Constanta la apel !!! (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Salutare fetelor! Noi stam in Buc dar tati e din C-ta asa ca venim des pa acolo. Cred ca aterizez si sapt viitoare daca tati pleaca in delegatie.
Poate ne vedem prin tara piticilor, mie acolo imi place sa ma duc ca pot sa imi dau si eu pitica il leagan!

Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca si bb sanatosi si cuminti.

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Tania, multa putere iti doresc sa treci cu bine peste incercarea asta cu mamica ta!

Noi in WE am fost la Buc., sambata ne-am plimbat la Mall-ul nou, din Militari, unde au un lift cu pereti de sticla prin care se vad cablurile si rotitele si pe care l-a studiat temeinic fi-miu pe toate partile. Duminica am fost la Zoo in Baneasa. Vlad a fost mai interesat de furtunele care alimentau custile cu apa, de tasnitori, de robinete si alte alea...decat de animale. Cel mai mult i-au placut papagalii Ara, aceia mari de aproape 1 metru, multicolori.

Sanzi, ai pantaloni negri si pantofi negri pt. David ? Ca noi anul trecut am imprumutat de la baiatul nasilor, dar anul acesta nu mai avem de la cine si tre' sa caut sa-i cumpar. Camasa alba are, da' pantaloni si pantofi negri, nema...

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Loreen, sab simplex, 5 picaturi inainte de fiecare masa. probabil ca maninca foarte repede (e haplea...ca al meu) si laptele facnd multa spuma da reflux. incearca...la noi a functionat. si combate si colicii in acelasi timp.
cu invatatul in pat....noi nu prea am avut probleme, cel putin noaptea. a avut si Patrick o perioada in care nu dormea ziua decat in sacunul de masina, dar am bagat militaria. adica il puneam in patut sa doarma la aceeasi ora, chiar daca se foia il lasam acolo din ce in ce mai mult. succes!
heheh Laura imi inchipui ce fascinatie pe Vlad cu atitea rotite si cabluri.....
pupici tuturor si o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura, ne cuplam si mergem sa le cautam copiilor camasa alba si pantaloni negri, ca nici noi nu avem...si pantofi trebuie sa ii iau negrii...desi nici nu stiu ce numar sa ii iau sa ii poata purta si la toamna ...
Eu plec la Timisoara joi, asa ca daca nu ti-e prea greu sa o lasam pe sapt viitoare...
Daca totusi te duci sa imi spui si mie in ce magazine gasim sa merg la fix...
De abia astept serbarea!!!!

Roxa ai mai citit? DAvid a fost ok aseara, desi a mai tusit...uf...si anul trecut in primavara imi aduc aminte ca tot asa a avut o etapa de tuse (dar mai putin iritanta ca acum) de vreo luna....

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc intamplare intamplacioasa de ieri...
Mi-a spus Alina, educatoarea, ca ieri au facut 3 copii kaka pe ei, si bineinteles DAvid a dat tonul, dar macar el avea pampers!!!! Imi era si mila de ea!!! A trebuit sa ii schimbe pe toti, sa ii spele, si sa ii lase in fundu gol cu pantalon peste!!!! David a fost cel mai smecher ca avea pampers de schimb...
Ba unul, cel mai mic dupa DAvid, a facut la ea in brate!!!! Imi povestea azi ce distractie !!! hahahaha!!!

