Dr Taberei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Nu stiu cum se face dar parca aici ne-am adunat cele mai frumoase mamici cu cei mai frumosi copilasi.
Acum am stat si m-am uitat si eu la toate pozele voastre si zau ca de abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Imi pare bine de cunostinta !
De-abia astept sa va cunosc, si mai ales sa spun si eu ca voi fi mamica. Sper ca va fi curand.

Diana (6 ianuarie 1974)

Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu.

Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Buna dimineatza dragi vecine!
Ce pacat ca e asa urat afara.....in parc nu putem merge...bani nu avem sa ii numaram....barbatzii sunt la serviciu.....ce ramane de facut?
Sa stam de DC?

Va pup pe toate.

PS. Scuze Emilly, am interpretat gresit pozele si am crezut ca ai si tu un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Buna dimineata fetelor.... mie imi este un rau[:((],nu pot sa mananc nimic si ma doare operatia de mor...aproape toata noaptea nu am dormit..si acum sunt moarta de oboseala ...dar trebuie sa ma duc la scoala...sper sa nu adorm in banca

Mishulina multumesc mult .... pur si simplu sunt bata la chimie... avem si o profesoara care preda si scrie foarte repede.... vorbeste la fel si nu intelegem nimic...aproape toti avem cate o serie de 2 si 3...unii chiar au 3,4,3...eu am doar un 3...mai este problema ca imi este si frica de ea..si daca tipa.... ma pierd de tot........si al meu frate e profesor de chimie...numai ca este plecat in Italia sa-si termine studiile acolo...si sora lui e proasta rau la chimie

Theiuta super ideea ta...sper sa pot veni si eu...ca inca mai am scoala...dar inca putin si iau vacanta

Araya stai linistita...oricum pana voi avea eu bb..o sa invat multe de la voi

Va pupici

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata fetele....ca e 12...
Bun venit Araya, acum ai link smecher si tu! Si mai ai un baietel superb, seamana cu mamica la frumusete !
Dyana, tinem pumnii pt bebe! Voi munciti ca noi venim cu sfaturile.
Mishulina mama, tinem si tie pumnisorii la laparoscopie...Eu o sa vorbesc cu tanti barzoiaca sa-si faca treaba ca doar nu e platita degeaba de Doamne-Doamne...Sa-ti zic cum am facut noi? Fii atenta, maritat, asteptat 2 ani (plecat sotul in Bosnia si un an pierdut), venit sotia sefului gravida la serviciu, aratat site DC, calculat data fertila eu (anul trecut de ziua lui Eminescu), mers acasa, pupat sot, crescut burtica , nascut Uca . Vezi ce simplu e? Asa ca va tin pumnii... e superb!
Oake mama da mare adevar grait-ai cu "cele mai frumoase mamici si bebei".. ai uitat sa mentionezi exceptia adica subsemnata cea grasana ...
Mai Theiuta si eu sper sa ne vedem luna asta, vine caldura, ne-om gasi noi o ora candva... Si poate ii arata Mushulina Emei cum sta treaba cu valentele ca prea e simpatica sa nu aiba note mari si la chimie.
Inchei aici.. am pierdut toata dimineata fotografiind poze de la munte si acum suport consecintele, noroc c-a adormit maimuta. Au iesit o .. porcarie dar tot le-am pus in album ca deh.. pt mine au valoare sentimentala... dar te dor ochii de neclare ce sunt
Am fugit, va pupacesc, pa!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Emma, eu nu tip si nu scriu repede ca-s o adormita...., daca te pot ajuta cu ceva,te rog sa zici,ca doar suntem vecine,nu?
Cu operatia stai linistita,e din cauza vremii si mai ales a umezelii! Stiu ce zic,ca doar am 4 operatii pe burtica si maine ma duc sa fac o laparoscopie! Asa sunt cicatricile proaspete,meteosensibile,si tu nu ai decat vreo doua saptamani,nu?
Stai linistita ca trece si nu face efort fizic prea mare!
Te !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andora,multumesc pentru reteta dar nu e asa de simplu cand arati ca un sac despocat in lung si in lat. Si inauntru....Mai degraba ma bazez pe vorba buna pusa la Coana Barza (ii smulg penele din coada daca nu vine odata!!!)
Va pe amandoua!

Ina

Mergi la inceput

Mishulina ma bagi la idei....... pai ce treaba ai avut de ai despicat sacul? ufffff..... pupici! Scalpam barzoiu' daca o supara pe Mishulina...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Hola
Si noi locuim in Dr Taberei!!!!
Eu - 02.07.1969 si fetita mea Adela 17.09.2001!!!!!
poate ne gasim prin parc!

Mergi la inceput

Bun venit Adi_dalma! Traiasca Adeluta ! Cine stie de cate ori ne-am si vazut deja in parc....

Mergi la inceput