Constanta la apel !!! (34)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
crig72 spune:
Tania multa sanatate de la noi pentru mama ta!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze din luna florilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
hello hello
Tania, multa sanatate mamei tale si succes!!!!!
Tatiana, io ca io, da grasunu suparat varza ca n-a vazut-o pe Bia...chiar asa mucioasa!!! maine aceeasi ora?
Beatrice, cel mai usor e sa iti faci un cont pe webshots.com, unde Oanaaaaa!!!!!! noi cum avem vesti de la tine????? tine-ne la curent, pls!!!!
hahahah Gabi ce m-ai distrat, auzi la ea "coclita".....mult succes in noul job!!!
bea75 spune:
scuze din nou.trimisesem un mesaj de rectificare dar vad ca nu a aparu .mesajul anterior nu era pt. BB23 ci pt. Mygirl.oricum ,ambelor nastere usoara!
liris spune:
Tania multa sanatate mamei tale!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
jone spune:
tania suntem alaturi de tine
sanziana ai grija la serbare ce faci. sa nu plangi de emotie ca sa poti face poze
lizuca tre' sa dai de baut.
jone&alex
si nu uitati de campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar
tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)
sinzi_ana spune:
Tania, multa sanatate mamei tale!!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
loreen spune:
Tania multa sanatate mamei tale si sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste operatie...
Si eu am probleme de sanatate cu mama si inteleg prea bine prin ce trebuie sa treci...
Mai fetelor cu copilasi mici, ca eu tare rau am mai uitat, cum sa fac sa o "conving" pe Delia sa doarma in patutul ei?!
Cu Bianca nu am avut probleme...Cum o puneam asa dormea...Asta mica are arici la fundulet cand o pun in patut...Poate o gadila parul de la nuca de cocos din care e facuta salteua ...Toata noaptea doarme pe mine, ziua in scaunul de masina si in carucior cat dureaza plimbareala, dupa-amiaza pe ta-su si uite asa vine seara si o luam de la capat...Ce-i drept mi-e cam teama sa o las in patut din cauza ca varsa mai tot timpul...OAre e posibil deja sa se fi invatat cu bratele?!
Jone sper sa nu te impiedici de masina mea, mai ales ca am vazut ca vom fi si vecine de cartier...In cele mai multe cazuri parchez regulamentar, insa mai scap si cate una strimtorata daca ma grabesc si nu am unde parca, ca doar a mea e mica...Oricum daca e vreun tico cu numarul ct-ZUZ sa stii ca eu sunt si-mi cer scuze anticipat...
Cornelia spuneai ca si tu ai probleme cu Stefan cu varsatul si mai ales ai avut si cu Maria...Este cumva vreo cauza, exista vreun remediu...Ma dispera copilul cand il vad cum arunca laptele...
Acuma cand o vad cum vomita imi vine in minte numai echo morfo cand mi-a zis ca nu are stomac...O avea ceva la stomacel ?!
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
Ana68 spune:
Salut,
BB23,multam' de precizare.Si eu ma gandeam la fel,ca branza se pune la urma....Iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Salutari tuturor si numai bine!
P.S. Sanzi,sa inteleg ca poate ne vom cunoaste in Parcul Botanic pe 22 Mai?!Fain!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
crig72 spune:
Abia acum am reusit sa citesc si eu ce ati mai scris.
Beatrice bine ai venit!
Lizuca(daca ai sti ce mult imi place prenumele tau)succes la noul job!Pentru spate incearca duo diclofenac(pastile)
Cornelia am vazut si eu pozele voastre si am citit la alt subiect postat de tine despre voi.La inceput ma speriasem dar citind m-am linistit.Sunteti frumosi foc.Va asteptam in parc la pitici!
Sinzi eu am primit factura abia azi dupa 2 luni.Asa ca s-ar putea s-o primiti si voi.
Roxana salutari lui Patrick si bafta maine la intalnireTatiana un
pentru Biuta.
Am mai pus niste poze cu pitici.
Sanatate si numai bine pentru mamici, aspirante si burtici!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze din luna florilor
Prietenii Mariucai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Tania, multa sanatate mamei tale! Multa putere tie si sa ne auzim cu bine!
Sanzi, cu prima ocazie, in care iesim la plimbarici in parc, o sa anunt pe forum.
Loreen, Stefan a varsat acum doua zile de doua ori, dar vad ca s-a oprit. Sper sa nu se reia povestea de la Maria. Ea varsa aproape dupa fiecare masa, mie mi se parea ca f. mult, ma murdarea din cap pana in picioare, schimbam intr-un alenjeria la patut. Si eu imi imaginam tot felul d escenarii de groaza despre stomacelulei. Dr-ul mi-a zis ca dac anu are alte manifestari, daca ia in greutate, e vioaie, nu este nici o problema. Usor-usor si-a revenit, dar varsaturile au disparut de tot abia dupa ce am inceput diversificarea. Acum, dupa ce a crescut nu am avut nici o problema cu ea.
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f