Eu ma apuc de calcat acum...da ma apuc de calcat...imi inaugurez placa pe care o am de luni de zile si care a fost virgina pana acum!!! Cred ca m-a batut soarele in cap prea de dimineata...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neaža la duduci si pitici. Azi se anunta o zi frumoasa, cred ca dam iama prin parc dupa ce iesim de la gradi.
Apropos de tuse, sa va dau un pont care la noi a functionat de minune - ceaiul de nalba. Se prepara la rece, o lingurita de planta maruntita peste care torni o cana de apa plata si o lasi vreo ora. Se bea cite putin de-a lungul zilei. Am dat peste remediul asta pe net si acu' nu stiu, o fi intimplare sau nu, Alisiei i-a luat tusea cu mina. Incercati si voi, cica e miraculos, vindeca tot ce tine de zona gitului, laringite urite, tusheli, dureri de git, chiar si -doamne fereste!- tumori.
Tania, ma rog si eu pentru maicutza ta, si pentru tine, sa fii puternica!
Fetelor, pe unde gasesc niste sacouri normale (adica nu de-alea facute parca din saracie, pina la buric), ca acu' tre' sa ma imbrac in tinuta office, de functionar public, si nu prea am cu ce.
Va pup, ne mai auzim noi. S-aveti o zi frumoasa!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Tatiana, ti-am dat un pm in legatura cu pampersii.
Gabi, cum am scapat de pampersii de noapte? Pai foarte bine, oricum facea nazuri ca nu mai prea voia seara sa ii pun, il pun totdeauna inainte de culcare pe olita, iar pe pat sub cearceaf -just in case-, am pus un celofan, dar nu s-a intamplat niciodata sa faca noaptea. Si nici nu il scol noaptea special ca sa faca. Face dimineata la trezire. (Imediat ce se trezeste!). Acum nu mai bea nici prea mult lapte seara la culcare asa ca nu prea are ce sa mai faca. La wc l-am pus de cateva ori de incercare ca sa vada cum e, dar deocamdata tot olita e de baza. Felicitari pentru noul job!
Tania, multa sanatate mamei!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

O sa mor de inima....aseara a iesit iubi cu asociatul lui sa dea o tura cu masina noua (asocitului i-a venit deja,noi mai avem de asteptat)si s-au dus pe autostraeda soarelui unde au mers cu 220 la ora. O sa albesc cand o sa ne vina si noua masina....de cate ori o sa sune tel o sa ma gandesc ca daca a patit ceva...Nu stiu cum sa-l fac sa conduca mai incet si ma9i prudent. Nu vreau sa raman vaduva de tanara. DOAMNE FERESTE!
Nu vrea sa ma asculte deloc...
P.s:au mers cu 220 pt ca nu prea au avut loc sa o calce mai tare...ca in weekend a mers sociatul lui cu 240

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Gandurile si sentimentele umane... muta muntii si infaptuiesc minuni.Sunt mai mult de cat sigura(si nu e pt. prima oara) cand mi se certifica acest lucru. Faptul ca ati fost numai cu gandul la noi si la mama mea...situatia deja s-a schimbat de la o zi la alta. Cred asta....Din infern in paradis...Sunt putin ravasita de evenimentele din ultimile zile...dar inca sper sa fie bine. Se pare ca operatia de ieri, care a durat 3 ore a reusit. Astazi, chiar mama m-a sunat sa-mi spuna ca se simte mai bine si ca este pe perfuzii.Profesorul a fost incantat de evolutia ei de peste noapte. Operatia de anus contranaturii este ultima solutie, care din pacate nu este cea salvatoare, dar...singura in cazul in care hemoragia colonului nu inceteaza. Nu stiu detalii medicale, dar am inteles ca faptul ca colonul este afectat la o distanta f. mica de anus presupune probleme mari in reusita operatiei.Imi pare rau ...ca va necajesc cu amanunte si...cu lamentarile mele, dar...simt nevoia sa spun cuiva...si sunt tare fericita de ajutorul moral care l-am primit de la voi. N-aveti idee cat m-a ajutat!V
LirisSa speram ca nu va fi nevoie!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Lizuca imi spui si mie te rog cu arata o nalba??? Si daca o gasesc in orice piata sau trebuie sa dau cautari speciale? ca azi ma duc si eu sa ii cumpar...sper sa mearga si la noi...
Cand mergeti in parc? In tabacariei? Nu vrei sa mergeti la peco la OMv sa ne vedem pe acolo juma pe ora?

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput