Miresele anului 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
MariaM spune:
:))
Da..e amuzant...dar am auzit-o de la o fosta miresica....de anul trecut...
La Of. starii civile, dupa ce s-a pronuntat cununia, i-a luat Cartea de identitate, si a perforat-o, si cica, in 2 sapt, ar trebui sa -si faca noile acte.
Asta am auzit....de la ea....dar sper sa fi fost un aiurit acolo...pt ca sper din toata inima sa nu se intample chestia cu perforatu..
Maria&Vladut
pyssy spune:
Am auzit si eu de asa ceva .. dar e vorba numai de cartea de identitate , nu si de buletin.. si din cate am inteles fac asta numai celor ce schimba numele ( in felul asta prin perforare iti da un termen de valabilitate dupa care trebui sa-l schimbi sa-ti treci numele sotului )
Eu nu mi-am schimbat numele ( pt ca asta ar fi insemnat sa schimb pasaportul , permisul de conducere .. buletin si ar fi durat totul prea mult) , motiv pt care C.I. meu a ramas intact
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by MariaM
:))
Da..e amuzant...dar am auzit-o de la o fosta miresica....de anul trecut...
La Of. starii civile, dupa ce s-a pronuntat cununia, i-a luat Cartea de identitate, si a perforat-o, si cica, in 2 sapt, ar trebui sa -si faca noile acte.
Asta am auzit....de la ea....dar sper sa fi fost un aiurit acolo...pt ca sper din toata inima sa nu se intample chestia cu perforatu..
Maria&Vladut
Ahaaa...deci asta era explicatia...sa ne oblige sa ne schimbam buletinul... O masura cam primitiva...parerea mea...
Pai daca e asa...sa-l gaureasca...ca oricum nu-l folosesc la nimic...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
Degetzel spune:
Asa e ! Si mie mi-au perforat cartea de identitate dupa cununia civila si a trebuit s-o schimb in maxim 2 saptamani de la data nuntii. Asta se intampla numai daca luati numele sotului !
PUpici !
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
MariaM spune:
Eu, am sa iau numele sotului...dar sper sa ma lase cu el neperforat...ma gandesc la o atentie ceva...
Ce sistem de rahat...
Va pup
Maria&Vladut
tucike spune:
Mie mi-au stampilat buletinul. Sa-l schimb in 15 zile. :(
Dar in rest a fost bine. Adica la cununia civila.
aici gasiti cateva poze:
Sper sa va placa buchetul
In rest mai am doar 3 zile, si sunt MIREASA !!!!
Tineti-mi pumnii, sa nu ploua ca vreau poze in parc
Familiile a sosit deja in parte, asa ca ma distrez de minune !!
Stress - no sign of it
Maine deja ne apucam de pregatiri, vinerea decoram sala ..
Hai pa! Si spor la visat.
pyssy spune:
tucike , CASA DE PIATRA si tot ce-ti doresti ..
Sa ai o nunta ca in povesti
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
pisu_miau spune:
felicitari tucike!
ai fost foarte frumoasa si finuta la cununia civila!
asteptam si pozele de la nunta in curand!
casa de piatra! sunt sigura ca vei fi absolut superba la nunta!
Pupici si spor la pregatiri!
Pisu_miau
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
cadina spune:
Casa de piatra, miresici!
Eu am fost ieri in duty free-ul din Cartierul Francez si am luat beuturile pt aperitiv, preturile sunt aceleasi, nu au crescut. Aveau si cafea Jacobs la 5E 500g, mie mi s-a parut avantajos. In rest, tata si-a luat un costum foarte frumos la 4 nasturi (am inteles ca anu' asta se poarta la 3 si 4 nasturi) din Obor. A dat pe el in jur de 3 milioane. Mi s-a parut interesant ca barbatii nostri isi pot cumpara si vesta "de ocazie" si lavaliera separat, se gasesc tot felul de culori si combinatii si nu este obligatoriu sa le cumpere cu costumul. Camasi barbatesti erau aceleasi la mai multe firme, preturile difera, deci atentie, cautati, comparati si apoi cumparati (daca va duceti in Obor).
cadina spune:
Draga pyssy, ma intrabai de cutitas... Setul de tacamuri mi l-a cumparat cu multi ani in urma tata cu dorinta sa mi-l dea zestre. Si mie mi-a venit ideea cu inscriptionatul si m-am gandit sa-l transmitem generatiilor urmatoare (setul de tacamuri). Oricum la magazinele de antichitati poti gasi obiecte frumoase (cred ca si tacamuri) poti cumpara unul sau mai multe, important e mesajul (ca cei ce vor fi dupa voi sa aibe ceva de suflet din partea voastra).