Constanta la apel !!! (34)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mygirl spune:
Cred ca am o fetita tare punctuala...(ca mama ei). Am notat contractiile din ultimele doua ore si...sunt la aprox.5 min. Am vorbit cu doctorul si mi-a spus sa merg la urgenta sa ma internez, sa fiu tinuta sub observatie. Daca se declanseaza nasterea, o sa il cheme imediat. Adevarul e ca nici in clipa asta nu realizez ce se intampla cu mine...va pup si...tineti-mi pumnii!!!!
Mygirl si Alexandra (39 sapt si 6 zile)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudi@/Claudi@.jpg)
Claudi@ spune:
Fetelor am si eu o rugaminte la voi, spuneti-mi si mie in ce zona este Str.Rascoala din 1937, binenteles numai daca aveti idee. Tre sa mearga fratele meu acolo sa-mi cumpere ceva
mersi
http://community.webshot.com/user/luithardt
Irina71 spune:
Fetelor eu sunt in Constanta numai de un an si nu prea cunosc nici locuri, nici persoane ....
Str. Rascoalei nu e aia care trece pe langa pizzeria La Pizza din centru si se intersecteaza tot acolo cu str. Stefan cel Mare ?
Vreau si eu un bebe si deocamdata imi petrec timpul pe la aspirante ...
Am si eu o intrebare : unde imi pot monitoriza ovulatia in Constanta ? Daca se poate mai in centru, si mai cu detalii asupra zonei, ca nu prea cunosc orasul
Va pup, si astept raspuns.
Irina.
loreen spune:
Neata'
Irina poti incerca la cab.Lutestilor, pe strada Fulgerului sau la Provita la dr. Dascalu langa stadionul Farul.
Mygirl, tarziu poate, insa iti doresc o nastere foarte usoara , iar daca ai nascut deja numai bucurii la voua doua...
Tania exista totusi un Dumnezeu acolo sus care te ajuta atunci cand te astepti mai putin.Sanatate multa mamei tale, refacere rapida...
Azi Delia a facut 3 saptamani...Doamne ce a mai trecut timpul...Saptamana viitoare face o luna si trecem la stadiul de sugar.Urmeaza si un nou control la medic pentru greutate si lungime.Chiar sunt curioasa cat a luat in greutate dupa toate peripetiile avute cu ...
Draga de ea a inceput sa ma recunoasca si sa reactioneze in prezenta mea.Imi vine sa o manac de draga ce-mi este...
Sa va zic ce-am patit astazi cu ...popii.Se duce sotul meu la taica popa sa vorbeasca din timp la Catedrala pentru botez, fiind aglomerat pe timpul verii.Toate bune si frumoase, ii cere banii inainte ca la c...ve, cu amendamentul ca dupa slujba trebuie cinstiti si tircovnicii....iar cand a junge la nume ce credeti ca-i spune popa sotului...SA CAUTAM AL NUME LA FATA CA DELIA NU ESTE NUME CRESTIN.Sa mor cand l-am auzit....I-a zis popii ca am deja certificatul de nastere...Sa ne gandim la un nume de crestin totusi macar cat va sta in biserica, dupa care putem sa o strigam cum vrem...Pai atunci pentru ce-am mai numit-o Delia?!
Popa asta ori era beat ori nu-si da seama ca-l calc in picioare la botez...
La alta biserica nu merg...asa ca va trebui popa sa-si mai revizuiasca agenda cu nume de fete...
La faza cu dormitul in pat am observat altceva...In primul rand ca o deranjeaza spatiul mult in jurul ei, insa nu doarme decat pe burta....Asta seara am pus-o dupa baie , pe la 10, si doarme de atunci in patut...pe burta.
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Oana, tinem pumnii sa fie o nastere usoara-usoara si daca afost deja asa, atunci sa fiti sanatosi si tu si bb, sa fie cumintica tare bb si.. papacioasa la fel!
Multumesc mult pt. incurajari.Maine dupa ora 9 o sa ma vesti noi despre mama.
Claudia..Rascoalei 1907 incepe cam de la bd mamaia pe unde trece troleul nr. 43 si coboara pana la Restaurantul Colonadelor(mai sus e intersectia cu bd. Ferdinand in dreptul lui Fantasio)
Tatiana, scumpica foc Bia...si mie mi s-a intamplat s-o prind pe Bibi scarmanand la flori, ocazie cu care le-am suspendat sau mutat pe balcon.
Fiquelle-ma bucur ca ai revenit.mi-a fost teama ca esti...suparata pe noi pt. ca din motive ...pur tehnice...disparusesi din listuta.Cum am remnediat lucrurile te-am si cautat!Da-ne mai multe amanunte despre Sofia.
