Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ionella3003 spune:
herra, stai sa vezi cum e iarna in Bucuresti! Prima zapada e pura, insa trece repede... mizerie, nervi, injuraturi!... Si totusi, iubesc iarna, cu miresme de brad si de portocale, cu povesti cu zane si spiridusi, chiar daca traiesc acum aici...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
fetele mele dragi, oriunde ati fi sa aveti un craciun plin de liniste si un sfarsit de an minunat!!!
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
Unde ati disparut de e asa de slaba activitatea pe aici?... M-am uitat la campionatul mondial de handbal, fetele noastre au ajuns in semifinala, iar portarita, Hutupan, e pietreanca de-a noastra...maine joaca semifinala, iar duminica, de-o vrea Domnul, finala... Mie tot mi-e dor de voi!
ALEX cantaretul
naomi_ioana spune:
buna fetelor...va mai amintiti de mine...scuze pt absenta asa de mare .
cred ca in piatra este o atmosfera c-an povesti...a nins?
eu va urez un asa cum vi-l doriti,va
ionella3003 spune:
buna, anca!
ma bucur ca mai dai pe aici... e zapada mare acasa si s-au anuntat iar ninsori! si din partea noastra sa aveti un Craciun minunat!
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
Nu cred ca voi mai apuca sa dau pe-aici in urmatoarele zile, asa ca va urez ca sarbatoarea nasterii lui Isus sa va aduca in inimi si case pace si fericire; mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti, iar noul an sa fie cel putin la fel de bun ca 2005!
ALEX cantaretul
cristinici spune:
CRACIUN FERICIT!
Lorelei si eu am terminat liceul tot in 1988,la chimie, dar nu ma simt"batranica".
cristinici
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by cristinici
CRACIUN FERICIT!
Lorelei si eu am terminat liceul tot in 1988,la chimie, dar nu ma simt"batranica".
cristinici
Cristinici, ma simt batranica - a fost ca o gluma, in comparatie cu celelalte fete de la topicul nostru, care-s ashaaa de tinere! nu, nu ma simt deloc batrana, ma simt sincera sa fiu mai puternica decat atunci cand aveam 20 de ani. Pe atunci nu aveam energie, oboseam repede, pe cand acum e totul ok.
Sarbatori fericite la toate nemtencele mele dragi si un an nou plin de bucurii
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi