Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dora78 spune:
DA, pai noroc ca-s in vacanta, de mai pot intra cate un pic pe DC, altfel.... slabe sanse!!! Multumesc pt. urare, sotul meu se serbează maine, asa ca ii voi transmite si urarea ta!!!
P.S. Oare va mai ninge??? Că eu as vrea sa ninga muuuult, sa ma joc cu fiica-mea in zăpadă pana lesinam de oboseala!!!
Pupici si s-uzim numai de bine!
Dora, mami de Ami -- 6 ani - 12 februarie 2006
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
naomi_ioana spune:
LA MULTI ANI pt cei ce isi sarbatoresc numele astazi,distractie placuta...
Cum va simtiti in Noul An...a nins in Piatra?La noi a ninis anul asta ca niciodata...este in Japonia zapada de trei metri
lorelei_19 spune:
La multi ani, nemtencele mele dragi si un an nou plin de fericire!
La noi a nins intre craciun si anul nou, acum e foarte, foarte rece. in munti e zapada numai buna de skiat, da afara iti ingheatza nasuku. de mult n-am mai vazut asemenea geruri.
cum mai e prin piatra?
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Eftimie C. spune:
Se pare ca suntem in vacanta,inca.
Loreley, la Piatra e nins, pare cald si totusi nu e, dar miroase a iarna.
Sper sa fiti maine pe aici.Dar cred ca avem programul de lucru diferit de nu ne potrivim la discutii.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ionella3003 spune:
Am trecut prin piatra, l-am dus pe alex la mama... pacat ca n-am putut sta, a trebuit sa ne intoarcem urgent in bucuresti... am ramas uimita sa vad ce s-a schimbat petrodava... sa vad ce s-a extins orasul in zona Maratei ... oricum a ramas orasul tineretii mele...
Multumim pt. urarile de Sf. Ioan si pt. noul an!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
isabelele2 spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!
Bine v-am regasit dragutelor,
Vad ca intre timp v-ati mai inmultit.....
Eu v-am mai citit din cind in cind dar,din nefericire,n-am avut timp sa va si raspund.Ai mei
nu prea imi lasa timp pentru nimic:cind sunt bolnaviori(raciti),cind le ies dintii,cind fac scandal,cind tre' sa-i scot afara,etc....stiti si voi cum e,si uite asa abia imi gasesc timp sa maninc citeodata.....Mai nou sandibeii au aprope 7 luni,si cu cel mai marishor(Stefan) trebuie sa merg la Bucuresti pentru o operatie de hernie inghinala.
Asta e! mA MAI INCURAJEZ SI IO SPUNINDU-MI ca macar acum a mai crescut,pentru ca doctorii mi-au recomndat sa-i fac operatia la 3 luni.Dupa cum o sa observati si voi din poze, copii mei nu seamana deloc,nici nu spui ca sunt frati,dapoi ca ar fi gemeni,ceea ce pe noi ne amuza foarte!
Cam atit imi permie timpul sa va scriu despre noi,va pupicesc pe toate cu drag si incerc sa mai revin!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
multa sanatate la sandibei si bafta cu operatia!
sa ne spui si noua cand scapati!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
![](cavaler.gif)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by isabelele2
LA MULTI ANI !!!!!!!
Bine v-am regasit dragutelor,
Vad ca intre timp v-ati mai inmultit.....
Eu v-am mai citit din cind in cind dar,din nefericire,n-am avut timp sa va si raspund.Ai mei
nu prea imi lasa timp pentru nimic:cind sunt bolnaviori(raciti),cind le ies dintii,cind fac scandal,cind tre' sa-i scot afara,etc....stiti si voi cum e,si uite asa abia imi gasesc timp sa maninc citeodata.....Mai nou sandibeii au aprope 7 luni,si cu cel mai marishor(Stefan) trebuie sa merg la Bucuresti pentru o operatie de hernie inghinala.
Asta e! mA MAI INCURAJEZ SI IO SPUNINDU-MI ca macar acum a mai crescut,pentru ca doctorii mi-au recomndat sa-i fac operatia la 3 luni.Dupa cum o sa observati si voi din poze, copii mei nu seamana deloc,nici nu spui ca sunt frati,dapoi ca ar fi gemeni,ceea ce pe noi ne amuza foarte!
Cam atit imi permie timpul sa va scriu despre noi,va pupicesc pe toate cu drag si incerc sa mai revin!
Buna, Bella, ma bucur ca ne mai scii noutati despre voi! Cand veniti la bucuresti? pupa dulce voiniceii din partea noastra!
Ionela
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ALEX cantaretul
Eftimie C. spune:
Isabela, de ce nu se poate face operatia aici?Nu vreti voi sau vi s-a recomandat Bucurestiul?
Si noi am avut probleme cu Edi (o luxatie de sold) si am vrut noi la Bucuresti.Ne-am dus fara acte de aici si acolo s-a rezolvat cu bani dati la asistenta sefa care ne-a pus vorba buna la dr.
Sper sa nu fie ceva grav si sa rezolvati repede si bine, fara multe drumuri la Bucuresti. Noua ni s-a acrit de traseul asta.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
isabelele2 spune:
Buna seara fetelor,
AM O MARE,MARE RUGAMINTE LA VOI:
SA-MI SPUNETI SI MIE CAM CARE ESTE TARIFUL MEDICULUI PENTRU O OPERATIE DE hernie inghinala in Bucuresti,pentru ca noi o sa mergem sa-l operam pe Stefan si nu prea avem idee,preturile in provincie fiind diferite.
Daca mi-ati raspunde cit puteti de repede v-as ramine indatorata.
Va multumesc anticipat si va pupicesc .
Bella, mamica de Stefanel si Tudorel(20iunie2005)