Constanta la apel !!! (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

loreen,
un tico tare mult loc ocupa pe trotuar! mi-ai adus zambetu pe buze de dimineatza.mersic.
dar daca il vad pe trotuar iti dau un pupic pe parbriz ca sa vezi ca am trecut pe acolo.

lizuca - daca vrei iti zic unde sa te duci eu de acolo imi iau costumele si crede-ma pica ca turnate iar daca e ceva de ajustat ajusteaza (au croitorii lor) si ce este cel mai fain este ca poti sa iei sacoul o marime fusta alta marime si astfel toate iti vin din prima. si sa stii ca eu la 1,80 m ai mei tare greu imi gaseam inainte.
acum de cate ori am nevoi fix acolo ma duc cu 1 sapt inainte ca in cazul in care nu au sa imi faca ei ceva la acelasi pret ca in magazin.
chiar atunci cand vreau pantaloni sau sacou cu maneca lunga vorbesc si mi le fac ei mai lungi.
a!pretul:acu 2 saptamani am dat 580.000lei sacou si fusta si am mai luat si o camasa ca sa se asorteze (camasa a fost vreo 200000lei ca era din matase)
si au materiale faine de tot.
au standul in galeriile de sub domo land din piata grivitei cand intri dinspre domo, pe stanga ultimul rand ultimul stand.
bafta.
bravegirl descriei sotului ce bine o sa o duci tu fara el, ca o sa iti raman totul tie chiar si masina si o sa iti gasesti un sot mai tanar....etc si sa vezi ce se cuminteste

jone&alex

tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici.
Tania, ma bucur ptr. ca mama ta se simte mai bine. Sa dea Dumnezeu sa se simta din ce in ce mai bine si tie sa iti dea putere sa ii fii alaturi.
Lizuca, felicitari ptr. job. Asa cum spunea cineva, suna f. interesant.
Azi noapte al meu copil m-a trezit din 2 in 2 ore, de foame. Ma gandesc serios sa i bag lapte praf seara, la culcare, dar uneori imi pare rau ptr. ca eu am suficient lapte. Dar probabil ca "un plin" lui nu ii acopera necesarul. Si azi de dimineata, la 6 era gata, pregatit ptr o noua zi. Dar eu eram cheauna...asa as fii baut o cafea ca imi venea sa ling pachetul sau televizorul atunci cand fac astia reclama...
Mi-e si jale sa mai ies cu micu` afara. Ultimele 2 zile cand am iesit, a urlat in asa hal ca nu am rezistat si in max 1/2 ora am urcat inapoi...Ne-a luat mai mult pregatirea ptr plimbare decat plimbarea propiu-zisa. Dar nu putem sa merg cu el asa, urland de parca il maltratam. Si problema este ca nu am gasit nici o explicatie

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tania, sper ca starea mamei tale sa se imbunatateasca pe zi ce trece! Asteptam vesti bune.

Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Jone, thanks pt. pont, as fugi chiar acu', da' n-am masina. Poate miine dimineata. Sper sa nimeresc. Inteleg ca-i magazin, nu croitorie. Oricum, preturile par super. Eu am dat ieri doar pe o cirpa de pantalon șapte sute de mii.
Sinzi, hai sa ne vedem la OMV azi pe la cinci. Iti aduc si niste nalba. M-ai facut sa rid. Doar nu credeai ca te trimit sa culegi. De la plafar, bre, la ala de linga posta veche are toate ceaiurile posibile. Vezi daca are efect si te aprovizionezi tu p'orma.
Am scos si eu niste fluturasi sa pun pe parbrize, dar tare ma indoiesc ca astia care parcheaza asa aiurea sunt atit de spirituali si de simtzitzi ca sa se sinchiseasca.

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lizuca, vin la 5 la OMV (eu credeam ca o iei pe Alisia la 12 ca mine si programarea pt parc era pt pranz...) dar nu pot sta decat o jumatate de ora, trebuie sa ma intalnesc cu o prietena pe la 5.30 sau 6...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
Tania, ce bineee!!!!! noi tinem pumnii in continuare sa fie bine de tot mama ta si sa nu mai fie nevoie de a doua operatie!
Gabi, eu imi iau costume de la madame (inza in tomis sau donna in). nu sunt preturi mici dar calitatea e super ( asta inseamna 3,3-3,5 milioane un deux-pieces, cu pantaloni sau fusta). succes!
Sinzi ai calcat?????
Tatiana dati un bip cand plecati, ok? en ambalam si noi si iesim.
Dana la varsta asta urletele afara pot avea urmatoarea explicatie: vrea in fund sa vada lumea. si eu l-am pus in caruciorul sport din landou tot pe la 4 luni, ca afar era frumos si cald si noi stateam in casa din cauza de urlete ingrozitoare. motivul? domnu' nu mai vroia culcat ca bebelusii, ci in fund sa observe el bine ce se petrece!

Mergi la inceput

Tania sa fie inzecit mai bine de acum incolo!!!!

Roxa, da am calcat.....sunt ff mandra!!!! LA sfarsit am mai dat buleala...dar la inceput am fost chiar sarguincioasa!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe ce mai gatesc? diseara cred ca vine mugur acasa asa ca fac niste ciorba de vitel si friptura de vitel la cuptor cu ciuperci (pleurotus). joi va asteptam la noi la masa pe toate....ca oricum pleaca mugur din nou si atita mincare....
Sinzi felicitari mama!!!! ce gospodina super!!!
Tatiana, asteptam. grasunu a dormit de la 11.40 la 13.10 asa ca....nu prea cred ca mai doarme pina diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!
Cei de la RDS cred ca au citit pe-aici ce de reclamatii li s-au adus si drept urmare si-au facut aparitia incepand de marti, dar abia azi(dupa o saptamana, deci), am net functional.Sunt tare fericita ca voi putea fi din nou printre voi!

Tania, stiu din proprie experienta ce inseamna sa auzi la telefon vocea celei care ti-a dat viata, spunandu-ti ca se simte bine dupa o operatie destul de grea, de cateva ore...eu am plans, de bucurie, atunci... Sunt alaturi de tine. Sa dea Dumnezeu sanatate mamei tale, sa se bucure de voi, si voi de ea.

Cornelia, am reusit sa vad pozele cu bebele mic, scumpic. I-ai dat Sab Simplex si tot varsa?

Crix, tu nu mai intri asa des ca inainte?
Vad ca sunt multe fete noi, pe care nu le cunosc...dar poate ne intalnim si ne vom cunoaste.

Ce sa va mai zic? Am si eu o mica problemuta, anume ca de cand ne-am mutat Sofi nu a mai vrut sa doarma la ea in patut, ci numai in patul mare, bicei pe care si l-a mentinut. Stie careva vreo solutie, cumva? Chiar si adormita, cand o pun in patut se trezeste si incepe sa urle. Multumesc anticipat.

Mada si Sofia Maria(12.08.2004)

Mergi la inceput

Roxa, am si io un of la inima...nu mai raspund cei de la pizza!!!1 nu mai o fi nr asta????

Gabi mii de scuze ca am plecat asa ca un vartej, dar venise prietena mea si baiatul ei urla ca din gura sa sarpe ca vrea la tobogan...asa ca am fugit...oricum nu am rezolvat nimic ca mi-am uitat cablul acasa...iti trimit pozele daca imi dai o adresa,,,sau vrei sa le pun pe webshots si le iei de acolo?

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput