Dr Taberei

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by Irismetal

Ba....Pardon,
Eu sunt cea mai grasa,
- BA EU! BA EU! Eu am peste 73.. da cineva mai mult? Si mai sunt si inalta si arat ca o camila
Maimuta mea a supt 4 luni, cu intarcatul i-am dat combinat laptic muls cu lapte praf din ce in ce mai mult, dar tu cred ca i-ai mai dat lapte praf, nu? Eu am avut noroc ca i-a placut. Poate era prea mica si nu s-a prins de pacaleala, oricum ea nu mai vroia sa suga. Bafta cu nazdravanelul-scumpicu'!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Fetelor, io's cea mai grasa; plus de asta, sunt o piftie umblatoare...dar shtitzi ce imi place mai tare si mai tare? Ca daca ne intalnim la un suc, nu o sa ma mai simt asa de complexata. O sa ma simt......mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salut,
Pai hai sa demaram odata actiunea si sa ne intalnim odata la un suc sau o "prajiturica cu ciocolata si cu multa frisca pe deasupra".
haa, Ce ziceti????=:)
Va pup si astept.
Poze Stefanel Nazdravanel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irismetal

Salut,
Pai hai sa demaram odata actiunea si sa ne intalnim odata la un suc sau o "prajiturica cu ciocolata si cu multa frisca pe deasupra".
haa, Ce ziceti????=:)
Va pup si astept.
Poze Stefanel Nazdravanel

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

mai fetelor nu va mai certati atat ca eu va iau pe toate....sunt cea mai grasa...si sunt varsatoare...si sunt incapatana ....si chiar daca imi spuneti voi ca nu sunt stiu eu ca sunt elefantica ...asa ca va rog frumos....
Abia astept prajitura aia...yamy yamy.....

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora
noi doua avem boala cu pozele sa stiti .. atatea flori....

Boala pozele rau de tot...pai nu e mai pacat sa nu fac poze...este atat de frumos afara...natura revine la viata......abia astept sa vina frumoasa si vacantaaaaa sa fac si mai multe poze

Emma

Mergi la inceput

fetelor am uitat sa va spun in primul rand BUNA DIMINEATA ...si azi am fost la croitoreasa pentru rochita ....trebuie sa ma duc sa-mi cumpar material...si am vorbit asa in mare ce sa-mi faca...dar cred ca o sa iasa super

Emma

Mergi la inceput

Ema mamicule,tie iti sta bine si-n foaie de cort ca esti tanaraaaaaaaaaa nu ca mine... si grasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de intri si pe sub usa daca te chinui nitel. O sa-ti stea super sunt sigura.. dar tot n-am inteles,... ce culoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

si eu sint varsator!

PS .Praji nu bun. Apa plata cu lamaie!
Iris metal....si bebe Alex e

Mergi la inceput

Araya... varsatoarele viseaza mult... stii cum e.... dar daca nu mancam nimik toata ziua avem voie floricele de 5000?Pleeeeeaaaaaase......

Mergi la inceput