Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Otilia spune:
Va multumesc pentru raspunsuri!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
herra spune:
quote:
Originally posted by dora78
In ceea ce priveste problema peturilor de pe luciul de apa, povestea e lunga si trista: locuitorii de pe valea muntelui refuza ca gunoiul - de orice fel - sa le fie ridicat, periodic, de o firma de salubrizare, caci le este mult mai comod sa arunce pe malul apei. Nu neaparat al Bistritei, ci pe orice izvoras care curge prin muntii nostri. Iar aceste paraiase cara toate aceste gunoaie la vale... direct in lac. Mai puneti la socoteala ca problema nu se refera doar la judetul Neamt, unde Apele Romane si Protectia Mediului duc o lupta chioara de ani de zile pentru constientizarea populatiei, ci si la judetul Suceava, care colecteaza deseuri in amonte. Si tot jegul adunat de la izvoarele Bistritei se aduna in lacul de la Bicaz.
dar locuitorii aia nu au primarii? care sa-i "sensibilizeze" cu o amenda, ceva?
sau considera ca muntii sunt proprietatea lor?
m-am gandit sa postez pozele pe un site (alpin net punct com), dar sa vad, nu prea ma pricep...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by dora78
In ceea ce priveste problema peturilor de pe luciul de apa, povestea e lunga si trista: locuitorii de pe valea muntelui refuza ca gunoiul - de orice fel - sa le fie ridicat, periodic, de o firma de salubrizare, caci le este mult mai comod sa arunce pe malul apei. Nu neaparat al Bistritei, ci pe orice izvoras care curge prin muntii nostri. Iar aceste paraiase cara toate aceste gunoaie la vale... direct in lac. Mai puneti la socoteala ca problema nu se refera doar la judetul Neamt, unde Apele Romane si Protectia Mediului duc o lupta chioara de ani de zile pentru constientizarea populatiei, ci si la judetul Suceava, care colecteaza deseuri in amonte. Si tot jegul adunat de la izvoarele Bistritei se aduna in lacul de la Bicaz.
dar locuitorii aia nu au primarii? care sa-i "sensibilizeze" cu o amenda, ceva?
sau considera ca muntii sunt proprietatea lor?
m-am gandit sa postez pozele pe un site (alpin net punct com), dar sa vad, nu prea ma pricep...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
cred ca mai bine le trimiti la ziare, ca daca nu face nimeni scandal (si presa se implica de obicei cu galagie), nu cred sa ia cineva vreo masura!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
piatra lunii spune:
Buna, fetele pietrence,
si eu is una dintre voi :) si am fost in tara de paste, si m-am ingrozit si eu (da' mai ales sotul meu care n-a mai vazut asa :) - de toate sticlele alea de plastic de pe lac. Altfel, vad ca s-a modernizat orasul in 2 ani, de cand n-am mai fost acolo, tare repede. Am citit in ziar ca au fost zilele orasului , cum a fost?
si sa nu uit ce vreau sa intreb- stiti vreuna din voi de vreo casa de vanzare in oras? Sau daca aflati, imi spuneti si mie ? (daca se intampla). Mama vrea de ceva timp a se mute la casa, si eu vreau si mai si ca ea sa se mute :) si tot nu gaseste nimic sa-i convina :(( (nu ziceti de ziare, ca le citeste).
va pup!
isabelele2 spune:
Buna ziua dragutzelor,
Am intrat si eu pentru 5 min,si evident n-am avut timp sa citesc tot ce-ati postat intre timp,fatpt pentru care imi cer scuze.
Noi suntem bine toti 3,suntem acasa in cele din urma si incepem sa ne invatam unii cu altii.
Puishorii mei se numesc TUDOR-MIHAI(cel micutz,de 2700kg) si STEFAN-GABRIEL(cel mare de 3100 kg),au inceput sa ia binishor in greutate ,numai ca au colici si abia am timp sa ma atipesc din cind in c ind.
Am sa va dau si link-ul cu citeva poze de pe Yahoo,va pup si va doresc copii sanatoshi si cuminti!
Bella ,Stefan si Tudor(2saptamini si 5 zile)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos
herra spune:
buna ziua si week-end placut in continuare!
spuneti-mi si mie, va rog (prin PM eventual) de la ce firma aveti internet - un nr. de telefon/adresa...
ai mei sunt in Piatra, au internet prin zapp si nu e foarte avantajos, comparativ cu abonamentul meu, din Iasi.
multumesc anticipat!
herra spune:
hei, toata lumea e la mare, la soare/ploaie?!
iully spune:
Noi avem net de Ambra prin cablu.Dar mai da si CSC .E o promotie acum in iulie,daca te abonezi in aceasta luna abonamentul e de 11 dolari.Viteza nax 128..nu stiu exact ce sunt astia.Din pacate nu stiu exact nici un nr de telefon dar am sa incerc sa ma interesez.
herra spune:
quote:
Originally posted by iully
Noi avem net de Ambra prin cablu.Dar mai da si CSC .E o promotie acum in iulie,daca te abonezi in aceasta luna abonamentul e de 11 dolari.Viteza nax 128..nu stiu exact ce sunt astia.Din pacate nu stiu exact nici un nr de telefon dar am sa incerc sa ma interesez.
multumesc pentru raspuns (si poate ma ajuti si cu numere de telefon); si ai trafic limitat?
vali02 spune:
Herra, eu am internet prin Ambra. Conexiunea nu e excelenta, dar uneori merge tare greu, mai cade reteaua (mai ales cand ploua (acu' ma mir ca merge), dar nu am avut de ales, ca doar ei aveau cablu in zona noastra (Maratei). Abonamentul e de 15 usd+TVA pe luna, pentru care in contract scrie ca am acces de la 5 pm la 7 am si nelimitat in week-end, dar de fapt am acces toata ziua (am primit prin primavara un e-mail de la ei in care ma anuntau asta, dar si inainte puteam intra si ziua). Din contract iti scriu , ca eu nu ma pricep la astea: viteza de trafic echitabil este de min. 2kbps, max. 1Mbps, normal peste 16kbps. Telefon: 0233 234320
Isabella, sa fiti sanatosi cu totii si crestere usoara. Ti-am vazut puiutii in poza, sunt tare frumusei si marisori pentru gemeni. Cum te descurci cu doi? (cred ca acum iti pare bine ca esti acasa)
fetele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52175" target="_blank">povestea lor