Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
Intru de ceva timp pe forumul asta (si-i multumesc celei care mi-a spus despre el), dar nu m-am gandit ca exista si un coltisor al nostru.Salutare nemtencelor!
Uite, eu va scriu de la serviciu, pentru ca acasa nu am instalat inca net-ul, dar dupa pauza cauzata de sarbatori, ma intorc si va stresez zilnic.
Va si sa aveti un an nou fericit, cu sanatate si impliniri.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
dora78 spune:
Sper ca Nasterea Domnului v-a gasit in liniste si bucurie, cu toti cei dragi alaturi, cu inimile impacate si cu mesele pline de bunatati!!!! N-am mai intrat de mult pe aici, dar profit de mica vacanta de sarbatori ca sa va imbratisez si sa va urez distractie placuta de Revelion, un An Nou cu sanatate, impliniri, bani si copii cuminti si fericiti!!!!
P.S. Pentru fetele care nu sunt "acasa": orasul e superb, impodobit minunat, insa nu e zapada... noi mai speram inca!!!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
naomi_ioana spune:
Noul An sa va aduca multa sanatate,fericire,realizari sufletesti si materiale,sa ne auzim la anu sanatosi si voiosi...distractie placuta si miulti la toata lumea,
LA MULTI ANI 2006 !
herra spune:
LA MULTI ANI, FRUMOSI SI BUNI, SA FIM SANATOASE SI NOI SI AI NOSTRI !
Va pupacesc mult de tot, distractie placuta celor care nu stau acasa ca mine si vorbim la anul !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!
alinush2005 spune:
Buna ziua si La multi ani!
Eu nu sunt o tanara mamaica si nici nu sunt din Piatra, dar o sa fiu mireasa in acest an in Piatra (iubi al meu e din Piatra) asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi, poate ma puteti ajuta cu ceva:
De unde gasesc eu fotograf si cameraman profesionist in Piatra pentru nunta si cat o costa???..Vreau sa va rog sa ma ajutati cu o recomandare a cuiva care chiar se pricepe si are si aparatura corespunzatoare...ca de post-uri negative la adresa unui sau altui cameraman care a scos casete/dvd-uri neclare si minute intregi de filmat spatele oamenilor m-am saturat! Chiar nu exista cineva de care sa aud de bine??
Multumiri anticipate!!!
dora78 spune:
LA MULTI ANI - 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va aduca Anul Nou sanatate, bucurii si multe impliniri!!!! As scrie mai multe, dar merg sa-mi culc fata, sa-i citesc ceva... mai vad eu apoi... oricum, sunt franta, azi ne-am jucat cateva ore in zapada... si a fost super!!! Voi ce ati mai facut zilele astea????
Pt. alinush2005 - sotul meu cunoaste un cameraman bun, un tip serios, daca esti interesata, da-mi mesaj pe privat!!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Eftimie C. spune:
LA MULTI ANI!
Sper ca ati intrat cu bine in noul an si m-as bucura sa avem parte de multe satisfactii, dragoste si mai ales sanatate.
Ma bucur ca am gasit o gasca de fete si ca anul acesta voi avea cu cine sa vorbesc despre locul acesta minunat, numit Piatra Neamt.
Sunt pe aici si , zilnic pana la ora 16, pentru ca va scriu de la serviciu.
Eftimie C. spune:
S-ar parea ca sunteti inca in vacanta.Nu-i nimic mai incercam si luni.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de maine de sf. Ioan.