Loreen, parerea mea e sa nu te risti sa o culci pe burtica pana cand nu v-a face singura menevra de intoarcere.Am urmarit un documentar pe Discovery..si nu este indicat.Desi la un moment dat se cocheta in America cu...pozitia asta de sonmn.Bibi cum a reusit sa se intoarca pe burtica numai asa a dormit.Mai mult si cu funduletul in sus. La inceput ma stresam si o intorceam dupa ce adormea, dar imediat iar se rasucea...asa ca am renuntat..Se punea pb. ca nu cumva in timpul noptii sa regurgiteze sa se innece...
In privinta Parintelui...nu mi se pare normal sa va conditioneze.voi s-o tineti pe a voastra si nu mai discutati cu el dinainte.E chiar aiurea cum a pus problema!
O noapte linistita!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
crig72 spune:
Mygirl sanatate si multi pupici !!
Loreen asta-i chiar culmea cu popa.E prima data cand aud de asa ceva.E normal ca parintii sa puna numele copilului nu altcineva (rude,nasi si dupa cum vad popa).
Un pupic pentru Delia.
Irina iti doresc un bebe cat mai curand.In rest nu te pot ajuta ca nu cunosc doctorii din Constanta,dar te vor ajuta fetele cu siguranta.
Claudi@ strada Rascoala din 1907 e cea de care a spus Irina71.
Tatiana daca azi au fost primii pasi inseamna ca nu peste mult timp vei avea o bucurie si mai mare.Eu am plans de bucurie cand Mariuca a inceput sa mearga singurica.Si atunci ai sa vezi cat de des vei striga
Va pup!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze din luna florilor
Prietenii Mariucai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buan dimineatza.
Oanaa!! vreo veste??? cred ca sunteti deja 2 acum! abia asteptam!
Irina, fetele ti-au raspuns deja. da-ne ceva date depre tine, sa te trecem in listuta....ca ne e dor de aspirante, pina acum doar Dana p mai era cu noi dar vad ca acam disparut!!! Danaaa!!!! unde esti? asteptam vesti de la tine!
vai Tatiana ce am pierdut!!! sper din tot sufletul sa ne vedem azi, ca ieri grasunu a avut un program super aiurit.
Loreen mama ce timpenie!!!! nu stiam ca n-am nume de crestin!!!
fugim la plimbarici, si revin!
sinzi_ana spune:
Oana cred ca de acum trebuie sa spunem felicitari pentru bebe mic!!!! Si la mai multi!!!!
Loreen, noua popa ne-a facut altceva...pe DAvid il mai cheama si Vlad si popa cand l-a botezat i-a spus Vlad DAvid Cristian....i-a dat el "din burta" un nume "crestin"...asa ca copilul meu are 3 nume + numele de familie 4...ca la arabi!!!!! DAr nu ma deranjeaza, oricum numele de Cristian nu e decat pe certificatul de botez...adica simbolic, mai multe ocazii pentru el sa primeasca cadouri...desi cred ca de numele asta nu imi aduc decat eu si RAdu aminte...hehe...
Asa ca daca vrea popa neaparat poti sa ii mai pui simbolic un nume "Ioana"...
Tatiana, felicitari Biancai!!!!! La mai multi pasi de acum incolo!!! Si DAvid e pofticios, de parca dau turci si el nu are ce manca, dar imi convine ca la gradinita mananca tot...hehe...asa ca e un lucru bun...nu-ti fa griji...cel mai bine e ca mananca tot in vizite si asa ca la cat mai multe vizite sa pape copilul bine!!!
Roxa, daca esti pe faza, cum se fac copanele pane? Adica ca un snitel (nu sunt sigura daca pane e cuvantul)???
TRebuie sa ma apuc sa fac bagajul, dar ma vad maine cu el ravasit!!! Cris tu l-ai facut? sa imi spui si mie ce pui in el, sa copiez de la tine...
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
bea75 spune:
buna fetelor.ajutati-ma si pe mine ca am incercat n metode;mi-e rusine sa spun dar claudiu al meu la 1an si 2.5 luni nu sta pe olita decat imbracat.daca-l dezbrac stie tot blocul si nu vrea sa stea.ce sa mai incerc?
vreau si eu sa vin in wichend in c-ta in tabacarie.merge cineva acolo? sper sa ma descurc singura cu bb in masina,avem scaun dar nu am mers distante prea lungi singuri.
nastere usoara oana sau daca ai nascut,sanatate multa tie si piticului
tania multa sanatate mamei tale si curaj in continuare.iti tinem pumnii
pupici tuturor.beatrice si claudiu mic
luciaro spune:
Fetelor,
Oana (Mygirls) nu a nasscut pana la aceasta ora. Eu sunt colega de serviciu cu ea, este la spital cu perfuzii, se pare ca in vreo 2 ore se va intampla marele eveniment!
Ii tinem pumnii!
Lucia