Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 12
ionella3003 spune:
buna seara!
paris, dora, sper sa se rezolve problemele si sa va fie si voua mai bine! am o sora profesoara in bacau si imi doresc si pt. ea acelasi lucru.
vali, ma bucur nespus ca ai mai scris! Ne e tare dor de voi! Ma bucur ca sunteti bine si fericiti in noua casa!
Noi ne luptam in continuare cu maselutele si cu o raceala cam suparatoare, in sensul ca nu-i mai trece tusea de o saptamana... se cam chinuie mititelul, am trecut deja pe antibiotice... cand ne mai linistim, mai revin!
pupici si noapte buna!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
vali02 spune:
Ionela, mersi pentru cuvintele frumoase si sanatate lui Alex. Fetele mele au racit asta vara de doua ori si din fericire toamna asta niciodata. Pentru tuse la noi a mers Paxeladine; daca e tuse productiva - Rhinathiol 2%. La maselute nu a ajuns inca Ioana, ca dupa 6 dintisori a luat o pauza de vreo trei luni. Dar asteptam, ca n-o ramane ea fara dinti .
Fetele din Piatra, cunoasteti vreo bona de incredere disponibila? Ma chinui sa-mi gasesc pe cineva pentru fete, 6 ore/zi, ca trebuie sa ma apuc si eu de treaba. A-si prefera pe cineva care a lucrat cu copii (fosta educatoare/invatatoare) sau cu experienta ca bona. am dat anunt in ziar si sunt asaltata de telefoane, dar nu m-a incantat niciuna. Va rog , intindeti voi antenutele, poate aflati ceva.
fetele mele
herra spune:
Vali, bafta cu bona! am sa-i spun si mamei sa mai intrebe.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ionella3003 spune:
Ce faceti fetelor? AM auzit c-a nins la Piatra... e adevarat? Mi-e asa de dor de-acasa!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
vali02 spune:
Mersi Cristina (herra) , eu inca mai caut, nu ma pot hotara asupra unei bone. Mi-e tare greu sa-mi las comorile pe mainile cuiva necunoscut si nici lui soacra-mea (care e super-ok) nu pot sa-i pun in carca o povara asa mare. Ea ma ajuta cat poate, dar imi dau seama ca e prea greu pentru ea sa stea 8-9 ore pe zi cu mititelele.
Ionela, da, a nins si e tare frumos la Piatra. Ieri si azi a fost si soare, tocmai bine pentru joaca si plimbare. trage o fuga pana aici!
fetele mele
lorelei_19 spune:
Bine v-am gasit, nemtencele mele dragi. Eu scriu mai rar, ca stau prost cu timpul acum: lucrez intr-un alt orash si locuiesc acolo (in Berna) de luni pana joi seara, apoi joi seara plec acasa si acolo treabaaaa, cat cuprinde. In Berna din pacate n-am internet, asha ca in weekend se cam concentreaza toata treaba. Da ma gandesc des la voi si am sa mai trec cand mai pot si io.
Hihi- mi se pare asha de ciudat sa vorbiti despre Piatra, despre parcul Aurora, despre Colibe, de obicei cand povestesc despre locurile astea nimeni nu le stie, iar voi locuiti acolo! m-am dezvatat si vad (cu tristete) ca orasul copilariei mele a devenit "acolo". Asta e!
La capitolul prezentari, sa incerc sa-mi fac si io numarul: am terminat in 1988 liceul energetic (informatica), deci sunt o "batranica" de-a binelea. Mai este cineva de varsta mea? Am o fiica de 14 ani si locuiesc de mai multi ani in Elvetia, in cantonul Aargau. Lucrez in informatica (webpublisher) si ... cam atata.
In Piatra Neamt am locuit in Maratei toata viatza mea, la diferite adrese, dar mereu Maratei. Majoritatea rudelor mele locuieste tot in Maratei. Am invatzat la scoala nr. 1 si la nr. 26, pe atunci scoli foarte bune, acum nu mai stiu cum sunt.
Cam la 1-2 ani vin in tzara, de obicei pe fuga sa-mi mai rezolv probleme, dar ma simt parca din ce in ce mai straina. Piatra ramane insa pentru mine cel mai frumos orash din Romania, iar la o plimbare spre Gospodina visez des. V-am zapacit cu povestile mele
Vali, ce-ti mai fac fetitzele? tu ce mai faci? pupici multi
Carmen, sa-ti traiasca micutza Ancuta si sa creasca mare si frumoasa!
fetelor, va urez o zi superba si mai povestiti please ce mai e nou prin piatra.
va pup dulce
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
vali02 spune:
Salutare,
Lorelai, am vazut eu ca te-ai ascuns o vreme, da acu pricepui de ce. Greu su serviciul asta departe de casa, noroc ca ai fetita mare. Chiar, ea ce zice, ii place libertatea mai multa sau plange dupa mama?
Nu te mai plange de batranete, ca si eu am terminat liceul in 1989 (mama, ce indepartat suna), dar in Iasi, orasul meu natal. Am facut fac. de chimie industriala si apoi am tras o fuga in Piatra sa capat si eu ceva experienta, ca in Iasi nu ma angaja nimeni fara. Da' aici mi-o iesit dragutu' in cale si m-a facut pietreanca.
Intrebai ce e nou prin Piatra - e o zapada nou-nouta si au iesit copii cu saniutele. Mie iarna mi se pare ca arata cel mai bine orasul. Fetele mele sunt incantate, mai ales Alexandra.
Gabid, mira, multumesc pentru complimente. Ca mama fudula ce sunt, pun judecata in cui si ma topesc toata cand imi lauda lumea fetele. Ma tot uit la ele si ma intreb cum de mi-au iesit asa perfecte .
Pupici pentru toate nemtencele si piticii lor,
fetele mele
herra spune:
da, ce frumos mai era pe vremuri, cand se depunea zapada si mergeam pe carari inguste, si faceam oameni de zapada, si ne dadeam cu sania in spatele blocului, unde era muntele!
in Iasi e doar ceata si mazga si umezeala, nici vorba de zapada.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal