Miresele anului 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
roxygeo spune:
buna ziua miresici !
Ma bag si eu la discutia despre culori (nu ca albul sau negrul ar fi culori)...vreau sa va spun ca eu le-am impus neamurilor apropiate - FARA NEGRU, cred ca mai degraba suport pe cineva in alb decit in negru, bine rochita mea e yvori - dar asta nu are nici o importanta.
Mie negrul nu mi se pare culmea elegantei, mai degraba toata lumea il prefera pentru ca "subtieaza"...
...asa ca mama, soacra, mamaile, matusa, verisoara, nasa etc...nu vor purta negru..poate veti spune ca sunt eu nebuna...dar mie negrul imi inspira doliu...e ca si cum acele rude ar fi triste in ziua aia....restul invitatilor n-au decit sa se imbrace in ce vor....
Apropo de chestia asta chiar aveam o problema cu nasa, care isi facuse pentru dimineata o rochita neagra...dar intr-un final ia adugat si niste garnituri albe...
Sper ca nu v-am suparat prea tare
pupici
pyssy spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
buna ziua miresici !
..poate veti spune ca sunt eu nebuna...dar mie negrul imi inspira doliu...e ca si cum acele rude ar fi triste in ziua aia....
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Exact acelasi lucru imi inspira si mie .. de aceea chiar si in viata de zi cu zi , evit sa port negru
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
Ileana Cosanzeana spune:
Nunta e un eveniment vesel, ce implica multa bucurie. Parerea mea este ca bucuria trebuie reflectata si in tinutele invitatilor, sau mai bine zis ale invitatelor. Nu e destul ca imbracamintea barbatilor nu este foarte variata? Macar femeile sa faca o nota aparte, sa poarte culori vesele, pastelate ( unde mai si pui ca sunt la moda anul asta!). Negrul este o culoare eleganta dar sobra, potrivita cu multe alte ocazii, dar parca nu si cu nunta...Mai ales ca nu intotdeauna e purtat din convingere, ci pentru ca te arata mai subtire - asta e motivul de cele mai multe ori pentru care o doamna alege sa se imbrace in negru!
Hai sa fim veseli si sa ne imbracam ca atare - macar la nunti! Parerea mea!
http://community.webshots.com/user/elenas21
miezure spune:
Si eu mai am fffff. putin. Parca nu mai vine o data......
SHORICUTZA, am vazut ca si tu te mariti tot pe 4 iunie.
Eu am facut deja cununia civila, in martie, tot la sectorul 3. N-au fost nici un fel de probleme. Te sfatuiesc sa te duci acolo de vineri, sa nu astepti pana luni. Si sa te interesezi cum poti face sa obtii programarea la ora si in ziua care te intereseaza. Duci o ciocolata si poate te lasa sa depui actele chiar atunci, vineri si te scrie si in caiet pentru ora pe care o vrei.
Eu nu mai am putere sa rezist pana la nunta. Sunt obosita rau de tot.
Si nu ne-am hotarat cu vinul...
Cam cat costa un buchet de mireasa? Cine stie? Ca n-am idee. O fi scump?
Bafta la pregatiri tuturor!
miez
pyssy spune:
quote:
Originally posted by miezure
Si eu mai am fffff. putin. Parca nu mai vine o data......
SHORICUTZA, am vazut ca si tu te mariti tot pe 4 iunie.
Eu am facut deja cununia civila, in martie, tot la sectorul 3. N-au fost nici un fel de probleme. Te sfatuiesc sa te duci acolo de vineri, sa nu astepti pana luni. Si sa te interesezi cum poti face sa obtii programarea la ora si in ziua care te intereseaza. Duci o ciocolata si poate te lasa sa depui actele chiar atunci, vineri si te scrie si in caiet pentru ora pe care o vrei.
miez
Depinde ce fel de buchet vrei , ce fel de flori .. in principiu , pretul pleaca de la 800 mii
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by miezure
miez
Eeee...hai curaj!!! Pai ce faci? Te ineci ca tziganu la mal?
Cu buchetul nu stiu ce sa zic...depinde cat de mare il vrei...din ce flori... Banuiesc ca in jur de un milion...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
Ileana Cosanzeana spune:
Buchetul costa intre 700 000-1 200 000, in functie de flori si de marime. Te poti duce la o florarie sa intrebi. Stii ce flori va contine? Daca stii, floraresei ii va fi destul de usor sa-ti spuna un pret...
MariaM spune:
Fetelor am si eu o intrebare:
pentru cununia civila, nu se pot depune acte vinerea, pt ca eu certificatele le am cu data de 20 , luna asta, care pica vineri...si asta ar fi o mare problema...
si am inteles, ca la cununia civila iti perforeaza buletinul...este adevarat??
va pup...
Maria&Vladut
Ileana Cosanzeana spune:
quote:
Originally posted by MariaM
Fetelor am si eu o intrebare:
pentru cununia civila, nu se pot depune acte vinerea, pt ca eu certificatele le am cu data de 20 , luna asta, care pica vineri...si asta ar fi o mare problema...
va pup...
Maria&Vladut
Mie nu mi-au perforat nici un buletin, nu stiu de unde ai auzit asta...nu e adevarat!
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by MariaM
va pup...
Maria&Vladut
Eu am carte de identitate...o perforeaza si pe asta?!?
Eu una nu am auzit de asa ceva...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07