Dr Taberei

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Da.. asta cam asa este... Singura problema ar fi ca eu ies cu Ada seara tarziu (dupa ora 7 pm) ... noi locuim in zona Mega Ime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andora,eu din pacate am un trecut chirurgical zbuciumat si trist,am 4 operatii la activ de pe urma carora burtica a ramas pocita!De aia nu vine barza si de aia fac laparoscopia ca sa scap de aderentele formate intre timp..Apropo,am vorbit cu dr la telefon si a zis ca lasam pe marti...Tineti-mi pumnii!
Va
P.S.Toate aveti prichindei tare frumosi,mi-ar place mult sa ne intalnim odata!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Operatie de apendicita, EmmaT? Sanatate, hai ca trece si noru', o veni si soarele, ca m-am saturat de ploi!

Andora, sotul tau lucreaza cumva in MAI...Bosnia, chestii?In cazul acesta sintem colegi.

Noi am profitat de ziua cu ploaie si am facut cumparaturile lunare de la Carrefour.

Voi?

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Adi_dalma bine ai venit printre noi!!!...va trec imediat pe listuta!!!

Theiuta...apendicita...sunt operata de aproape 1 luna(pe 16 fac 1 luna)dar la schimbarea de vreme ....(tu cumva ai fost azi in parc...impreuna cu o doamna cu un copil si un domn...si ati stat putin langa terenul de tenis??? tare cunoscuta imi parea tipa ...si nu stiu de unde sa o iau)
Pana ne vedem fetelor....o sa incepem sa jucam ....te-am vazut..tu erai

Mishulina iti multumesc din suflet ...si vorbim ca sunt cam bata si singura nu cred ca ies din asta.Si iti tin pumni la laparoscopie

La scoala azi am cam stat...si am iesit si putin in parc ...am facut si Poze care imi plac atat de mult....zic ca sunt mai frumoase decat cele de pana acum

Va pupici

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!!!
Mishulina, tinem pumnii si pregatim cadoul pt barza aducatoare de maimutici! Imi pare rau sa aud de trecutul burticii tale...dar las' ca e puternica si o sa fie de acord sa se lateasca si ea nitel
Theiutoooo era sa ma faci geloasa ca sotu-mi are asa o colega draguta .. dar el lucreaza la MApN, la Orizont...
Iai luat ceva din Carrefour puiutului? Noi am fost la mami la serviciu si am dansat "trandafir di la Moldova" si-am murit de ras... ca prea era mediul stresant, noroc c-am venit noi cu veselia.. apoi i-am plasat-o mamei mele si m-am dus pana la Romana si s-a ales Uca mea cu un rucsacel de 35ooo.. mi-e si rusine sa zic cat costa, ii fac poza sa vedeti cum arta.
Va pup acum, se termina meciul si tati e dinamovist si e cu Uca in brate si mi-e frica sa nu primeasca astia vreun gol.. sau sa dea.. sa devina violent

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Emma, sunt SUPERBEEE pozele... noi doua avem boala cu pozele sa stiti .. atatea flori... e frumos... doar noi n-am mai ajuns prin parc de multisor.. ca taaare departe stam facem 3 minute

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai andora mai,
Pai da' tu iti inchipui ca eu oi fi trasa prin inel . 15 kile au ramas pe mine dupa ce am nascut si ma lupt cu ele, da' nici ele nu se lasa.

Uite si adi_dalma vecinica noua... noi la Mega Image ne facem cumparaturile.

Va spun eu ca sigur ne-am vazut una pe cealalta macar odata, si cand o sa ne intalnim mare ne va fi surpriza.

Eu aberez putin ca-s rupta de oboseala, dar n-am putut sa trec pe forum fara sa va salut macar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Emma,mai vorbim!
Andora ai un si gogosica 100! Doamne,cat e de dulce!
Va pe toate vecinicile!

Ina

Mergi la inceput

Oake ai uitat ca io mi-s varsatoare ca tine si stiu ce zic, nu renunt la parerea mea in veci! Capoasa cat cuprinde, asa ca.. nu ma contrazi ca eu sunt cea mai grasa, sic!
Mishulina maicuta, merci, dar sa vezi ce dulce era uca azi noapteeeeeee .. adormise pe la 22.30 (dubios de devreme), am zis ca doarme cateva ore dar apoi de la 12 vreo 2 ore a urlat saraca......bag Dentinox, bag Calgel, nimic, spalat bebe pana la subsuoara - nimic(bine, s-a potolit nitelus cat a batut in apa cat sa-mi ude juma' de pat), si in final i-a trecut saraca cu Nurofen dupa cateva reprize de plans si ale lui mami-nebuna...uf, si acum dormiteaza dar maraie prin somn saraca...
Bun.... altceva... si eu merg in Mega Image, si in Billa, si in Gima din Plaza pt cumparaturi, prin zona Favorit-34 trec zilnic, pe la Tip Top nu mai zic, asa ca da, trecem unele pe langa altele.. haideti suratelor sa ne vedem odata, uite, cum se face vreme buna ma angajez sa trag de toate sa ne vedem mamici sau nemamici macar 15 minutele..
Va pupacesc ca fug la treaba, paaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Ba....Pardon,
Eu sunt cea mai grasa, si imi vine sa ma cand stiu ca vine vara si vad cat de grasa sunt. Cand am nascut aveam cu 5 kg mai putin decat atunci cand am ramas insarcinata si tare bine era,dar din cauza stresului adica:bb mic, serviciu, titi toata noaptea, nedormita cu zilele (ba mint mai dorm si eu in tramvaiul 41, in drum spre serviciu, noroc ca merg de la cap la cap, am inceput sa mananc dulciuri la greu si acum am ajuns la 73 de kg, adica cu 8 mai mult.
Oake pun pariu ca te cunosc din parc, cred ca am schimbat si cateva cuvinte.
Fetelor va rog sa ma ajutati deoarece in weekend-ul cre vine vreau sa-l intarc pe Stefan, ca nu mai pot. Voi cum ati facut??
Sper sa ne vedem in parc ca am ajuns sa ma uit dupa mamici, poate poate este cineva de pe DC???
Va pup si va urez numai bine.
Poze cu Stefanel Nazdravanel

Mergi la inceput