa mai incerc.
In rest pot sa va spun ca este destul de obositor, dar ne descurcam. Norocul meu este ca am un bun.
Sper sa ne auzim cat mai des.
Va pup!!
Multa sanatate voua si copiilor vostri!!
Annabella & David
iully spune:
Buna,Anabella si felicitati pt David.Sa fie sanatos si toate cele bune sa se adune in viata sa...si sa doarma bine.Tie iti urez multa sanatate ,rabdare,putere ....si tot ce mai ai nevoie.
Am vb cu Anca (Naomi Ioana)sa ne intalnim intr-un weekend.Ce zici?
in rest va doresc numai bine
Pupici
Iuliana si Cristian
naomi_ioana spune:
Buna la toata lumea
Iully multumesc pt aprecieri...poate reusesti sa pui si tu cateva.
Anabela bine ai revenit si felicitaript David,sa creacsa mare si sanatos.
Heraa,dar cum mai arata parcu zoo?Abia astept si eu sa ajung,greu mai trece timpu.
Avem cateva noi.
Fetelor dar ce liniste pe aici,toata lumea e in concediu?
iully spune:
Buna.Am reusit sa pun niste poze.
Anca,cand vii in Romania?
Annabella,incearca sa pui poze la adresa asta:http://community.webshots.com si ne dai link-ul.Si eu am facut la fel ca nici eu nu reuseam sa pun poze.
De abia astept sa ne intalnim
Cristian a facut conjunctivita,febra...
Acum e bine.Ce a fost mai greu a trecut..
Multa sanatate
Pupici
Iuliana si Cristian
http://community.webshots.com/user/cliully
dora78 spune:
Pai... e cineva pe aici care locuieste in Piatra?... sau veniti doar in vizita? Eu sunt Dora, am o fetita de 5 ani si cateva luni si ma bucur sa intalnesc nemtzence pe site!
Dora si Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
iully spune:
Da,Dora,eu sunt din Piatra.Eu am un bebe de 11 luni:Cristian.
Sa-ti traiasca bebelul
Pupici
Iuliana si Cristian
http://community.webshots.com/user/cliully