Prietenii omului (11)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Danna spune:
Louisea, Conchita si Annie - va multumim pentru felicitari
Annie ce frumos si mare s-a facut Jazz, parca este o jucarie de plus.
In aceasta dupa amiaza voi merge cu Azara sa ne intalnim cu dresorul ei, care ii va fi profesor pentru o buna bucata de vreme.
Sper sa se placa de la prima vedere si sa se inteleaga bine.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
fetelor n-am avut ce face ieri si am iesit in oras. pe un drum cu sens unic, mai putin circulat mergea un dobitoc cu vreo 150 km/ora. a calcat un caine... cainele era cam la 50 m inainte de mine, nu eram foarte aproape sa vad exact ce s-a intamplat. mi s-a facut rau, efectiv mi s-au inmuiat picioarele si n-am mai putut merge. ma disperau chelalaielile lui...
dobitocul respectiv n-a oprit, ci a continuat ci viteza lui (am impresia ca se intrecea cu un taxi) si niste oameni l-au tras pe marginea drumului, ca veneau si alte masini. a scancit un pic, apoi nu s-a mai auzit nimic...
nu am putut trece pe langa el, m-am intors din drum. saracii catei
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Maruta spune:
ramo - te rog din suflet ... nu mai povesti dntr-astea ca mi se face rau!
multumim fetelor pt aprecieri Ariss e dodoneata mea frumoasha ... unde mai pui ca-i si premiant
scarmanus - eu nu vaz pozele ... pliiiiz baga una doua la loredana.baltatu@hein.ro ... fenc iu:
in rest ce sa va spui ... o viata cat mai frumoasa
care stie de existenta rasei "barzoi" in tara ?
Azara mandro ... te curtez de ceva vreme ... ce zici te lasi we asta ?
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Ramonika spune:
fetelor, eu chiar as vrea sa fac ceva pentru animalutele de pe strazi. dar nu prea stiu cum sa incep.
ieri am fost la un bar (Casa Universitarilor, pt fetele din Iasi) si erau 3 matze pe acolo printre mese, cerseau mancare de la cei care mancau (ca majoritatea numai beau). din intamplare, le cumparasem copiilor mei graunte si le aveam la mine. le-am hranit pe matze si au mancat, le-a placut. 2 erau negre si era si un motan fara un oki. era murdar si jigarit tot. imi era asa mila de el...
fetelor, va rog poate stiti ceva, poate veniti cu vreo idee. cum s-ar putea face o asociatie din asta de protectie a animalelor? daca as cauta pe net sprijinul unor asociatii din strainatate oare s-ar putea? chiar as vrea sa ma ocup de asta, dar nu stiu cum se obtin fonduri. visul meu ar fi sa lucrez cu animalutele. dar deocamdata nu ma duce capul cum sa fac treaba asta...
ce ziceti?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Maruta spune:
da Ramo ... ar fi interesant ... insa din ce-am vazut si auzit ... cei care se ocupa de asa ceva ... au bani si din pacate o fac pt alti multi bani ... fonduri care vin din strainatate ... deci nicidecum pt amaratele de animalute ... de fapt ele nu sunt decat un paravan ... deci in opinia mea trebuie multe pile si relatii
... sa sti ca nu poti sa tii la infinit un animalut ... uita-te pe animal planet ... sunt tinute o perioada ... si daca nu sunt adoptate .... sunt eutanasiate
nu as putea lucra intr-un asemenea loc ... as adopta toate animalutele care urmeaza a fi eutanasiate ... si daca nu as muri
dar intr-adevar, teoretic ... ar fi minunat sa punem in practica un program ca cel la care visezi TU din pacate e nevoie demulti bani ... iar oamenii nu se uita la semenii lor ... d'apoi la animalute
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Ramonika spune:
Maruta, nu ma descuraja...
eu chiar azi as face ceva in sensul asta, dar nu prea situ cum...
chiestia e ca nu vreau sau , ma rog, nu am pretentia sa fie totul ca la cei din strainatate, adica asa cum vedem la Animal Planet, pt ca imi dau seama ca nu are cum sa fie asa, dar ar putea sa fie o schimbare in bine, primul pas spre ceva mai bun pt saracele animale. chiar de as avea ditamai societatea, nu as putea culege toate animalele. dar macar daca salvez 10 suflete si tot ar fi bine.
pentru a fi ca in occident (ma mai uit la Animal Precinct sau Miami Animal Police si de obicei se lasa cu lacrimi ), trebuie in primul rand sa fie legi serioase in tzara asta. or pana o sa se intample asa, o sa treaca mult si bine...
totusi m-as multumi macar sa incerc. ma gandeam sa fac un mail model si sa-l trimit organizatiilor astea de protectie a animalelor din strainatate. sa intreb cam care ar fi pasii pt asa ceva. poate mi-or raspunde vreo 1-2.
ma mai gandesc. daca aveti idei, va rog!
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Danna spune:
Loredana, rasa barzoi din cate stiu eu face parte din categoria ogarilor si prin expozitii am vazut cateva exemplare. Mai multe date poti afla de la asociatia chinologica sau de pe www.ogarclub.ro
Stim ca am promis ca ne vom intalni. Daca nu plecam in acest sfarsit de saptamana din Bucuresti te vom suna.
Sau poate ne intalnim in cursul saptamanii pe seara dupa cursurile de dresaj.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Ramonika, multumim pentru intentia de a ne oferi gulerul Maritei. Din fericire, ieri i-am dat jos pansamentul de la o labuta (cu aprobarea dr-ului), mai are doar o labuta pansata. Scapam noi curand. Arata cam ciudat zona, sper ca e din cauza faptului ca a stat atata timp cu gips si pansament. Sunt un pic ingrijorata, dar speram sa isi revina complet. Inca nu calca pe ea cu toata forta, dar totusi sare din/in pat si merge (schiop).Ramonika, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit despre catelul lovit. Si pe mine ma bate de ceva timp gandul de a face ceva pentru animalutele strazii. Daca iti vine vreo idee, eu te sprijin .Maruta, chiar as sta cu Ariss pe perioada concediului tau (ce zici, il trimiti la Iasi?
), poate ne mai scrii cate ceva despre ingrijirea pisicilor persane, stiu ca sunt foarte pretentioase, mie mai ales de asta imi plac (ma aseman cu ele...). Felicitari pentru participarea la concurs si pentru premiu, am vazut si pozele, e un frumos
.Dana , felicitari pentru Azara, trebuie sa fii taaare mandra. E o minunatie de catelusa!!!Annie, e tare de tot noua ta semnatura.
Scarmanus, fetele au dreptate, jucariile tale sunt de-a dreptul superbe. Ai talent!Slakje, felicitari pentru Tom, da' explica-mi si mie (posesoare de pisoi) cum sta treaba cu ridicatul piciorului la pipi. Pe cuvant ca nu am idee
. Nu fac asta de mici?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
slakje spune:
AnaMarias nu fac asta de mici, cand sunt bebelusi fac pisulete pe ei cum s-ar spune, adica in picioare, se lasa putin cu burtica sa atinga pamantul si fac un pisuc.
Cand mai cresc(cateii) ridica piciorul sa faca pisi.
Danna spune:
Anamariame multumim mult pentru felicitari.
Da, asa este sunt tare mandra de ea si este bucuria casei.