Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Dragelor, io stiu ca albul e simbolul puritatzii...tocmai de-aia eu n-o sa ma imbrac in alb la nunta mea (si nici n-o sa intru cu voalul pe ochi in biserica!). Daca nici copiii nu se mai pot imbraca in alb, atunci cine?
Nici eu nu-s de acord cu albul si negrul la o nunta (in combinatzie, da, imi plac), dar nu poti sa impui nimanui cum sau cu ce sa se imbrace...Daca vreuna are chef sa vina-n rochitza alba la nunta mea, eu nu ma supar! Cu-atat mai mult cu cat a mea e crem . La fel, daca un cuconet poarta o tinuta de seara neagra...
Parerea mea!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Olguttza draga mea, noi nu judecam pe nimeni... Ne dadeam si noi asa cu parerea ca doua vrabiutze pe o creanga...
Iti dai seama ca daca apre cineva imbracat in alb sau negru la nunt doar nu-l trimiti acasa sa se schimbe... Asta este!
Combinatia de alb si negru sigur este reusita!
Nici eu nu intru cu voalul pe ochi chiar daca rochita este alba... Este doar un simbol... ca puritatea,... eheeee!!!...
Iar pe micutzele domnisorici de onoare sigur ca le putem imbraca in orice... doar sunt copilashi, nu???

Pupicutzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Dar daca ar veni cu o rochita crem ( oarecum asemanatoare cu a ta ) te-ai supara ? Eu da ! dar asta nu inseamna ca ma duc la ea , o iau de mana si o dau afara.. ma supar , imi trece .. ca doar nu mi-as strica ziua nuntii pt asta

Apropo's de rochite pt fetite.. in Italia daca fetitele de la nunti sunt mai mici de 5 ani aproape ca e obligatoriu sa fie imbracate in alb .. si adevarul este ca parca sunt niste ingerasi

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dilaural -
Pyssy -

Ce bine ca mai sunt si altii care gindesc ca mine ! Si mie mi se pare aiurea sa vii la nunta altcuiva in alb/crem sau negru ! Si parca a fost un facut, parca s-au vorbit si am avut numai cioclii la nunta ! Incepind cu nasa, de care m-am rugat cu cerul si pamintul sa-si ia orice culoare, numai nu negru, continuind cu soacra-mea si terminind cu 1/2 din invitate ! Mai ales ca nu e suficient ca o rochie sa fie neagra ca sa fie si eleganta !
Si eu eram proaspat iesita din doliu dupa mama, asa ca va dati seama ce impresie am avut ... Noroc ca mi-am impus sa nu-mi pese si sa-mi traiesc nunta!

Fetitele cred ca ar fi dragute in rochite albe ... daca nu, macar in una din culorile pe care le vei avea la nunta ... ele oricum sunt dulci, dar si daca le imbraci in rochite elegante ... Tin minte ca eu cinderam mica imi doream nespus sa ma imbrac asa si sa duc trena vreunei mirese, dar n-am avut cui ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Dar daca ar veni cu o rochita crem ( oarecum asemanatoare cu a ta ) te-ai supara ? Eu da !

Eu nu! Iar asemanatoare cu a mea n-are cum sa fie! Nici macar "oarecum"
De exemplu, uneia dintre domnishoarele mele de onoare (cea care va tine lumanare si care e cea mai importanta), care este sora sotzului meu, eu i-am cumparat rochitza. Este cacao cu lapte, adica o idee (poate doua ) mai inchisa la culoare decat a mea. Si am tinut eu sa fie asa, pentru ca vreau ca totul sa se asorteze: sotzu cu mine, io cu ea, ea cu coshuletzu etc. (coshuletzu e maro deskis, de exemplu).
Fiti linistite, in ziua aia mare, nimeni nu poate fi la concurentza cu voi, miresicilor!!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by bogdanai
....! Mai ales ca nu e suficient ca o rochie sa fie neagra ca sa fie si eleganta !....

Cat se poate de corect draga mea... Eu ce sa mai spun de cumnata-mea care are toate rochiile scurte pana la fund si negre... Ei i se pare culmea elegantei...
Asta este...

Dilaural

Mergi la inceput

Eeee.. nu toata lumea e dragalasa ca tine .. mai sunt si miresici egoiste ( ca mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Multumesc, vroiam sa aud si alte pareri. Oricum le voi face rochite albe, infoiate si chiar ca vor arata ca niste ingerasi
Eu am noroc ca voi avea si un baietel de 5 anisori care va tine pernuta cu vereghetele. Vor fi niste scumpi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

Multumesc, vroiam sa aud si alte pareri. Oricum le voi face rochite albe, infoiate si chiar ca vor arata ca niste ingerasi
Eu am noroc ca voi avea si un baietel de 5 anisori care va tine pernuta cu vereghetele. Vor fi niste scumpi!

Chiar asta ar fi si ideea nu ?! sa arate ca niste ingerasi .. ca doar asta sunt ..
Eu nu am fetitze la nunta .. dar si mie mi-ar fi placut o ingerasha :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Alinus25, cum a fost la nunta de pe 14? Ai poze? Nu uita ca mi-ai promis... Te-a impresionat ceva in mod deosebit? Povesteste-ne si noua, poate mai aflam mici detalii acuma, pe ultima suta de metri...Te

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput