Prietenii omului (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

scuze fetelor, am vrut sa zic scarmanus, nu mi-am dat seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Ramonika si Slajke va multumim pentru felicitari si va transmitem multi
Maruta dulce si te felicitam pentru rezultatele obtinute de Ariss.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pe aici numai animalute care mai de care mai adorabile

sa fim mandre

scarm - da tu de ce iti tot faci probleme?? (ca zau daca am baut azi ceva da nu m-am prins)

maruta - ce bine ca i-ati gasit un camin asa aproape de voi

danna - felicitari pt Azara

pupici

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Maruta

cine e Carmen si ce jucarele ?

Vai ce-am mai ras! Simpatica ai mai fost. Da, io-s Scarmanelu Scarmanus Carmen , si jucarelele mele is la semnatura, adeca neste pietre de mare pictate cu acrilice.
Alina, iaca si raspunsul la intrebarea ta. Pietrele is mici de tot, adeca nu chiar de tot , cam cat niste nuci bune. Le pictez cu acrilice dupa niste modele gasite pe ici pe colo, primele facute sunt cele plate, m-am inspirat din Marie Claire Idees, bestiala revista, o cumpar cu bani grei aici dace-mi pasa. Mai am alte smecherioare, da' nu le-am tras in poza. Da daca-ti plac asa de tare le-oi face poza, ce-oi face .

Va pup, m-ati facut sa rad

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by louisea
scarm - da tu de ce iti tot faci probleme?? (ca zau daca am baut azi ceva da nu m-am prins)

Sukkermus-ule, pai sa-ti zic de ce is io tanara si nelinistita , fiindca nu ma zgarcesc sa le cumpar ce-i mai bun de papa, dar daca au ele alte idei de bunataturi, sa nu vie peste fro cativa ani sa-mi zica jupanesele ca au piete la rinichi sau mai stiu io ce, pe motiv ca le-am dat prea multa mancare solida, c-apoi scapa cine poate, ma-ntelegi...

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Carmen sunt superbe, te rog sa mai pui poze! Si eu vreau sa incerc sa fac...stii ce scumpe sunt chestiile astea aici de vanzare? Pai Carmen , ai putea face bani buni.
Dar nu e vb de asta, e vorba ca sunt asaaaaaaaaa draguteeeeeeee, eu sunt topita! Si Michael le-a vazut, auzi , zice sa te intreb: Ce culori ai folosit, vopsea sau carioca?Banui ca vopsea.

Te rog sa mai pui poze , imi plac enorm de mult!

Fetele , in rest va anuntam cu mare mandrie ca Tom, gaina, zis si Tarzan, zis si Domnul Director, a facut primul lui pisi de caine, cu piciorul ridicat!

In rest de cateva zile s-a obraznicit, nu mai asculta nici de putinul care asculta inainte, nici macar la nume nu mai reactioneaza, desi stiu ca aude caci atunci cand il strig, si strig si strig, tresare, dar atat, nici capul nu si-l intoarce..Ce-o patit copilu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sj - (ce greu imi e sa--mi amintesc tot numele ) - felicitari!!!

invartecus - daca mancarica e recomandata de vet nu-ti mai fa atatea prob. .. nimeni nu cred ca-ti garanteaza 100 % ca nu vor face da macar ai tu coonstiinta impacata..

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Dana, felicitari pentru Azara

Carmen (Scarmanus), sunt super de super jucarelele, imi dai voie sa copiez si eu ideea cu pietrele pictate pentru gradina mea?

Alina, merita celebrat primul pishulica a la Tom-Baiat-Mare! :) la intrebarea ta, as vrea sa aflu si eu raspunsul. ma auto-sugestionez ca asa is cainii cu "spirit independent". Kengi vine cand bat din palme pentru ca asociaza gestul cu lesa+plimbare. dar daca nu ii pun lesa in urmatoarele cinci secunde, gata, l-am pierdut de musteriu. de la Annie citire, persevereaza cu dresajul, asta fac si eu. si multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Danna - felicitari
Slakje: te invidieeeeeeeez. jazz a avut o singura tentativa de a ridica picioru', da nu spre boschet ci spre mine =)). Ceva ceva tot e in capul lui (cred).
Legat de lipsa raspunsului la comenzi: legenda spune ca pe la 5-6 luni incepe asa numita puppy adolescence, cand ai efectiv impresia ca puiutul tau dulce, ascultator, cuminte s-a tampit. E varsta la care incep sa practice "challenge of authority" - si vor sa vada cate porcarii pot face pana o iau pe cocoasa. Treaba asta oarecum psihica se suprapune si peste "furtuna hormonala". O placere, ce mai. Solutia include perseverenta in educatie, papa bun in toate buzunarele si ...valium .
Eu sunt suparata - 1) ca in continuare am un mistret paros cu doua randuri de dinti 2) azi dimineatza o vecina a gasit un caine mort in fatza blocului. Inca nu am aflat dak otravit, dar se pare ca vecinii mei tampiti iar au inceput lupta antimaidanezi. Sunt complet scarbita si foarte stresata. N-as mai putea trece odata prin asta..
V-am pupat
Ana
PS: Scarmanus - super tari jucarelele tale. Mie mi-a placut gandacul cel mai mult
Editat ca sa : sciriu corecct romaneshte
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Scuze de post consecutiv, vreau doar sa ma laud cu noua semnatura =))

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput